|
sfera.pravy.net Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Sat 22.12.2007 18:37 Post subject: |
|
|
mně máma říkala- nikdy nikomu neruč, nikdy nikomu nepodepisuj směnku... a něco na tom je.
přítel má kámoše a ten potřeboval na rychlo úvěr, nedali mu ho. a ten můj má dobrý srdíčko, tak ho zachránil že si to nechal napsat na sebe a on že mu to bude každý měsíc platit. ve finále on ho musel každý měsíc uhánět, dlužil mu cca 3 splátky a lezlo to z něj jak z chlupaté deky...nevím, nikdy bych do ničeho nešla... _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
Mort kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Court kytky 4, meta: 3350
|
Posted: Tue 1.1.2008 11:55 Post subject: |
|
|
Ufff, ted jsem si predstavila vsechny ty smenky, co jsem za zivot podepsala ... je fakt, ze kdyby to videla maminka, tak ji odvezou |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
|
Back to top |
|
|
josie Chcem sa smiať navždy!
|
Posted: Thu 3.1.2008 17:06 Post subject: |
|
|
neda sa mu dovolat...asi mu uz vypli telefon...len predvcerom som sa dozvedela, ze nezaplatil fakturu ta telefon, tak sa mu neda volat (to iste sa stalo aj ked som bola v grecku)...a dnes mu volam a ukazuje mi to, ze cislo sa nepouziva....asi ho vypli...
mna fakt asi slahne...a za december dostane iba zopar drobnych, kedze na vianoce nerobil.... tatovi musi dat splatku za notebook, aj mne by sa zisli peniaze, ktore som mu pozicala, teraz nemam na ucte nic....
ach, keby mame obidvaja kopec penazi a nic nas netrapi....to by bolo |
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Thu 3.1.2008 17:09 Post subject: |
|
|
josie to byste se meli az moc krasne..........neboj bude lip |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Thu 3.1.2008 19:37 Post subject: |
|
|
Josie nedá se nic dělat, ale budeš mu nejspíš muset spravovat peníze _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 3.1.2008 19:42 Post subject: |
|
|
lady- to si neviem predstavit a nikdy by som to nespravila |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Thu 3.1.2008 19:45 Post subject: |
|
|
josie skus sa s nim o jeho pristupe k peniazom porozpravat otvorene,aby to v buducnosti nenarobilo problemy.... _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 3.1.2008 19:48 Post subject: |
|
|
ja som o peniazoch s nim rozpravam otvorene, viem ake mava vyplaty, viem cca co vsetko musi platit...viem, ze jednu pozicku si musel zobrat kvoli problemom v rodine...proste ja to neovplyvnim, ja viem, ze to chce zmenit ale niekedy sa to asi neda |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 8.2.2008 20:16 Post subject: |
|
|
prave som s nim volala, prisla mu sms z banky ze ma nejaky nedoplatok 7000sk, ze to budu vymahat sudnou cestou, chce tam zavolat, nech pockaju, ze buduci mesiac to zaplati (bude mat dost peniazkov)...ale asi mi nic nezaplati z tej pozicky co som mu dala...este k tomu som si vymyslela ten vylet do prahy, ja sa na to fakt vykaslem, vzdy to vyzera tak super....sme boli radi, ze bude mat za februar aspon tych 20000sk a teraz velke h*vno z toho, dufam ze ich presveci, nech pockaju, lebo ma naozaj slahne
hovori mi, nech sa tym netrapi, ze je to jeho vec...nie je |
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Sat 9.2.2008 0:47 Post subject: |
|
|
tak to asi chlapec nezvládl (s tou bankou), když už to chtějí vymáhat soudní cestou - protože vymáhání soudní cestou není hned. To si neuvědomil, že nejspíš něco dluží a že se to po něm asi bude vyžadovat?
Quote: | dufam ze ich presveci, nech pockaju, lebo ma naozaj slahne |
a proč raději nesplatí peníze hned a do Prahy pojedete příští měsíc? Vždyť měsíc sem, měsíc tam .....
no jo, josie - koukám, že máš pěkně veselo. Jo, s penězi je potíž.
Last edited by honey on Tue 26.2.2008 17:25; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 9.2.2008 12:00 Post subject: |
|
|
lebo mame kupene listky na predstavenie a na bus.
ja neviem preco to nezaplatil, uz som myslela, ze ma vsetko na poriadku...ako vidim tak nie...
on mi hovori nech sa tym netrapim...ahaaa, zaujimave...preco by som sa tym nemala trapit???!!ved on mi dlzi dost vela penazi a teraz setrim kazdu korunu nech to do marca vydrzim...uz som myslela, ze mi cast tych penazi vrati a bude pokoj....no....asi nie....takze sa ma to teda poriadne tyka!
tie penazie su fakt nas najvacsi problem...mozno jediny |
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Sat 9.2.2008 12:24 Post subject: |
|
|
No, už aspoň budeš vidět, že mu nemáš moc půjčovat. Jako já chápu, že milovanému člověku chceme pomoci, ale na na úkor toho, že v konečném důsledku na tom budeme ztratní nejvíce my |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 9.2.2008 12:26 Post subject: |
|
|
ja viem, ale keby som mala vratit cas, tak by som spravila to iste, lebo vtedy nemal inu moznost....a ja sa zase uskromnim.... |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Next
|
Page 7 of 9
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|