|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Shrew _______________
|
Posted: Wed 2.1.2008 13:15 Post subject: |
|
|
mám naprosto neovladatelnou chuť zkusit tu WOW drogu taky...
ale musím být silná, víc se o čas už okrádat nemůžu (((( _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Wed 2.1.2008 13:16 Post subject: |
|
|
Lenore wrote: | Ono je to asi jedno, když člověka něco baví, tak tomu prostě věnuje hodně času, ať už je to cokoli. |
jj a to je presne ono
k tomu co psal Feli - to taky znam, pritel ma taky spoustu kamaradu se kterymi se prubezne potkaval v ruznych hrach - a dnes uz kazdy hraje neco jineho a nekteri nehraji vubec a stejne se stale schazi, poradaji akce a davno uz to neni jen o hrach_________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Wed 2.1.2008 13:18 Post subject: |
|
|
můj přítel je zase dost závislej na Travianu
ale vadí mi to jenom kvůli tomu,že se taháme o compa.
já dřív byla závislá na ICQ a na Tombáči a přítel mi to dával dost sežrat.
on narozdíl ode mně toho Traviana dokáže včas vypnout, já to nedokázala _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
|
Posted: Wed 2.1.2008 13:19 Post subject: |
|
|
sun Topic wrote: | napriklad sex
jedine vtedy by ma to zabilo, kebyze ho dojdem zvadzat a on ma odstrci, ze hra. Ale to sa este nestalo a snad ani nestane |
ja to delam tak, ze mu reknu aby si nekde zaparkoval, ze ho jdu znasilnit
pze je jasny, ze kdyz bych mu skocila na klin v pulce instance, tak by me asi zabil - a po pravu, pze mne staci jeden pohled na monitor abych videla, ze jde s x lidma instanci a ze se nehodi ho odtahovat - a pokud bych to presto zkousela, bude to chapat jako zaminku ze se chci pohadat, ze se mi nevenuje_________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Wed 2.1.2008 13:21 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Wed 2.1.2008 13:27 Post subject: |
|
|
Rhiannon wrote: | sun Topic wrote: | napriklad sex
jedine vtedy by ma to zabilo, kebyze ho dojdem zvadzat a on ma odstrci, ze hra. Ale to sa este nestalo a snad ani nestane |
ja to delam tak, ze mu reknu aby si nekde zaparkoval, ze ho jdu znasilnit
pze je jasny, ze kdyz bych mu skocila na klin v pulce instance, tak by me asi zabil - a po pravu, pze mne staci jeden pohled na monitor abych videla, ze jde s x lidma instanci a ze se nehodi ho odtahovat - a pokud bych to presto zkousela, bude to chapat jako zaminku ze se chci pohadat, ze se mi nevenuje |
Ano, ano, presne takto
Ako viem, ze kebyze ho chcem vytiahnut v polke instatncie, alebo nebodaj 10 minut pred bossom, tak pri vacsom snazeni sa mi to podari (raz sa stalo a nehneval sa). Ale naco, chvilku pockam a potom to bude o to lepsie |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Wed 2.1.2008 13:33 Post subject: |
|
|
K tomuhle bych jeste rekl, ze my treba hravame stabilne ve trech, kdyz se sejdem, kdyz jsme sami, tak si treba craftime, coz je idealni cinnost u ktere neni treba byt moc u pocitace a daji se pri tom pekne delat domaci prace Zaroven jsme tak dobre sehrani, ze prakticky vsechny instance (krom raidovych) projdeme sami, ikdyz jsou delany pro 6 lidi a nejsme tak na nikom zavisli a nemusime tim padem byt ve hre v kuse hodne dlouho.
A jak psala Sun, ja vlastne taky vyrustal v dobe rozsirovani pocitacu a jsem rad, protoze diky starym hram, hlavne adventuram, jsem se naucil anglicky v dobe, kdy jsme jeste brali rustinu a pozdeji jsem nasi anglictinarku oslnoval slovni zasobou. |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Wed 2.1.2008 13:46 Post subject: |
|
|
tak ja si myslim, ze jsem byl na hrani (ale ani ne on-line her) taky zavislej. ale bylo to tak od 15 kdyz jsem dostal prvni pocitac do cca. 18. to jsem nedelal nic jinyho nez hral.. ale tak nejak postupne mi to prislo jako strasny zabijeni casu s nulovym vysledkem. clovek z toho proste nic nema. a prislo mi to uplne nefer vuci zivotu.. clovek ma danej nejakej cas na tomhle svete, v tyhle realite a nevim jestli je nejak rozumny ho travit jinde a to tim zpusobem ze rano zapne pocitac a ani se nenadeje a je noc.. takze uz jsem asi tri roky na hru ani nesahl.. no dobre sahl, obcas jsem hral Age of Empires 3 a treba Desperados 2 (dokud jsem to nedohral:P) protoze me takovy hry bavi, ale uz jsem si daval pozor na to, aby to bylo v rozumny mire.a tak to je asi se vsim, v rozumny mire je to urcite absolutne ok.. stejne jako treba ten alkohol. kdyt si ale vzpomenu na ten nejvetsi impuls, kterej me donutil prestat hrat, tak to bylo treba to, ze jsem zacal chodit na karate s kterym jsem teda nedavno svihnul ale zabiralo mi to v dobe fakt dost casu + posilovna ktera mi zustala atd.. moc me to nadchlo a PC slo na druhou kolej.. proste jsem se nasel v necem jinym. myslim ze hodne lidi co hraje vic nez je zdravo to dela proste proto ze nema co jinyho na praci. nebo to tak minimalne zacina
a tedka jsem zavislej na boardu, ale nejak mi to nevadi myslim si to co nocturmas. ono se rika ze kdyz hrajes nejakou rozsahlou onlinovku ze tam jsi taky v kontaktu s lidma.. ok ale co ti da komunikace typu " musime sejmout kouzelnika na sedmy urovni" ? board je v tomhle neco uplne jinyho.. jsi v normalnim kontaktu s lidma hezky v pohodli a soukromi domova a kdyz te nastvou tak to vypnes a neresi se tady temer nic nez ten nas normalni zivot ale hlavne nemam absolutne problem v pripade ze mam mit na praci cokoli jinyho ten explorer proste vypnout. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání.
Last edited by Kyo on Wed 2.1.2008 13:53; edited 2 times in total
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Wed 2.1.2008 13:53 Post subject: |
|
|
Rhi, sun Topic No, když to hrajete oba partneři tak to je jiná Já taky Wow hraju, ale sporadicky ani do toho nejsem nadšenec.
Last edited by waxeipahdeth on Wed 2.1.2008 14:34; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 2.1.2008 13:59 Post subject: |
|
|
Ibaze ja som pisala - a myslim ze to nie je len moj nazor - ze problem nie je v tej hre. Problem je vo vasom vztahu, komunikacii medzi vami, v nom a v tebe. V niektorych z tychto faktorov alebo aj vo vsetkych. |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Wed 2.1.2008 14:07 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Sun 25.5.2008 18:43; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 2.1.2008 14:10 Post subject: |
|
|
Loth: tak prepac, ale predstav si, ze tvoj partner hra futbal a bavi ho to a ty futbal neznasas. To ma ako kvoli tebe prestat?
Samozrejme je to o kompromise. A ak venuje viac casu hre ako priatelke, je dost mozne ze chyba bude v ich vztahu a nie v tom, ze hra je lepsia ako priatelka ( i ked pri niektorych babach by som sa naozaj nedivila, ze tych chlapov bavi viac pocitac ). |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 2.1.2008 14:11 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
|
Posted: Wed 2.1.2008 14:13 Post subject: |
|
|
Exi, ja jsem docela cekala ze neco takoveho napises
a proto znovu opakuju: s pritelem jsme spolu 3 roky a z toho WoW hraju asi trictvrte roku, tak si myslim ze to nebude skutecne jen tim ze hraju
to, ze hraju ma vliv na to, ze uz chapu jaky to je kdyz mas neco rozehrane a nekdo ti zacne psat a chce neco okamzite resit
a ze jsem pochopila ze hra sama neni ten zaskodnik
btw kdyz pritel hraje a ja po nem neco chci, bud se me zepta jestli to nevydrzi nez dojde instanci/dodela quest/cokoliv
a kdyz to opravdu nevydrzi, tak proste napise ze bude chvili AFK
nad vetou "ted nerus, jsem v dungu" jen vrtel hlavou
zas na druhou stranu ja uz ted diky tomu, ze jsem si to zkusila, vim, ze ta atmosfera, kdyz se jde nejaka instance, neni opravdu nejvhodnejsi moment k vaznym rozmluvam a k reseni problemu
takze kdyz neco potrebuju resit, spis to smeruju tak, ze se zeptam, kdy bude mit volnou chvilku na to a na to a podle toho se pak zaridim. _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 3 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|