sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Závist
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kika
kytky 8, meta: 25650

PostPosted: Wed 16.1.2008 12:45    Post subject: Reply with quote

Jinak já hodně záviděla (a to mi zůstalo do dnes) hezký propisky a vůbec pomůcky..teď kancelářský potřeby..já to totiž miluju..mám snad nějakou úchylku či co..nejradši bych si kupovala domů šanony a sešívačky, gumy..lepítka..no prostě všechno..miluju tu vůni Embarassed
Back to top
View user's profile Send private message  
LadyCroft
bojovnice!!!

PostPosted: Wed 16.1.2008 12:50    Post subject: Reply with quote

KIKA:tak to nejsi sama, mam kámošku a ta má stejnou uchylku jako ty - bločky, propisky, barevné štítky, diáře , šanony... Laughing

ty postavičky si zrovna nějak nevybavuju, ale určitě nás to taky neminulo Laughing
Theresa
I'm Brandy. The slutty cheerleader.

PostPosted: Wed 16.1.2008 12:51    Post subject: Reply with quote

ed

Last edited by Theresa on Thu 14.2.2008 15:14; edited 1 time in total
Back to top
mexxie
kytky 5, meta: 5250

PostPosted: Wed 16.1.2008 13:24    Post subject: Reply with quote

Já jsem záviděla nálepky šmoulů Laughing Nevím, co to bylo za módu, ale bylo to těsně po revoluci a ty nálepky se daly dost blbě sehnat. Ve třídě jsme je směňovali. A pak taky časopis Kačer Donald, naši mi ho nechtěli kupovat, že je to blbost, a já ho tolik chtěla Smile !

Dneska nezávidím nikomu nic... Vůči jiným lidem je to spíš obdiv, že dokázali něco, k čemu se já marně dokopávám, nebo na co nemám. Je to dobrý motivátor. A takové ty hmotné věci, ty jsou mi celkem jedno. Jestli někdo vlastní BMW nebo třikrát za rok jede na dovolenou do Karibiku... Je mi to celkem fuk. Maximálně si řeknu, že se má a že bych to třeba brala taky, ale abych se užírala, kde na to vzal atd., to fakt ne.
LadyCroft
bojovnice!!!

PostPosted: Wed 16.1.2008 13:26    Post subject: Reply with quote

ted jsem si ještě vzpomněla že jsem kámošovi záviděla mega velkou mezeru mezi předníma zubama, protože s ní mohl hrozně dobře a daleko flusat Laughing Laughing
jí jí trošku měla taky, ale mně to nikdy nešlo protože jsem nedokázala vyflusnout takovej velkej proud, tak jsem se při tom poplivala a vypadala jsem pak jak trapka Laughing Laughing

Theres: tak už vim odkud mam ty dudlíky Very Happy z toho automatu. protože táta jezdil na montáže do číny, indonésie a vždycky vozil drobný,který jsem tam pak nastrkávala a kupodivu mi to ty bubliny vyplivávalo Laughing Laughing proto jsem měla strašně ověšený ty klíče Laughing Laughing (a pak ten automat najednou z naší sámošky zmizel Very Happy)

Last edited by LadyCroft on Wed 16.1.2008 13:29; edited 1 time in total
Back to top
Theresa
I'm Brandy. The slutty cheerleader.

PostPosted: Wed 16.1.2008 13:29    Post subject: Reply with quote

ed

Last edited by Theresa on Thu 14.2.2008 15:14; edited 2 times in total
Back to top
Rokkan
kytky 7, meta: 11650
kytky 7, meta: 11650

PostPosted: Wed 16.1.2008 13:31    Post subject: Reply with quote

Lady, ten automat bral čínský drobný? Shocked Laughing
Back to top
kika

PostPosted: Wed 16.1.2008 13:50    Post subject: Reply with quote

mexxie wrote:
Já jsem záviděla nálepky šmoulů Laughing Nevím, co to bylo za módu, ale bylo to těsně po revoluci a ty nálepky se daly dost blbě sehnat. Ve třídě jsme je směňovali. A pak taky časopis Kačer Donald, naši mi ho nechtěli kupovat, že je to blbost, a já ho tolik chtěla Smile !

Jéé nálepky šmoulů jsem měla taky s písmenkama..vždycky to byla celá abeceda..a byly ještě s Donaldem a Mickey Mousem, teda jestli myslíš tyhle Embarassed Laughing

A taky se dřív prodávaly takový žvejky v placatým balíčku..(hrozně krásně voněly)..a u toho byly vždycky samolepky s nesmyslnýma obrázkama, třeba bota a z tý čouhala dlaň..kamarádka je vždycky měla a mě je naši koupili jen jednou Embarassed
Back to top
ephelides
*louloute*

PostPosted: Wed 16.1.2008 14:02    Post subject: Reply with quote

myslis jako Bajo jo ? Laughing
Back to top
kika

PostPosted: Wed 16.1.2008 14:05    Post subject: Reply with quote

Bajo ne (ale to jsem milovala, úplně cítím tu kyselou chuť na jazyku)..tyhle byly nějaký cizácký a já si pamatuju, že jsme je kupovali v tržnici v Holešovicích u stánku, kde měli sladkosti a pití, co vozili třeba z Německa.. Laughing No je fakt, že kámoška žila s rodiči dva roky ve Švédsku a táta hrál fotbal, takže měli samý tyhle cizácký věci Laughing
Back to top
ephelides
*louloute*

PostPosted: Wed 16.1.2008 14:12    Post subject: Reply with quote

jo ale ja uz vim co myslis !! to byly takovy maly samolepky a bylo jich vic na takovym obdelniku ! to jsem taky zavidela jak neco, nevim ani kde se to bralo, pak mi milostive dala ty samolepky jedna kamoska pac to mela dvakrat , to jsem byla v 7.nebi Very Happy
Back to top
kika

PostPosted: Wed 16.1.2008 14:16    Post subject: Reply with quote

Ephe no přesně Laughing Bylo jich tam pět..čtyři malý a jedna velká Laughing Akorát si prostě pamatuju jak krásně ty žvejky voněly.. Embarassed
Back to top
Lenore

PostPosted: Wed 16.1.2008 14:30    Post subject: Reply with quote

Tak momentálně strašně závidím Rhi kotě Twisted Evil Jestli tam dá ještě pár fotek, tak se neudržím a jdu kupovat kocoura Laughing
mexxie

PostPosted: Wed 16.1.2008 15:00    Post subject: Reply with quote

kika wrote:
mexxie wrote:

Jéé nálepky šmoulů jsem měla taky s písmenkama..vždycky to byla celá abeceda..a byly ještě s Donaldem a Mickey Mousem, teda jestli myslíš tyhle Embarassed Laughing

Jo, to jsou přesně ony Very Happy Měla jsem asi jenom tři platíčka, co mi naši koupili, když k nám přijely kolotoče, a nikdy jsem z nich ty nálepky neodlepovala. Nejspíš je mám někde schované dodnes Laughing
To je sranda, co všechno přišlo dětem vzácné Very Happy
Rhiannon
Mrs. Bunny

PostPosted: Wed 16.1.2008 15:02    Post subject: Reply with quote

Lenore wrote:
Tak momentálně strašně závidím Rhi kotě Twisted Evil Jestli tam dá ještě pár fotek, tak se neudržím a jdu kupovat kocoura Laughing

mam? Twisted Evil mi prisla od pani cela serie fotecek, delam tady do monitoru muck muck muck a chlap mi pise, jestli si ji v nedeli fakt jeste nebudeme moct odvezt Laughing Laughing Laughing
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Page 4 of 5

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum