|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Wed 9.1.2008 0:20 Post subject: Re: Domací mazlíčci |
|
|
kolik mate doma zviratek? 2
jaky druh,plemeno? krecek dzungarsky, dalmatin
jak sou stari? krecek je pul roku, pes uz je stary...10, 11?
"holka" nebo "kluk"? obe jsou to holcicky
s PP nebo bez? s PP a krecek to nema
vrozene nebo caste choroby? asi ne
cim krmite? pes granule plus nekdy kosti a tak...a krecka vybranymi lahudkami zeleninkou, jablickem, orechy...plus ma svoje krmivo
doma/venku? oba doma
od miminka , z utulku nebo neco jineho? oba od miminka |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Wed 9.1.2008 0:57 Post subject: Re: Domací mazlíčci |
|
|
kolik mate doma zviratek? už jen 1, dřív jsme měli i andulky, ale ta poslední zemřela před pár lety a pak už jsme si nepořídili
jaky druh,plemeno? pes, francouzský buldoček
jak sou stari? 6
"holka" nebo "kluk"? holka, Eliška
s PP nebo bez? bez
vrozene nebo caste choroby? nevím o tom, snad ne, moc dlouho ji nemáme
cim krmite? granulky, paštika, někdy samozřejmě nějaké lepší maso, takové ty tenké barevné kostičky, piškoty
doma/venku? v posteli, na křesle, na gauči a všude, kde se dá válet
od miminka, z utulku nebo neco jineho? pořídili jsme si ji v dubnu, už jako 5letou od nějakých pochybných chovatelů (což jsme zjistili až pozděj), prodávali ji ptž rodila málo štěňat a neměli z ní prachy Ale ještě že tak u nás se má 1000x líp. Je samozřejmě hodná, mazlivá, veselá, mlsná, někdy líná a strašný komik jako všichni buldočci Akorát narozdíl od Meginky taková uťáplejší, Megi byla osobnost, ale to už se zlepšuje, začíná být oprsklá
Jinak můj první pes byl babiččin pražský krysařík Diček, to byl strašný mrzout a navíc mě zrovna nezbožňoval, ptž jako malá jsem ho prej praštila kufříkem do hlavy, ptž mi bral piškoty (ale berte v úvahu, že jsme se narodili ve stejném roce ) a celkově jsem na něj asi moc hodná nebyla, prostě malé děcko, ale měla jsem ho ráda, přece jen to byl úplně první pes. Umřel když mu bylo 14. No, a pak Meginka, tu jsme dostali když jí byly 4 a umřela loni ve 13 letech a vzali jsme si ji, ptž syn její bývalé paničky ji chtěl navážno zastřelit (psychopat) a ona je stará paní, co by s ním zmohla, že, tak ji radši dala k nám-do bezpečí. Já a mamka jsme takoví zachránci buldočků
A vždycky jsem chtěla potkánka nebo kočku ptž je miluju ale teď to nejde, když máme doma psa, navíc ona má úplně lovecké pudy Ale někdy si určitě něco z toho pořídím, ale stačil by mi i kůň
|
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Wed 9.1.2008 7:15 Post subject: Re: Domací mazlíčci |
|
|
kolik mate doma zviratek? -> doma u rodicu 2 + 150...
jaky druh,plemeno? -> perska kocicka, kollie, ruzne druhy andulek, papouchu a rybicek
jak sou stari? -> kocicku mame 2 roky, pejsek uz ma 13 let
"holka" nebo "kluk"? -> kocourek a fenka
s PP nebo bez? -> kocour bez, pes s
vrozene nebo caste choroby? -> zjistujeme, ze micik ma asi epilepsii
pejsek mel nastesti jen problemy se zoubkama a s delohou
cim krmite? -> keksy, masicko (nas kocour sezral i vanilkovy rohlicek )
doma/venku? -> kocour doma, pejsek vetsinu casu venku
od miminka, z utulku nebo neco jineho? -> oboje od miminka
Kocku uz mame druhou, prvni jsme meli 15 let, pak jsme ji museli nechat uspat Mela problemy s jatrama, nechtela nam zrat a bylo to smutne, hrozne jsem to tehdy obrecela Hned asi 2 dny nato jsme jeli pro novou, aby nam nebylo smutno. Byla z velke rodiny, jeji tatka byl takovy ten kral, cely bily a strrraaasne chlupaty a obrovsky Rikali mu "White" (strasne se mi to jmeno libi). Je krizenec persanky a cincily. Akorat tim, ze ma srazeny cumacek mu slzi ocicka. Je vykastrovany. Ale je to hrozny mazlik, je snad jako pejsek Prijdu domu, on me vita, otira se mi o nohy, mnamci a je strasne spokojeny Nejradsi ma drbani na hrbete, to se muze podelat Kolikrat za mnou prijde do postele a lezi tam se mnou, je to mazilek. Miluju kocky.
Pejska jsme si poridili hned, jak jsme se prestehovali do rodinneho domku, bydli tam s nami uz 13 let. Jeli jsme pro nej tehdy az nekam do Slapanic, bylo jich tam asi 5 tech stenatek (je to chovatel kollii) a vsechny byly takove divoke, skakaly, knikaly, jenom jedna jedina tam tak lezela, byla potichu a jenom koukala. Tu jsme si hned vybrali Nejdriv byla takova zakriknuta, ale pak se otrkala a ted je z ni divoch Je hrozne hodna, ale umi skvele hlidat. Kdyz se nekde neco sustne, tak jeci jak siréna. Ale nema moc rada deti, jednou u nas byla kamoska s malou neteri a malem na ni vyjela, nevim proc... ale s mymi synovci nikdy problem nemela. Je zlata
Az budeme s pritelem bydlet sami, tak ja si poridim kocicku (extra chlupatou) a pritel pejska (chce neco maleho, westika nebo tak, me se to nelibi, ja bych radsi retrivra nebo hovawarta, ale co nadelam ). Zatim mame jenom zelvu klapavku, dali jsme k ni i rybicky, ale ty uz skoro vsechny pozrala, chuderky, uz tam plavou jenom dva sirotci... Obcas me provokuje, ze koupi hada nebo nejakeho jestera, ale to mu nedovolim |
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Wed 9.1.2008 13:18 Post subject: |
|
|
terrynka nas kocour zraval i cokoladu a chipsy, kdyz slysel vrznuti skrine a susteni sacku byl hned u tebe
a nas maltezak se muze utlouct po kave |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Wed 9.1.2008 14:02 Post subject: |
|
|
nas RR se zase muze utlouct po syrovym bilku, ovsem neprala bych vam pak cuchat to prdeni ktery vetsinou nastane jen co se ulozime ke spanku |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 9.1.2008 14:15 Post subject: |
|
|
tak tomu verim, my se nekdy divime jak takove male telicko maltezaka muze vydat takovy smrad a to ani neji bilky |
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Wed 6.2.2008 21:18 Post subject: |
|
|
dneska jsem si pořídila anduláka, už mi seděl na ruce je to mazel |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Thu 7.2.2008 6:22 Post subject: |
|
|
Ja bych strasne chtela aru nebo žaka Uz od malicka o nich basnim a snim
Ale takovy maly detail.... mit na neho |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Thu 7.2.2008 9:08 Post subject: Re: Domací mazlíčci |
|
|
kolik mate doma zviratek? dnes jeste 3, zitra uz 4
jaky druh,plemeno? cerna kokrspanelka Cora zvana Korys, cerny kocour evropsky Kulisek, krizenec rusky modry Myskin a novy prirustek bude mainska myvali kocici slecna Ester
jak sou stari? Korys 6 let, Kulisek 2,5 roku, Myskin rok a trictvrte, Esterce budou zitra 3 mesice
"holka" nebo "kluk"? od zitrka to bude pul na pul, dnes jsou jeste kocouri kluci v prevaze
s PP nebo bez? vsichni az na Esterku bez PP
vrozene nebo caste choroby? nula nic, klepu na drevo
cim krmite?granule, kocouri Royal Canin, cuba prevazne Purina DogChow
doma/venku? vsichni doma
od miminka, z utulku nebo neco jineho? Korys od 2 mesicniho stenatka, pani mi ho privezla vlakem v tasce Kuliska jsme dostali od znamych jako 3 mesicni holcicku , Myskina nasli pribuzni na ulici jako 6titydenni mimino a Esterku si bereme ve 13 tydnech od chovatelky
je nejake domaci zvire,mazlicek po kterem touzite ale nemuzete mit (z jakehokoliv duvodu)? kun duvody klasicke - cas, prostor, naklady _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
Lenka kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Thu 7.2.2008 9:53 Post subject: Re: Domací mazlíčci |
|
|
kolik mate doma zviratek? 2
jaky druh,plemeno? Kočka evropská,králík modrý zakrslý
jak sou stari?Kočka-5let a králí-1,2
"holka" nebo "kluk"?Holka a kluk
s PP nebo bez?Bez
vrozene nebo caste choroby?Žádné
cim krmite?Kočku-Konzervy,granule,tráva a všechno co si potvora ukradne nebo vyžebrá a králíka-seno,zrní,tráva,dropsy,chleba,vetvičky a zelenina
doma/venku?Doma
od miminka,z utulku nebo neco jineho?Od miminka
je nejake domaci zvire,mazlicek po kterem touzite ale nemuzete mit (z jakehokoliv duvodu)?Já bych chtěla nějaké divoké zvíře-pumu,tygra,lva apod. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 7.2.2008 13:26 Post subject: |
|
|
a me nasi prodali cincily, a ted jsem prisla na to, ze vlastne ani poradne nevim proc, asi ze mamka tvrdila ze smrdi, ale to nebyla pravda je mi po nich smutno
terrynka žako je horsi nez male dite, puc si o nem knizku a mozna te to prejde, teta ho doma ma a rikala, ze kdyby to vedela tak by si ho nevzala, on dela strasne naschvaly, ale zas je s nim sranda to je pravda |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4
|
Page 4 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|