sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
spánek, postel, peřiny
Goto page Previous  1, 2, 3, 4

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ariely
kytky 5, meta: 6650
kytky 5, meta: 6650

PostPosted: Mon 21.1.2008 11:02    Post subject: Reply with quote

1) v jaké poloze většinou spíte? začínám na levém boku, když nemůžu usnout, tak jdu na pravý a když ani to ne, tak na záda Laughing
2) jaké máte povlečení? spím v různých barvách, žádná mi nevadí ... převlíkám málo často Smile
3) jíte v posteli? ne
4) míváte na posteli notebook? ne
míváte v posteli přes den veci,co co tam nepatří? ano - knížky, sešity, oblečení atp.
5) v posteli jen spíte, nebo si v ní i čtete, odpočíváte, sedíte na ní místo na židli, díváte se na telku, ležíte u notesu, jíte atd? jen spím
6) dodržujete doporučení, že před spaním by měli být vypnuty všechny elek.přístroje, nebo ještě lépe by v ložnici vůbec neměly být? áno
7) četli jste si nekdy rady, jak umístit postel (ne naproti,zrcadlu, ne naproti dvěřím - poloha smrtelné postele, ne pod zkosenou stěnu, ne pod trám) a řídíte se podle toho? ne
větráte před spaním? ano
9) máte pod matrací úložný prostor? jestli ano, co v něm máte? starý oblečení
10( máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky,ponožky, na něm vždy vodu, nebo v pro jistotu aji jídlo?=)) ne
11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích? ne
13) z jakého materiálu máte konstrukci postele? dřevo?
14) spí se vám dobře v posteli? akorát dlouhá, široká? máte letiště?=) letiště a spí se mi dobře Smile
15)spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s peřinou, nebo jen tenkou dekou? nebo jste zimomřiví a spíte s dvěma?=)máte spěšl zdravotní konstrukci?takový ty rošty? zdravotní konstrukce tlustá peřina v zimě, deka v létě, dva polšáře na sobě
16)spíte s roztaženými žaluziemi? necháte proudit vlivy z nočního okolí do pokoje? slyšíte hluk dopravy/hudbu/sousedů, když usínáte/spíte? ..spíte někdo s rozsvíceným světlem? v létě s otevřeným oknem? a v jakém patře případně bydlíte? roztažené žaluzie, zavřené okno, ale stejně slyším dopravu, když hodně jezdí. rozsvíceno ne.
17) jak obecne vůbec spíte? tvrdě celou noc, nebo se budíte, nebo máte vyčerpávající sny, nebo vůbec nemůžete spát, nebo vás budí chrápání?=) poslední dobou se pořád budím, mám hrozný sny
pijete v noci? jíte? ne
19) v čem spíte? pyžamo, košilka
Back to top
View user's profile Send private message  
Alshwarya
kytky 8, meta: 21650
kytky 8, meta: 21650

PostPosted: Mon 21.1.2008 11:42    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

1) v jaké poloze většinou spíte? myslím sami=)
Střídám to, ráda střídám polohy Laughing , ale nejčastěj asi na břiše

2) jaké máte povlečení?
To je různý

3) jíte v posteli? Laughing Embarassed ...
NE!

4) míváte na posteli notebook?míváte v posteli přes den veci,co co tam nepatří? (případně na sousedící posteli)
Ne, i když občas tam dám třeba oblečení...

5) v posteli jen spíte, nebo si v ní i čtete, odpočíváte, sedíte na ní místo na židli, díváte se na telku, ležíte u notesu, jíte atd?
Víceméně spím, ale někdy i odpočívám, koukám na TV...ale jídlo ne.

6) dodržujete doporučení, že před spaním by měli být vypnuty všechny elek.přístroje, nebo ještě lépe by v ložnici vůbec neměly být?
Snažím se dodržovat, aby byly vypnutý...

7) četli jste si nekdy rady, jak umístit postel (ne naproti,zrcadlu, ne naproti dvěřím - poloha smrtelné postele, ne pod zkosenou stěnu, ne pod trám) a řídíte se podle toho?
Spíš ne, ale občas o tom uvažuju, asi si o tom víc zjistím...

Cool větráte před spaním?
Občas

9) máte pod matrací úložný prostor? jestli ano, co v něm máte?
Mám, mám tam spoustu věcí...

10( máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky,ponožky, na něm vždy vodu, nebo v pro jistotu aji jídlo?=))
Ne, ale mám kousek do postele nízkej stoleček, a dávám si tam dycky před spaním pití...

11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích (já vždycky tak strašně chtela Dogeyes ), postřehy? Smile
Ne a ani mě to neláká

13) z jakého materiálu máte konstrukci postele?

14) spí se vám dobře v posteli? akorát dlouhá, široká? máte letiště?=)
Jo spí se mi tam dobře. Letiště sem měla dřív.

15)spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s peřinou, nebo jen tenkou dekou? nebo jste zimomřiví a spíte s dvěma?=)máte spěšl zdravotní konstrukci?takový ty rošty? Laughing
S polštářem spím, někdy i s menším na tom a s dekou, ale není nijak slabá

16)spíte s roztaženými žaluziemi? necháte proudit vlivy z nočního okolí do pokoje? Twisted Evil , slyšíte hluk dopravy/hudbu/sousedů, když usínáte/spíte? ..spíte někdo s rozsvíceným světlem? Laughing ..v létě s otevřeným oknem? a v jakém patře případně bydlíte? Laughing
V rodinným domě, pokoj mám v mezipatře, žaluzie zatahuju, ale poslední dobou někdy ne, hluku moc mneslyším naštěští, jinak bych neusnula, mám tak lehký spaní, že mě vzbudí když třeba spím někde s někým v místnosti třeba to, že se otočí...vzbudí mě všechno. S rozsvíceným světlem nespím, dřív občas.

17) jak obecne vůbec spíte? tvrdě celou noc, nebo se budíte, nebo máte vyčerpávající sny, nebo vůbec nemůžete spát, nebo vás budí chrápání?=)
Obecně spím špatně, i když záleží na období, někdy to je dobrý a někdy špatný...mívám období kdy bud' dlouho usínám(třeba 3hodiny), nebo se v noci hodně budím a někdy nemůžu usnout, že sem v noci několik hodin vzhůru nebo nemůžu ráno dospat. A spaní mám strašně lehký.

1Cool pijete v noci? jíte? Laughing (já jsem jednu dobu vypila za noc vždy tak pul litru Shocked )
Piju

19) v čem spíte
Košilka, pyžamo, nahá
Back to top
LadyCroft
bojovnice!!!

PostPosted: Mon 21.1.2008 12:59    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

na boku, někdy na břiše

2) jaké máte povlečení?
sice jenom bílé nebo s divným vzorem, zato z kvalitní bavlny

jo Laughing

4) míváte na posteli notebook?míváte v posteli přes den veci,co co tam nepatří? (případně na sousedící posteli)
jj, často notebook, pak knížku a nějaký krém, který se mi večer už nechce dávat do police.

5) v posteli jen spíte, nebo si v ní i čtete, odpočíváte, sedíte na ní místo na židli, díváte se na telku, ležíte u notesu, jíte atd?
ležim v notesu, čtu, odpočívam...cokoliv Smile protože jí mam přes celý pokoj Very Happy

6) dodržujete doporučení, že před spaním by měli být vypnuty všechny elek.přístroje, nebo ještě lépe by v ložnici vůbec neměly být?
je to tak,snažím se

7) četli jste si nekdy rady, jak umístit postel (ne naproti,zrcadlu, ne naproti dvěřím - poloha smrtelné postele, ne pod zkosenou stěnu, ne pod trám) a řídíte se podle toho?
feng shui?jj Smile

spíš po spaní, když se probudím po kalbě Very Happy jinak větrám vždy

jo, mam tam mega sbírku Lary Croft, co jí sbírám od 12 let. kdejaký sběratel by záviděl Very Happy

10( máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky,ponožky, na něm vždy vodu, nebo v pro jistotu aji jídlo?=))
mam to na poličce nad sebou, to mi slouží jako noční stolek.vodu mám u postele
11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích (já vždycky tak strašně chtela Dogeyes ), postřehy? Smile
jj na táboře

13) z jakého materiálu máte konstrukci postele? z železa a dřeva

pro sebe mam postel 180 X 200 Laughing jasně že jo

15)spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s peřinou, nebo jen tenkou dekou? nebo jste zimomřiví a spíte s dvěma?=)máte spěšl zdravotní konstrukci?takový ty rošty? Laughing
tak já spím s několika polštáři a v péřové dece. zimomřivá jsem

16)spíte s roztaženými žaluziemi? necháte proudit vlivy z nočního okolí do pokoje? Twisted Evil , slyšíte hluk dopravy/hudbu/sousedů, když usínáte/spíte? ..spíte někdo s rozsvíceným světlem? Laughing ..v létě s otevřeným oknem? a v jakém patře případně bydlíte? Laughing
jj probouzim se tak často a pěkně mi to štve. probudí mně hluk a světlo

17) jak obecne vůbec spíte? tvrdě celou noc, nebo se budíte, nebo máte vyčerpávající sny, nebo vůbec nemůžete spát, nebo vás budí chrápání?=)
spím tvrdě,ale když někdo chrápe tak mi to budí

1Cool pijete v noci? jíte? Laughing (já jsem jednu dobu vypila za noc vždy tak pul litru Shocked )
piju

19) v čem spítepyžamo
smain
kytky 4, meta: 2150
kytky 4, meta: 2150

PostPosted: Mon 21.1.2008 17:33    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

1) v jaké poloze většinou spíte? myslím sami=) na zádech
2) jaké máte povlečení? nevadí vám spát v oranžových nebo červenách barvách? používáte "krepaté" látky? jak často měníte povlaky? jak často perete peřiny? černomodrošedivobéžovobílé Laughing a barevné mi vůbec nevadí, co mám za látku netuším, ale je moc příjemná, Wink povlaky cca 1x za měsíc +/- pár týdnů Smile

3) jíte v posteli? Laughing Embarassed .. ano

4) míváte na posteli notebook?míváte v posteli přes den veci,co co tam nepatří? (případně na sousedící posteli) pořád tu mám něco co sem nepatří... notebook je už prakticky součástí postele... Laughing

5) v posteli jen spíte, nebo si v ní i čtete, odpočíváte, sedíte na ní místo na židli, díváte se na telku, ležíte u notesu, jíte atd? všechno z toho

6) dodržujete doporučení, že před spaním by měli být vypnuty všechny elek.přístroje, nebo ještě lépe by v ložnici vůbec neměly být? rozhodně ne

7) četli jste si nekdy rady, jak umístit postel (ne naproti,zrcadlu, ne naproti dvěřím - poloha smrtelné postele, ne pod zkosenou stěnu, ne pod trám) a řídíte se podle toho? ne

Cool větráte před spaním? občas

9) máte pod matrací úložný prostor? jestli ano, co v něm máte? ne

10( máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky,ponožky, na něm vždy vodu, nebo v pro jistotu aji jídlo?=)) ano; dálkové ovladače, knihy, CD, časopisy, pití, občas jídlo, kabely k elektronice, budík mobil, lampičku, peněženku, sluchátka... mám velký noční stolek Laughing

11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích (já vždycky tak strašně chtela Dogeyes ), postřehy? Smile občas spávám na palandě... a není to nijak zvláštní, kromě toho občas nepříjemného ranního slézání...

13) z jakého materiálu máte konstrukci postele? matrace s rámem z ikea a k tomu kovové nožičky
14) spí se vám dobře v posteli? akorát dlouhá, široká? máte letiště?=) mohla by být o pár čísel delší, ale spí se mi v ní rozhodně dobře... 160x200cm

15)spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s peřinou, nebo jen tenkou dekou? nebo jste zimomřiví a spíte s dvěma?=)máte spěšl zdravotní konstrukci?takový ty rošty? Laughing polštáře mám 4... Laughing velikosti a druhy různé, a mám peřinu, matrace je pružinová docela měkká s cca 5cm silným přehozem navíc

16)spíte s roztaženými žaluziemi? necháte proudit vlivy z nočního okolí do pokoje? Twisted Evil , slyšíte hluk dopravy/hudbu/sousedů, když usínáte/spíte? ..spíte někdo s rozsvíceným světlem? Laughing ..v létě s otevřeným oknem? a v jakém patře případně bydlíte? Laughing zataženo, hluk slyším jedině od sebe, protože si na spaní vždy pouštím nějaký film, nebo hudbu; mám zhasnuto a zavřené okno (pokud není extrémní vedro); 2NP

17) jak obecne vůbec spíte? tvrdě celou noc, nebo se budíte, nebo máte vyčerpávající sny, nebo vůbec nemůžete spát, nebo vás budí chrápání?=) většinou tvrdě

1Cool pijete v noci? jíte? Laughing (já jsem jednu dobu vypila za noc vždy tak pul litru Shocked ) většinou ne

19) v čem spíte? pyžamo... většinou
Back to top
Any
kytky 4, meta: 2750
kytky 4, meta: 2750

PostPosted: Mon 21.1.2008 17:46    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

1) v jaké poloze většinou spíte? Usínám na břiše, pak nevím.

2) jaké máte povlečení? nevadí vám spát v oranžových nebo červenách barvách? používáte "krepaté" látky? jak často měníte povlaky? jak často perete peřiny? Barva povlečení mě nijak vědomě neovlivňuje. Krepové povlečení nemám ráda. Převlíkáme asi jednou do měsíce.

3) jíte v posteli? Téměř vůbec.

4) míváte na posteli notebook?míváte v posteli přes den veci,co co tam nepatří? Občas nějaky sešity nebo oblečení, ale spíš ne.

5) v posteli jen spíte, nebo si v ní i čtete, odpočíváte, sedíte na ní místo na židli, díváte se na telku, ležíte u notesu, jíte atd? Spím, čtu, učím se, dívám na tv.

6) dodržujete doporučení, že před spaním by měli být vypnuty všechny elek.přístroje, nebo ještě lépe by v ložnici vůbec neměly být? Vypnuty (až na budík) jsou, ale ne ze zásuvky.

7) četli jste si nekdy rady, jak umístit postel (ne naproti,zrcadlu, ne naproti dvěřím - poloha smrtelné postele, ne pod zkosenou stěnu, ne pod trám) a řídíte se podle toho? Něco jsem o tom slyšela, ale toť vše.

Cool větráte před spaním? Vždy.

9) máte pod matrací úložný prostor? jestli ano, co v něm máte? Stary bráchovi věci.

10) máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky,ponožky, na něm vždy vodu, nebo v pro jistotu aji jídlo?=)) Jídlo na něm nemám, ale pití jo.

11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích? postřehy. Ne.

13) z jakého materiálu máte konstrukci postele? Dřevotříska?

14) spí se vám dobře v posteli? akorát dlouhá, široká? máte letiště? Mám jednolůžko a ano.

15)spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s peřinou, nebo jen tenkou dekou? nebo jste zimomřiví a spíte s dvěma?=)máte spěšl zdravotní konstrukci?takový ty rošty? Polštář - jak kdy. Mění se mi to. Někdy žádnej, někdy nízký. Stejná peřina po celý rok, když jsou v létě vedra spím jen pod dalším prostěradlem.

16)spíte s roztaženými žaluziemi? necháte proudit vlivy z nočního okolí do pokoje? Twisted Evil , slyšíte hluk dopravy/hudbu/sousedů, když usínáte/spíte? ..spíte někdo s rozsvíceným světlem? Laughing ..v létě s otevřeným oknem? a v jakém patře případně bydlíte? Pokoj - 1. patro. Rušivý element: vlak, pes. Závěsy, v létě otevřené okno.

17) jak obecne vůbec spíte? tvrdě celou noc, nebo se budíte, nebo máte vyčerpávající sny, nebo vůbec nemůžete spát, nebo vás budí chrápání? Většinou spím dobře, ale nenávidím vstávání před osmou, vyčerpává mě. Ale poslední dobou spím huř.

1Cool pijete v noci? jíte? Laughing (já jsem jednu dobu vypila za noc vždy tak pul litru Shocked ) Někdy spím celou noc, někdy jsem za noc schopná vypít taky toho půl litru pití.

19) v čem spíte? Košilka.
Back to top
Lilith
:faitilhiér:

PostPosted: Mon 21.1.2008 21:40    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

na zádech

2) jaké máte povlečení?
mám tři povlečení, všechny do zelena a všechny kytkatý Wink

jak kdy.. ráda v posteli snídám

někdy, když jsem před spaním na icq, ale jinak mám ráda ložnici uklizenou a postel bez věcí

spím, čtu večer před spaním, občas ten notebook a o víkend v ní snídám s knížkou

žádné v ložnici nemám - kromě lampy

mám postel tak, jak vyhovuje mně Wink

větrám většinou celý den

pod postelí mám dva úložné prostory, kde mám náhradní povlečení, ručníky a tak Wink

stolek mám vedle postele, na něm lampu, sklenici vody, ve stolku knížku, léky, čočky. Ponožky mám na sobě Laughing

nikdy Dogeyes

železo

parádně, mám 160X200

zimomřivá moc nejsem, mám středně teplou velikánskou deku a jeden polštář

v ložnici má vždycky zatažené žaluzie a naštěstí je tenhle pokoj nejtišší z celého bytu, takže mám klid Wink

většinou spím dobře, bez probouzení

jsem zvyklá mít vedle postele sklenici vody

19) v čem spíte nahá, jen v zimě mívám teplé ponožky - pozůstatky z doby, kdy jsem měla krátkou deku a byla mi zima Mr. Green
Mo Cuishle
kytky 8, meta: 17650
kytky 8, meta: 17650

PostPosted: Mon 21.1.2008 22:09    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

na břiše + pravá noha pokrčená (jakoby do žáby) a musím mít něco na objímání, co celou noc držím, takže medvěda Laughing
2) jaké máte povlečení? nevadí vám spát v oranžových nebo červenách barvách? používáte "krepaté" látky? jak často měníte povlaky? jak často perete peřiny?
růžvý s kočičkama a balonkama nebo světle modrý se srdíčkama Love Měnim tak jednou za 3-4 týdny.

3) jíte v posteli? Laughing Embarassed ..
spíš ne, co nesnáším jsou drobky v posteli.
notebook ne, ale většinou třeba knížky, výpisky atd. učím se v posteli
spim, čtu, odpočívám při poslechu hudby, učím se (tak 5 minut, páč hned usnu), souložím Mr. Green
nemám ložnici, jen jeden pokoj, kde je vše. Ale PC na noc vypínám, neusla bych, kdyby byl zapnutý.
četla, ale bydlím na koleji, kde je málo místa na nějaký pokusy se stěhováním. Pro mě je nejdůležitější, aby postel byla u zdi a aby mi nesvítila spolubydlící lampičkou do ksichtu. Pokud toto je splněno, pak je postel dobře umístěná Laughing
ano, vždy
ano. a mám tam všechny krámy, co se nevejdou jinam (je tu málo místa a já mám moc věcí). Hlavně tam jsou učebnice, staré materiály do školy, nějaká stará elektronika, co nepoužívám, karimatka a další bordel.
mám u postele normální stůl, na kterém mám lampičku + mobil (budík) a brýle. Vedle postele jsou košíčky na všelijaký věci a vedle nich ještě malý stolek, kam odkládám většinou čtivo (většinou toho mám rozečtenýho víc, takže je plnej knížek a papírů), vodu si dávám na zem, aby byla po ruce, páč mi v noci vždycky hrozně vysychá v krku a je to nepříjemný.
asi jen na táboře a nijak jsem po tom nikdy ani netoužila...ale bavilo mě vyndávat spolubydlícím šprušle z té postele, aby se v noci propadly Dementnik
dřevo (nebo alespoň se to tak tváří jako dřevo Smile )
je malá. Chtěla bych letiště. V noci se hrozně rozvaluju Embarassed (to mi vyčetli snad všichni přítelové... krom toho, že beru všechny deky a oni museli mrznout, zatímco já si chrněla se dvouma dekama Laughing a mluvím ze spaní)
začínám s polštářem a v noci ho hodím na zem a spím bez něj. Zdravotního nic nemám, i když moje záda by to asi uvítala. Často mě budí bolesti zad. Prakticky několikrát za noc mě vzbudí bolest, ale už jsem si zvykla.
musím mít zataženo, tmu a ticho. Jinak neusnu. Okno otevřený jen na chvilku i v létě, pak ho zavírám, páč mi je v noci zima
Budím se. Jsem bechtěrejevik a v noci mi tuhnou záda a hodně to bolí. Tak 5x v noci jsem kvůli tomu vzhůru. Ale už mám na to fígle, takže se vzbudím, přitáhnu kolena k sobě a usnu v této poloze, kdy ty záda bolí tak nejméně. Chrápání mi vadí a nemůžu spát, když někdo chrápe. Sny vyčerpávající nemám. Z 90% si je nepamatuju.
podle toho, jestli mám žízeň a hlad. Snažím se jíst těsně před spaním, abych neměla v noci hlad. Piju jak kdy.
19) v čem spíte?
v košilo-trikách nebo maxitrikách a zásadně bez kalhotek a čehokoliv jiného.
Laura
kytky 7, meta: 13650
kytky 7, meta: 13650

PostPosted: Mon 21.1.2008 22:16    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

Mo Cuishle wrote:
ano. a mám tam všechny krámy, co se nevejdou jinam (je tu málo místa a já mám moc věcí). Hlavně tam jsou učebnice, staré materiály do školy, nějaká stará elektronika, co nepoužívám, karimatka a další bordel.

špatně špatně špatně Pisknik
k tématu, když už jste ho obnovili - zjistila jsem, že jakmile jsem si zvykla spát v pokoji sama, tak když u mě nekdo přespává, špatně to snáším. vadí me dech, blízkost, převalování (ovšem neplatí to vždy=))

Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't
Back to top
Merykara
point of no return

PostPosted: Mon 21.1.2008 22:22    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

1) v jaké poloze většinou spíte? myslím sami=)vetsinou na boku az brise, strana zavisi na tom, kde jsou dvere - nemuzu spat celem ke dverim.
2) jaké máte povlečení?tohle je mi jedno, krepaty, nekrepaty, normalni.. menim tak jednou za 2-4 tydny, zavisi to na rocni dobe, nemoci apod.

3) jíte v posteli? velmi vyjimecne - nemoc nebo velka lenost.
4) míváte na posteli notebook?míváte v posteli přes den veci,co co tam nepatří? na posteli ne, ale vedle na nocnim stolku, tam notebook sedi temer porad. obcas na postel pres den neco polozim, ale periny zastylam a mam tam prehoz; nesnasim sezeni v perinach v obleceni.
5) v posteli jen spíte, nebo si v ní i čtete, odpočíváte, sedíte na ní místo na židli, díváte se na telku, ležíte u notesu, jíte atd?spis jenom spim.

6) dodržujete doporučení, že před spaním by měli být vypnuty všechny elek.přístroje, nebo ještě lépe by v ložnici vůbec neměly být? tak to ani nahodou Embarassed casto mi pocitac jede pres celou noc, i kdyz tenhle rok rozhodne minkrat nez loni.

7) četli jste si nekdy rady, jak umístit postel (ne naproti,zrcadlu, ne naproti dvěřím - poloha smrtelné postele, ne pod zkosenou stěnu, ne pod trám) a řídíte se podle toho?ja ne, ale mama neco cetla a pri stehovani to nejak nasoupala, mne je to fuk. nicmene ji mam pod zkosenou strechou Smile

Cool větráte před spaním?jo, vlastne mam celou noc otevrene okno, jinak neusnu. v zime i v lete.

9) máte pod matrací úložný prostor? jestli ano, co v něm máte?ne

10( máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky,ponožky, na něm vždy vodu, nebo v pro jistotu aji jídlo?=))to mam, je tam notebook a lampicka, voda.

11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích kdysi davno v prvni tride jsem mela palandu, ale spala jsem dole. na vrchni posteli lezely maminy plesovy saty. ja z toho ma hruzu, jsem lehce namesicna, jednu dobu jsem i chodila curat do lednice, babicce na parkety a tak.. bojim se, ze bych spadla. a to i ted.

13) z jakého materiálu máte konstrukci postele? drevo

14) spí se vám dobře v posteli? akorát dlouhá, široká? máte letiště?=)spi se mi dobre, letiste nemam. a horce toho lituju Sad

15) spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s peřinou, nebo jen tenkou dekou? nebo jste zimomřiví a spíte s dvěma?=)máte spěšl zdravotní konstrukci?takový ty rošty? mam zdravotni kde co, i v lete spim v perovy perine. mam v posteli strasnou spoustu polstaru, nekdy spim skoro v sede, jindy vsechny vyhazim na zem.

16)spíte s roztaženými žaluziemi? necháte proudit vlivy z nočního okolí do pokoje? Twisted Evil , slyšíte hluk dopravy/hudbu/sousedů, když usínáte/spíte? ..spíte někdo s rozsvíceným světlem? Laughing ..v létě s otevřeným oknem? a v jakém patře případně bydlíte? Laughing vetsinu dni mam zatazeny zaluzie, je sem strasne videt. u nas na vsi chcip pes, akorat nam tu litaji letadla, ale na to si clovek zvykne, nevnimam to. akorat kdyz je jiny vitr a litaji z jiny strany, tak to jde poznat. musim mit naprostou tmu, strasne me rusi i svetlo z chodby. bydlim v patre domku, okno otevrene.

17) jak obecne vůbec spíte? tvrdě celou noc, nebo se budíte, nebo máte vyčerpávající sny, nebo vůbec nemůžete spát, nebo vás budí chrápání?=) nejradsi spim tvrde celou noc, ale staci lehci stres a budim se, nemuzu usnout.

1Cool pijete v noci? jíte? Laughing (já jsem jednu dobu vypila za noc vždy tak pul litru Shocked )v noci obcas piju, hlavne kdyz jsem nemocna. nejim, bylo by mi strasne blbe.

19) v čem spíte?vetsinu roku naha, nekdy aspon kalhotky.
Suny
..........................

PostPosted: Mon 21.1.2008 22:39    Post subject: Reply with quote

1) v jaké poloze většinou spíte? myslím sami=) na boku, jednu nohu pokrčenou, druhou rovně, jednu ruku pod hlavou, druhou někde pohozenou Smile
2) jaké máte povlečení? nevadí vám spát v oranžových nebo červenách barvách? používáte "krepaté" látky? jak často měníte povlaky? jak často perete peřiny? povlečení mám flanelový Love, nesnáším saténový. Nemám ráda strakatý, spíš jednobarevný.Povlaky měním asi jednou měsíčně a peřiny nevím, ale asi 2x ročně

3) jíte v posteli?moc ne
4) míváte na posteli notebook?míváte v posteli přes den veci,co co tam nepatří? (případně na sousedící posteli) ..notebook jo, jiný věci mam na gaučí Smile)
5) v posteli jen spíte, nebo si v ní i čtete, odpočíváte, sedíte na ní místo na židli, díváte se na telku, ležíte u notesu, jíte atd? ...no občas si tam lehnu s notebookem, jinak tam jen spím

6) dodržujete doporučení, že před spaním by měli být vypnuty všechny elek.přístroje, nebo ještě lépe by v ložnici vůbec neměly být? no tv v pokoji nemám, ale jde mi to rooter. Jinak notebook vypínám
7) četli jste si nekdy rady, jak umístit postel (ne naproti,zrcadlu, ne naproti dvěřím - poloha smrtelné postele, ne pod zkosenou stěnu, ne pod trám) a řídíte se podle toho? no nečetla jsem to, ale moje místo mi vyhovuje, mám postel proti jednomu oknu a vidím do dveří, jinak bych asi neusnula:)
větráte před spaním? většinou ano

9) máte pod matrací úložný prostor? jestli ano, co v něm máte? mám a mám tam buď peřiny a nebo jen nějaký blbosti, co sem neměla kam dát - třeba kalendář, co nechci vyhodit
10( máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky,ponožky, na něm vždy vodu, nebo v pro jistotu aji jídlo?=)) stolek mám hned u hlavy, mám tam budík, baterku, rovnátka, knížkz, svíčku a fotku Smile

11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích (já vždycky tak strašně chtela ), postřehy? spala, jako malá jsem to vždycky chtěla domu, ale ted už mě to nebere:)
13) z jakého materiálu máte konstrukci postele? dřevo
14) spí se vám dobře v posteli? akorát dlouhá, široká? máte letiště?=) spí se mi v ní fajn, mohla by být o něco širší, ale nestěžuju si

15)spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s peřinou, nebo jen tenkou dekou? nebo jste zimomřiví a spíte s dvěma?=)máte spěšl zdravotní konstrukci?takový ty rošty? s polštářem spím, ale hlavu mám většinou dole, kde není tak plnej, s peřinou taky spím, v zimě občas i s larysou, ale to jen občas

16)spíte s roztaženými žaluziemi? necháte proudit vlivy z nočního okolí do pokoje? , slyšíte hluk dopravy/hudbu/sousedů, když usínáte/spíte? ..spíte někdo s rozsvíceným světlem? ..v létě s otevřeným oknem? a v jakém patře případně bydlíte? Twisted Evil .....žaluzie nemám, ale stejně bych je nezatahovala, hluk neslyším žádný, s rozsvíceným světlem bych neusnula, v létě je otevřený ookno samozřejmnost, teda já bych ho klidně otevřela i teď, ale pak mě bolí v krku Laughing nesnáším, když mi je v noci teplo a bydlím v přízemí.

17) jak obecne vůbec spíte? tvrdě celou noc, nebo se budíte, nebo máte vyčerpávající sny, nebo vůbec nemůžete spát, nebo vás budí chrápání?=)chrápání mě budí, ale ne to moje Smile a spím docela dobře, když se probudím, hned usnu
1Cool pijete v noci? jíte? (já jsem jednu dobu vypila za noc vždy tak pul litru ) ano jedno

a spím bud nahá nebo v košilce Smile

If you want to make God laugh, tell him about your plans.

-Woody Allen-
Back to top
Cavendish
mňau

PostPosted: Tue 8.12.2009 23:39    Post subject: Reply with quote

1) v jaké poloze většinou spíte? na boku

2) jaké máte povlečení? jak kdy, doma ted nějaký zajíčkový, na koleji jaký je, u přítele to samé

jak často měníte povlaky? doma tak jednou za 2 měsíce, protože tam moc nespím, na koleji a u přítele tak jednou do měsíce

3) jíte v posteli? ne

4) míváte na posteli notebook? na koleji jo, jinde ne

5) v posteli jen spíte, nebo si v ní i čtete, odpočíváte, sedíte na ní místo na židli, díváte se na telku, ležíte u notesu, jíte atd? na koleji jen spím, čtu, jsem na netu, doma to samé, u přítele i jiné věci Mr. Green

6) dodržujete doporučení, že před spaním by měli být vypnuty všechny elek.přístroje, nebo ještě lépe by v ložnici vůbec neměly být? asi ne

7) četli jste si nekdy rady, jak umístit postel (ne naproti,zrcadlu, ne naproti dvěřím - poloha smrtelné postele, ne pod zkosenou stěnu, ne pod trám) a řídíte se podle toho? cosi jsem nejspíš četla, ale nepamatuju si to a neřídím se podle toho

větráte před spaním? samozřejmě

9) máte pod matrací úložný prostor? na koleji ano, doma a u přítele ne

10( máte blízko postele noční stolek? máte v něm léky,ponožky, na něm vždy vodu, nebo v pro jistotu aji jídlo?=)) u postele mám vždycky mobil, jelení lůj, kapesník, krém na ruce, pití bud na stolku(doma) nebo na stole(kolej) nebo u sebe( u přítele)

11) spíte/spávali jste nekdo na dvoupatrových postelích (já vždycky tak strašně chtela ), postřehy? ne

13) z jakého materiálu máte konstrukci postele? drevo a něco já nevím Laughing

14) spí se vám dobře v posteli? nejlíp doma, ale i u přítele a na koleji to ujde

15)spíte s polštářem nebo bez? nebo s zdravotním? s obyč polštářem i dekou, nějak zimomřivá nejsem, jo a ještě mám malý polštářek

16)spíte s roztaženými žaluziemi? ne

spíte někdo s rozsvíceným světlem? ..ne
v létě s otevřeným oknem? jj
a v jakém patře případně bydlíte? na koleji třetí, doma v patře, u přítele dole

jak kdy, souhra mnoha faktorů, ale sny mám pořád a barvité, chrápání mi neva
1 pijete v noci? jíte? (já jsem jednu dobu vypila za noc vždy tak pul litru ) nejím, piju

19) v čem spíte? v klasickým pyžamu, ale jenoom ve vršku, nesnáším na noc kalhoty a vždycky!!! (tím vždycky myslím fakt vždycky, i v Turecku při 35 stupních Laughing ) ve dvojich ponožkách. Když jsou z ovčí vlny, tak mi stačí jedny Cool
Dej mi ruku, povedu tě, pak se vystřídáme.
Back to top
Shrew

PostPosted: Wed 9.12.2009 2:15    Post subject: Re: spánek, postel, peřiny Reply with quote

Nells wrote:

posmrtná poloha - když je postel tak,jak čínani dávají rakev, než se vynese z pokoje, tudíž když je postavená postel tak,že kdybys ses jí ted rozhodla vynést, nemusulea bys jí přetáčet, nešprajcla by ses..prostě je na délku rovnobežná s dvěřmi

moc díky, v naší nové posteli naproti dveřím se nám bude krásně usínat, protože už vím, na co si každý večer vzpomenu Laughing

p.s. co to je za knížku?
Back to top
Shrew

PostPosted: Wed 9.12.2009 2:41    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek
Back to top
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4
Page 4 of 4

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum