|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Tinaa Guest
|
Posted: Mon 28.1.2008 18:34 Post subject: |
|
|
Cítím se jako když mám v srdci dýku... je to strašlivé a nepředstavitelné, bylo mi z toho tak zle, že mi vyskočila teplotu a bylo mi na omdlení, protože vím, že ona si s ním jen hraje ona ho nebere vážně, vím jaká je. Jenže on je takové trdlo, asi do toho dal city. Mluvím s ním o všem, ale moje jistota a moje radost je pryč, zcela.... nechci ho nikam tlačit, ale užírat se taky nemůžu, to je strašlivé. On mi to řekl, protože jsem na něm poznala, že se chová jinak, že se nechce moc mazlit a jezdit ke mně tušila jsem že je v tom ona, ona tohle dělá |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Mon 28.1.2008 18:35 Post subject: |
|
|
hm...nezavidenihodna situace...rozhodne souhlasim s tim, ze musis sebrat vsechny sily a zachovat klid. Nevim, jaka jsi, ale jestli si tolerantni a nedelas mu sceny kvuli kazde banalite, pak by jsi mohla mit navrch. Preci jen kolegyni nezna a u tebe uz vi, co cekat...zaroven to ale muze byt minus...
...reci typu "nepreziju to, je pro me vsim" fakt miluju...trochu sebevedomi kocko |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Mon 28.1.2008 18:36 Post subject: |
|
|
možná by nebylo od věci mu nechat prostor, prostě se jakoby stáhnout, třeba si uvědomí, že tě ztrácí a že to nechce. Já bych to teda asi nedokázala jen tak nic nedělat, ale třeba by to pomohlo. Ale jestli je do ní poblázněnej, tak nepomůže asi vůbec nic.
A kdyby s ní něco měl, ona ho pak nechala /nebo on ji/, tak by jsi mu to odpustila? _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Mon 28.1.2008 18:37 Post subject: |
|
|
Mně zase takové řeči přijdou celkem přiměřené situaci. Asi bych na tom nebyla líp, kdyby mi přítel něco takového oznámil. A sebevědomí mám myslím v pořádku, to s tím nesouvisí. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Mon 28.1.2008 18:38 Post subject: |
|
|
A nepřemýšlelas nad pauzou? Přece jenom, vídat se s ním a dělat, že se nic neděje, to prostě nejde. A zase dělat scény, tím ho akorát odeženeš... _________________ Když si člověk postaví dům, vždycky zpozoruje, že se při tom naučil něčemu, co měl rozhodně znát, než začal stavět. |
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Mon 28.1.2008 18:38 Post subject: |
|
|
..
Last edited by strawberry on Thu 13.3.2008 16:22; edited 3 times in total
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Tinaa Guest
|
Posted: Mon 28.1.2008 18:44 Post subject: |
|
|
Pauzu, aby si vše uvědomil, také zvažuju, ale moc se bojím, že bude spokojený a najde si lepší život. Prožili jsme už pár krizí... a teď už se mi zdá, že on touží po něčem novém. Já nevím. Moc mě to trápí. Kdyby s ní něco měl a pak se chtěl vrátit ke mně, odpustila bych, protože ho miluju. On s ní vždycky chodil posedět, že je to kamarádka a ujišťoval mě že je to kamarádka, že žárlit nemusím a teď? Pro něj je to taky těžké, je z toho dost smutný. Nechce nikomu ubližovat. Ale já mám pocit, že tuhle hroudu bolesti ze srdce už nesundám... |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Mon 28.1.2008 18:45 Post subject: |
|
|
a co bylo pricinou tech predchozich krizi?
taky nekdo jiny?nebo? |
|
Back to top |
|
|
Nefertite kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Mon 28.1.2008 18:49 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Nefertite on Thu 6.3.2008 12:08; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Mon 28.1.2008 22:12 Post subject: |
|
|
taketo "kamaratky" fakt milujem, ja som prehnane ziarliva, lebo uz aj caste stretavanie s "kamaratkami" by som mu preventivne zatrhla....
aj ked clovek ked chce cesticky si najde...
ja by som mu dala najavo, ze o neho stojima potom ako uz niekto pisal by som sa stiahla docasne...pokial by ma chlap vymenil za momentalne poblaznenie alebo ohurenie inou, rovno by som ho kopla do zadku... _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
lucyynka kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Mon 28.1.2008 22:19 Post subject: |
|
|
Je to strašná situace, ani nechci pomyslet co bych dělala já, kdyby se to stalo mně Jak se znám, spustila bych hysterický, zoufalý scény.
Ale rozumně bych radila být na něj milá, hodná (ne zas nějak přehnaně), aby si uvědomil, co v tobě má. Nějak šikovně bych mu připomněla hezký chvíle, který jste prožili... Násilím ho u sebe stejně neudržíš a pokud ve vztahu k ní hrají velkou roli už i city, chtělo by to právě, aby trochu zapojil i mozek |
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Tue 29.1.2008 7:05 Post subject: |
|
|
Já bych mu řekla (nebo napsala, záleží na tobě), at si to srovná v hlavě, že mu dávám prostor a at nejezdí, dokud nebude mít jasno. Tečka. Žádná sms, žádnej kontakt. Nechat si hrdost a čekat. Je to těžký, ale volila bych tuhle cestu. Kdyby přišel zpátky, bylo by to fajn, ale myslim si, že bych nedokázala překousnout to, že se zabouch do jiný v době načeho vztahu.. Možná bych se k němu vrátila, ale až by mi fakt dokázal, že já jsem ta nej a že to byl fakt jen úlet smyslů. Každopádně by tohle hodně nabouralo můj vztah k němu.
Ale pro začátek bych s nim přerušila kontakt. Dokud si to nesrovná. Hlavně žádný scény, srdceryvný sms apod. _________________ |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
TarTar Who knew:-)
|
Posted: Tue 29.1.2008 9:19 Post subject: |
|
|
Tinaa wrote: | Pauzu, aby si vše uvědomil, také zvažuju, ale moc se bojím, že bude spokojený a najde si lepší život. Prožili jsme už pár krizí... a teď už se mi zdá, že on touží po něčem novém. Já nevím. Moc mě to trápí. Kdyby s ní něco měl a pak se chtěl vrátit ke mně, odpustila bych, protože ho miluju. On s ní vždycky chodil posedět, že je to kamarádka a ujišťoval mě že je to kamarádka, že žárlit nemusím a teď? Pro něj je to taky těžké, je z toho dost smutný. Nechce nikomu ubližovat. Ale já mám pocit, že tuhle hroudu bolesti ze srdce už nesundám... |
zažila jsem to, on mi to teda neřekl, ale bolí to hrozně, to vim..pokud je to "dlouhodobá kamarádka" poslala bych ho rovnou.. ono se mi to kecá, já to taky nedokázala, až když mě podvedl po třetí..
Dneska mu budiš k dobru, že vim, že mi nelhal v ničem co mi k tomu řekl, ale prostě nikdy víc.._________________ |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 Next
|
Page 2 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|