View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
TarTar Who knew:-)
|
Posted: Sun 3.2.2008 19:33 Post subject: |
|
|
tak já si hlavně vůbec nedovedu tu fyzipterapii studovat dálkově.. _________________ |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Sun 3.2.2008 19:35 Post subject: |
|
|
no tak teoreticky jo, ale prakticky nejaky ty mobilizace nebo co, to si podle me musi clovek odkroutit normalne jak vsichni ostatni |
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Mon 4.2.2008 11:02 Post subject: |
|
|
josie wrote: | za rok by som chcela skusit ist na vysku, ale iba prave na dialkove studium..... u vas sa za dialkove neplati? u nas hej |
Josie, nie je to všade tak. Je to na rozhodnutí jednotlivých škôl. Napríklad na našej škole sa dá externe študovať zadarmo na týchto fakultách:
http://www.euba.sk/dokumenty/Bezplatne_SP.pdf_________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
josie Chcem sa smiať navždy!
|
Posted: Mon 4.2.2008 21:09 Post subject: |
|
|
little-B a nevies z coho su tam prihlasky? nejako som to nevedela najst |
|
Back to top |
|
|
lisette kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Tue 5.2.2008 0:03 Post subject: |
|
|
josie, z matematiky, ekonomie a cudzieho jazyka. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 5.2.2008 12:42 Post subject: |
|
|
josie lisette ma už predbehla .
Keby si sa o tom chcela dozvedieť viac, klikni na http://www.euba.sk/ a potom hore sú jednotlivé fakulty, pričom každá fakulta má na svojej stránke niečo ako "prijímacie konanie" a tam sú presné informácie.
Ak by Ťa ešte niečo ohľadom EU zaujímalo, kľudne sa spýtaj . _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 5.2.2008 14:02 Post subject: |
|
|
...
Last edited by lisette on Sun 16.3.2008 9:43; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 5.2.2008 14:41 Post subject: |
|
|
lisette Fakulta podnikového manažmentu _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 5.2.2008 14:50 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by lisette on Tue 5.2.2008 15:33; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 5.2.2008 15:12 Post subject: |
|
|
lisette sz _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 5.2.2008 16:23 Post subject: |
|
|
no tak papa EU- ja a matematika? asi vtip |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 5.2.2008 18:39 Post subject: |
|
|
josie tak počúvaj moja - poviem ti niečo o mojej matike:
Na strednej sme mali fasa matikárku - buď bola opitá, alebo neprišla vôbec na hodinu. Z celého učiva som nechápala ani "ň", pretože nielenže to bola nechutná matika, ale okrem toho bola v nemčine, takže som sa ani nenamáhala ju pochopiť. Potom som skončila strednú a povedala som si - nikdy viac matika. Vlastne kvôli poondiatej matike som nikdy nechcela ísť na výšku. A potom, 4 roky po skončení strednej som si to rozmyslela. Chodila som na doučovanie kvôli prijímačkám. Výsledok? Získala som "super" 38 bodov zo 100 a tým pádom som nespravila prijímačky. Na odvolanie ma však predsa len vzali (to berú skoro každého). Matika je len v prvom ročníku a dá sa to zvládnuť (mňa doučoval frajer, ale zvládli sme to). Väčšina profákov - matikárov je v pohode (až na jednu nemenovanú profku, ale tá sa vraj chystá do dôchodku ). Takže za pokus to podľa mňa stojí . Okrem toho na prijímačkách sú veci z testov, ktoré sa dajú zohnať v skriptárni. Ja som však mala smolu, pretože chalan, ktorý ma doučoval matiku, mal skriptá staré 5 rokov, a teda veci v nich neboli už moc aktuálne...
V každom prípade sa matiky nemusíš báť, keď som ju zvládla ja (čo teda ja som z matiky fakt dutá), tak to zvládne každý _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 5.2.2008 18:42 Post subject: |
|
|
priznam sa, neviem ci budem mat dost sil este sa trapit matikou, prvorada je pre mna nemcina....
a rozmyslam, ci bude pre mna ta skola taka dolezita, ked uz budem mat Hotelovu akademiu |
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Wed 6.2.2008 21:49 Post subject: |
|
|
Josie a proč nechceš prezenčně? Je to mnohem lepší, dálkový studium je docela náročný, nikdo ti s ničím neporadí, skoro na všechno budeš sama. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 6.2.2008 21:54 Post subject: |
|
|
lebo ledva vydrzim este skoro dva roky na strednej, ide ma porazit z toho, ze cely den zabijem sedenim a pocuvanim blbosti a nic z toho nemam....viem, ze vysoka je ina, ale ja chcem poriadne zarabat a osamostatnit sa |
|
Back to top |
|
|
|