View previous topic :: View next topic |
v případě, že něco takového odpalujete - vadilo by vám, kdyby nějaká taková věc poškodila váš majetek, třeba podpálila byt? |
ano |
|
100% |
[ 24 ] |
mávl/a bych nad tím rukou a řekl/a si, že jsem třeba taky někdo někomu způsobil/a škodu |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Total Votes : 24 |
|
Author |
Message |
Shannon where no man has gone before
|
Posted: Fri 4.1.2008 16:49 Post subject: Petardy, ohňostroje a spol. |
|
|
včera jsem se doslechla, že v našem městě díky silvestrovským oslavám a oblibě petard, amatérských ohňostrůjů a jim příbuzných nebezpečných nesmyslů shořel nový dům.
potom mamka říkala, že jejímu známému vlétlo cosi z této kategorie do domu, rozmlátilo zimní zahradu, tři okna a zapálilo sedačku. (naštěstí nedošlo ke zranění).
když jsme bydleli v centru našeho města, nemohli jsme na silvestra nikam jet a měli jsme doma pohotovost, kdyby tam něco vlétlo, abychom nevyhořeli.
někdo z aorty, už nevím kdo, psal myslím v silvestrovském tématu o propáleném kabátu.
to všechno mě inspirovalo k takové menší kampani proti tomuto druhu zábavy. myslím, že amatéři by si podobné věci neměli smět pořizovat a odpalovat. když už, tak ať to dělají pyrotechnici.
Jaký je váš názor? /mimo jiné viz anketa/ _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Fri 4.1.2008 16:54 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Thu 14.2.2008 12:40; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Fri 4.1.2008 16:58 Post subject: |
|
|
Já mám taky ohňostroje ráda, ale velký, tohle nesnáším, navíc se i bojim, takže na půlnoc by mě nikdo ven nedostal. Mýmu kamarádovi loni na Silvestra někdo hodil petardu (sice omylem, ale stejně) pod nohy a jemu odumřel nějaký nerv či co a nadosmrti mu bude "znít" v uchu, prý nemůže ani do kina, protože mu vadí hlasitější věci
A to co se letos dělo ulici pod náma jsem ještě nezažila. Asi 12ti letý děti si udělali ohňostroj přímo na ulici, házeli do lidem na balkóny apod. Myslím, že se něco i stalo, protože tam jela sanitka. _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 4.1.2008 17:04 Post subject: |
|
|
suny - to je hrůza.
nechápu, proč to není zákonem zakázané. _________________
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Fri 4.1.2008 17:05 Post subject: |
|
|
ja mam ohnostroje rada, ale mam k nim respekt.
tatinek je na silvestra dela na poli, my koukame z okna. nicmene mam o nej vzdycky strasny strach
letos poprvy jsem se byla podivat na novorocni ohnostroj na letny a nadhera _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 4.1.2008 17:08 Post subject: |
|
|
nevadilo mi, když jsme bydleli v místě, odkud jsme viděli na ohňostroj pořádaný městem. jenže kolem si stejně tlupy lidí odpalovaly svoje vlastní (mezi davem lidí) _________________
|
Back to top |
|
|
kika kytky 8, meta: 25650
|
Posted: Fri 4.1.2008 18:09 Post subject: |
|
|
Kdyby alespoň tuhle pyrotechniku prodávali Ti, co tomu opravdu rozumí..jenže když to dneska jde koupit i na tržnici, tak nevím nevím..
Viděli jste záběry z Václaváku? Rachejtle tam odpalovali samí Vietnamci Bůh ví odkud ty rachejtle měli..
Já se toho bojím a jak už jsem někde psala, ještě nikdy jsem v ruce nedržela ani prskavku Nebojím se ani tak o majetek, jako spíš o zdraví..Jeden jedinej Silvestr jsem zažila v centru Prahy a stačilo mi to..po půlnoci jsem šla s hlavou sklopenou a zacpanýma ušima, abych neviděla a neslyšela, co se okolo mě děje.. |
|
Back to top |
|
|
celita kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Fri 4.1.2008 18:13 Post subject: |
|
|
já se ohňostrojů hrozně bojim na silvestra sem hrozne vyvadela kdyz chtel jit pritel o pulnoci ven... _________________ Jakmile jednou letíš, je pozdě přemýšlet, jestli to byl dobrý nápad, nebo ne. |
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Fri 4.1.2008 18:13 Post subject: |
|
|
ja se toho bojim, ale uplne strasne moc, jediny co mi nevadi je ohnostroj sestrojeny profesionalama, treba co delaji mesta atd, ale stejne se radsi divam vic z dalky.......jsem posera na tohle
ja bych to zakazala prodavat decka s tim bouchaji uz 14dni pred vanocema cestou ze skoly ahazou to po sobe |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Fri 4.1.2008 18:45 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Sat 7.6.2008 12:16; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
pam kytky 7, meta: 12650
|
Posted: Fri 4.1.2008 18:49 Post subject: |
|
|
---
Last edited by pam on Tue 23.6.2009 18:51; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Nightwish kytky 3, meta: 1550
|
Posted: Fri 4.1.2008 18:49 Post subject: |
|
|
Já mám ráda ty velký "oficiální" ohňostroje nad městem..Taky mi vadí ty neprofesionální, může to KOHOKOLIV zranit O tom zničeném majetku jak psala Shannon nemluvě. Taky mi vadí ty buchací kuličky či co to je...pubertální dětičky to hážou pod kola aut, po lidech.. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 4.1.2008 18:50 Post subject: |
|
|
mně taky vadí i ty kuličky... a neskutečný rámus, když všichni spustí najednou... _________________
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Fri 4.1.2008 18:51 Post subject: |
|
|
já ohňostroje nechápu. když jsem byla malá, tak mě to bavilo a líbilo se mi to. prostě něco bouchalo a svítilo a rozprskávalo se to a bylo to bezva. ale pak jsem vyrostla a k nějakému zážitku mi bouchání a svícení a rosprskávání se nestačí. kdyby to dělalo aspoň nějaký zvířátka.... |
|
Back to top |
|
|
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
Posted: Fri 4.1.2008 18:51 Post subject: |
|
|
Já mám nejradši prskavky Ohňostrojů se bojím, když slyším, co se kde komu stalo... Ale zdálky jsou pěkný, to jo. |
|
Back to top |
|
|
|