|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Fri 18.1.2008 16:14 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Sat 7.6.2008 10:03; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Fri 18.1.2008 17:49 Post subject: |
|
|
po mé zkušenosti ze žurnalistické praxe mě čtení novin trochu odrazuje, to už se spíš podívám na zprávy v TV, nejčastěji čtu zprávy na netu, vybírám si, co mě zajímá, pak když se mi dostane do rukou metro nebo něco takového, tak to taky zlousknu, máme předplacený MF Dnes,ale to moc nečtu, tak 1 článek týdně , já čtu noviny jen přes titulky a zeptám se mámy, "co psali" |
|
Back to top |
|
|
Terez1990 kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Fri 18.1.2008 18:04 Post subject: |
|
|
dívám se na zprávy na Nově, protože jsou pro mě nejzábavnější .. vím, že jsou asi "nejkomerčnějí" podávané ze všech 3 televizí, ale třeba na ČT mě nebaví, i když jsou tam koneckonců téměř stejné zprávy ...
máme předplacené MF Dnes, takže to si každý den pročítám, nejvíc mě vždycky zajímá, co je na první stránce a pak kultura, události z našeho kraje a občas ekonomika .. a taky většinou ty jejich přílohy .. taťkovi chodí do práce hospodářky, takže když je doveze domů, tak si je prohlídnu a když mě něco zaujme, tak si to přečtu. to samé s reflexem a týdnem, které si mamka kupuje.
celkově si myslím, že obecný přehled mám, ale určitě ne nějak do hloubky .. |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Fri 18.1.2008 18:33 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Sat 7.6.2008 10:03; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
lizi kytky 2, meta: 500
|
Posted: Fri 18.1.2008 18:38 Post subject: |
|
|
já koukám na zprávy nejvíc na primě a na nově, poslední dobou se zajímám mnohem více neř dřív. novinu čtu střídavě jak kdy, ale tak dvakrát do týdne prolistuju MF plus ještě něco co kdo domů přinese. _________________ Nobody can go back and start a new beginning,
but anyone can start today and make a new ending.. |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Fri 18.1.2008 20:06 Post subject: |
|
|
Momentálně nic moc nesleduju, protože není čas. Čtu občas akorát Hospodářky. Zdaj se mi mnohem lepší než třeba MF Dnes a hlavně je člověk má narozdíl od MF Dnes přečtený za půl hodiny a ne za půl dne. Taky se mi zdají ze všech novin nejobjektivnější (Právo - to jsou levičáci a ČSSD, MF Dnes to jsou pravičáci a ODS). TV vůbec nezapínám a na zprávy nekoukám protože tam stejně dávaj samý krváky a "senzace", které mě nezajímají. _________________ Bye
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 18.1.2008 21:21 Post subject: |
|
|
Terez1990 wrote: | Ruth A. wrote: | Lothórien wrote: | ruth, proc te odrazuje? |
protože jsem viděla ten přístup novinářů k práci, že to prostě není všechno tak seriozní, jak se to tváří |
no, ale na druhou stranu je hodně těžký novinařinu dělat .. moje mamka byla (je, i když teď na nemocenské) "jen" šefredaktorkou regionálního deníku a to co ona a ostatní redaktoři museli stihnout, je skoro neuvěřitelný .. to se pak ani nedivím, že si to kolikrát zjednodušují nebo ani nezjišťují tolik informací, protože prostě není čas .. zvlášť u deníků .. ale samozřejmě se to nedá zobecňovat. |
já vím, já neříkám, že je to banda flákačů (... tati... ) ale prostě ty noviny nejsou to, co se tváří |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 18.1.2008 21:33 Post subject: |
|
|
Ruth A. wrote: | Terez1990 wrote: | Ruth A. wrote: | Lothórien wrote: | ruth, proc te odrazuje? |
protože jsem viděla ten přístup novinářů k práci, že to prostě není všechno tak seriozní, jak se to tváří |
no, ale na druhou stranu je hodně těžký novinařinu dělat .. moje mamka byla (je, i když teď na nemocenské) "jen" šefredaktorkou regionálního deníku a to co ona a ostatní redaktoři museli stihnout, je skoro neuvěřitelný .. to se pak ani nedivím, že si to kolikrát zjednodušují nebo ani nezjišťují tolik informací, protože prostě není čas .. zvlášť u deníků .. ale samozřejmě se to nedá zobecňovat. |
já vím, já neříkám, že je to banda flákačů (... tati... ) ale prostě ty noviny nejsou to, co se tváří |
to souhlasím .. a jinak asi děláme OT (nebo ne?) |
|
Back to top |
|
|
henessy to je vsetko
|
Posted: Sat 19.1.2008 14:54 Post subject: |
|
|
tak pokial si spomeniem ze televizne noviny idu tak si ich zapnem o 19.00 na markize.. noviny inak citam denne, pretoze nam ich kazdy den donesie sused a tam je Novy Cas, Plus Jeden den, sportove noviny, hospodarske noviny.. tie len tak preletim a nezameriavam sa na nejake rubriky,pozriem si vsetko. inak si myslim ze prehlad celkom mam aj ked by vzdy mohol byt lepsi _________________ mejk sam faking noiz
-----Memento-----
lesik:) |
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Sat 19.1.2008 16:40 Post subject: Re: televize, noviny.. |
|
|
Laura wrote: | Zajímáte se o dění ve světě,v ČR? Máte přehled co se kde deje?
Čtete noviny, a jaké? (ted jsem si vzpomnela, nekde jsem zahlídla debatu, které noviny jsou jakého polit. ražení) takže jaké noviny čtete a proč a které rubriky?
díváte se na televizní noviny? na kterém kanálu?
baví vás to, nebo vám je nepříjemná myšlenka, že jste mimo, a tak chcete být informovaní?
nebo na to kašlete a o pokud to zrovna neřve ze všech médií, moc nevíte co se deje? |
Lauro, název tématu je dobrej, aspoň když bude někdo něco vyhledávat, tak mu bude jasný, o čem je téma
Zajímám se jak o ČR, tak o svět, ale ne že bych měla nějakej extra přehled, prostě jen chci aktuálně vědět, jestli se něco neděje (třeba uzavřená D1 apod.)
Noviny nečtu pravidelně, občas si vezmu ve Student Agency MF Dnes (mam ráda oddíly Praha nebo Brno), ale těch příloh je tam pro mě zbytečně moc. Když si kupuju sama, tak HN, nejsou tak přeplácaný, nevypadne na mě 150 reklam.
Dívám se na zprávy na ČT 24. Ne že bych ze sebe dělala nějakýho kabelovkovýho snoba, ale prostě koukáme předtím na zprávy před 25 lety (hrozná sranda někdy, samí pracující nebo soudruzi promlouvající do duše pracujícím, člověk nestačí zírat), a pak to máme pořád puštěný.
Jo, chci být v obraze. Ale někdy mě to nebaví, někdy mě to štve, takže vypustím na chvíli okolní dění ze svýho zájmu._________________ Za práva holubů. |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Sun 20.1.2008 17:48 Post subject: Re: televize, noviny.. |
|
|
Zajímáte se o dění ve světě,v ČR? Máte přehled co se kde deje?
Snazim se...a myslim, ze ten zakladni prehled mam..
Čtete noviny, a jaké? (ted jsem si vzpomnela, nekde jsem zahlídla debatu, které noviny jsou jakého polit. ražení) takže jaké noviny čtete a proč a které rubriky?
ctu mfdnes - prolitnu vzdycky skoro vsechno - udalosti v CR a ve svete, kulturu, obcas sport, ekonomiku vetsinou preskakuju, to se priznavam...
divam se na CT1, pokud jsem v tu dobu doma tak vzdycky...obcas mrknu i na novu, abych vedela, ze prisly opet mrazy a pan Karel si musel zatopit...
baví vás to, nebo vám je nepříjemná myšlenka, že jste mimo, a tak chcete být informovaní?
Prijde mi prirozene byt v obraze... |
|
Back to top |
|
|
Jana kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Sun 20.1.2008 17:53 Post subject: Re: televize, noviny.. |
|
|
Zajímáte se o dění ve světě,v ČR? Máte přehled co se kde deje?
zajímá mě to každý den, celkem ano
čtu na internetu, je to rychlejší a tady mám kompletní dění ze světa:)
CT 24, primu
kdybych byla měsíc bez informací připadala bych si jak ze středověku |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Sun 20.1.2008 17:53 Post subject: |
|
|
noviny nectu zadny, obcas kouknu na zpravy na ct1 a pak prepnu na novu.. na netu ctu idnes a to je vse.
deni ve svete me moc nezajma.
vse beru s velkou rezervou, i proto ze posledni dobou vidim do spousty "pripadu" vic a jinak nez o nich informuji media.. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 Next
|
Page 2 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|