View previous topic :: View next topic |
v případě, že něco takového odpalujete - vadilo by vám, kdyby nějaká taková věc poškodila váš majetek, třeba podpálila byt? |
ano |
|
100% |
[ 24 ] |
mávl/a bych nad tím rukou a řekl/a si, že jsem třeba taky někdo někomu způsobil/a škodu |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Total Votes : 24 |
|
Author |
Message |
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Fri 4.1.2008 19:05 Post subject: |
|
|
_________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Shannon where no man has gone before
|
Posted: Fri 4.1.2008 19:14 Post subject: |
|
|
tak předpokládám, že to je skutečná reportáž, ne nějaký silvestrovský "zábavný" sestřih... jestli ti to připadá extrémně zábavné, tak asi nebudeš moc inteligentní, a zřejmě bys mohl v anketě hlasovat pro druhou možnost. _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Fri 4.1.2008 19:17 Post subject: |
|
|
tak jestli ti neprijde srandovni ze vietnamci prodavaji na trznici praskaci kulicky o vykonu protitankovy miny tak bude problem spis v tobe _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Fri 4.1.2008 19:37 Post subject: |
|
|
To ja ohnostroje miluju (a muj sen je mit krasny ohnostroj v noci ve svatebni den ). Ale takove ty poradne, co delaji profesionalove a maji vse zabezpecene.
Petardy a vsechny ty kravinky, co se prodavaji na silvestra, tak ty nesnasim. Jsou to blbosti a navic kdyz clovek vidi, kde se to vsude prodava... _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Fri 4.1.2008 23:05 Post subject: |
|
|
nesnáším takové ty bzučivky nebo co to je, zapálí se to a lítá to tesně nad zemí a doutná a pak vybuchne
petardy a všechny tyhle veci me nikdy nebraly, nikdy bych je nezapalovala, vždycky se klidím..
a samotný ohnostroj na obloze je možná pěkný, kouknu se na pár vteřin a vůbec me to nebere
zakázala bych to=) _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Sat 5.1.2008 9:33 Post subject: |
|
|
Ohňostroje jsou fajn, ale že by mě to nějak zvlášť bralo, to ne. Chápu ale, že je to takové slavnostní, takže se to dělá při zvláštních příležitostech.
Takové ty domácí blbinky, to vůbec nechápu, jak do toho někdo může vrážet peníze. By je mohl rovnou spálit... Nebojím se toho, asi taky proto, že žádnou špatnou zkušenost nemám, ale náměstím a podobným místům se o silvestru vyhýbám. Fakt nechápu, co na tom ti lidi mají, že už od Vánoc musejí zkoušet, jak to práská _________________ Když si člověk postaví dům, vždycky zpozoruje, že se při tom naučil něčemu, co měl rozhodně znát, než začal stavět. |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Sat 5.1.2008 15:56 Post subject: |
|
|
Ja mam ohnostroje strasne rada, rada na ne koukam. Krasne delaji na Spilberku nebo na prehrade. Ale 1.1. byl nad Liskovcem ten nejkrasnejsi za cely silvestr Sice to asi nekdo zaspal, ale aspon byl jediny a fakt krasny.
Jinak sama bych si nikdy nic nekoupila, nejenom, ze je mi za to lito dat tolik penez, ale taky se toho bojim, pamatuju si, jak jsem vyvadela, kdyz chteli kluci odpalovat rachejtle
Ale nenavidim petardy, nic hezkyho to neudela, akorat to dela bordel |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Sun 6.1.2008 10:15 Post subject: |
|
|
Bojim se vsech ohnostroju a petard - jedine z dalky. Nejvic mi lezou na nervy maly parchanti co si nekde koupili petardy a hazej je na silnici (hmm ohromna zabava, kdyz jezdi auta fakt ), do popelnic a nebo po lidech.
Jsem jednou sla a najednou prede mnou rana, jsem malem dostala infarkt a ted slysim vybuch smichu a nejaci dva pubertaci po me hodili z okna petardu. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Sun 6.1.2008 12:20 Post subject: |
|
|
doteĎ mi to vůbec nevadilo, jako malá jsem švihala megy a piráty s klukama po Mikuláši a čertech. ale po tom, jak jsem byla na Václaváku na Silvestram tak už se petardy ani nedotknu. a světlice mi propálila kabát _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Sun 6.1.2008 12:28 Post subject: |
|
|
Ohňostroje mám ráda, podívám se moc ráda to jo. Ale petardy a takové ty blbosti to nesnáším a raději jsem někde mimo centrum dění, bojím se toho. Raději se podívám někde hezky z dálky, kde jsem v bezpečí. |
|
Back to top |
|
|
anika kytky 4, meta: 3750
Joined: 06 Jan 2007 Posts: 3658 Location: mezi nebem a zemí
|
Posted: Sun 6.1.2008 14:30 Post subject: |
|
|
ohňostoje když jsou krásné velké, tak se mi líbí... nevyhledávám je, ale dobré. Ale petardy a podobné uplně nesnáším. Silvestra neslavím a nemám ráda ten kravál. A hlavně je mi líto zvířat, které tyhle zvuky úplně trápí a ničí. _________________ „Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
— Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Wed 9.1.2008 11:35 Post subject: |
|
|
Já mám ohňostroje áda, ale jenom když to vidím z dálky a nedělají to moji blízcí to mám strašněj strach. A po letošním silvestru obzvlášť, na to asi nezapomenu _________________ . |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Wed 9.1.2008 11:57 Post subject: |
|
|
Flow, copak? |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Wed 9.1.2008 12:02 Post subject: |
|
|
terry, no přistála mně v rukávu zapálená petarda, které sem si všimla až na poslední chvíli. _________________ . |
|
Back to top |
|
|
|