|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mari addicted..
|
Posted: Fri 28.12.2007 17:04 Post subject: |
|
|
urcite za sebou nemam to netezsi rozhodnuti, i kyz zatim nevim, co to bude...
ve vetsine rozhodnuti za mnou stali nasi - vyber stredni... i kdyz ve skutecnosti zalezelo jen na mne, skoly nelituju, akorat si obcas rikam, kde bych asi ted byla, kdybych zkusila jit do phy... ale nebyla odvaha, no
rozhodnuti, ktera stala jen na mne byla asi jen co se tykalo vztahu - jestli rozchod ano nebo ne...
nemam ceho litovat, za kazdym koncem je i zacatek neceho noveho, takze jsem zatim nic nebrala nijak tragicky...
kdyz nad tim premyslim, jsem vlasten strasne stastna _________________ ♪♪♪ |
|
Back to top |
|
|
violetka kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Fri 28.12.2007 18:10 Post subject: |
|
|
Mě dělá problémy každé, i to nejjednodušší rozhodování. Ale to asi úplně nejtěžší bylo, jestli přerušit na půl roku studium nebo jít do zkoušek a překonat zdravotní problémy při škole... Nakonec jsem přerušila. Myslím, že jsem se rozhodla správně. |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Fri 28.12.2007 18:13 Post subject: |
|
|
Asi zatím žádný tak hrozný nebylo ... možná s výběrem školy, ale já prakticky vždycky věděla, jakým směrem se chci dál vzdělávat, takže to taky nebylo až takový rozhodování. _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Fri 28.12.2007 18:16 Post subject: |
|
|
hm zatim jen s vyberem skoly..no,mohla sem na tom byt lip ale co uz _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Fri 28.12.2007 18:24 Post subject: |
|
|
zatím jsem nějaké životní rozhodnutí asi nikdy (naštěstí) neřešila.
O co se hlavně snažím je, abych se kdyžtak nekoukala moc zpátky, že jsem se mohla rozhodnout líp a nefilozofovala, co by kdyby. To totiž stejně nemá většinou moc cenu a akorát tím člověk deprimuje sám sebe. _________________ Bye
|
|
Back to top |
|
|
Court kytky 4, meta: 3350
|
Posted: Fri 28.12.2007 18:27 Post subject: |
|
|
Me ceka v lete ... a vubec nevim jak to dam |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Fri 28.12.2007 20:06 Post subject: |
|
|
opustit-li pětiletý fungující vztah kvůli náhlému zamilování do člověka, kterého jsem vůbec neznala. Udělala jsem to a teď s tím člověkem budu 3 roky. Krize pominula, 4 měsíce už je jen naprostá pohodička. Takže se mi risk vyplatil. Tenhle vztah považuji za lepší, než ten minulý (i když jsme měli velkou a hodně drsnou krizi -což asi víte) _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Fri 28.12.2007 20:51 Post subject: |
|
|
ze som nesla zit do Pariza, ani do USA, co bol vzdy odmalicka moj sen, ale zostala som s priatelom (ten vztah by krachol urcite).
A som rada.. len dufam, ze si to neposeriem nejako inak.. a ked budem starsia, stale chcem ist "niekam von" |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Sat 29.12.2007 12:49 Post subject: |
|
|
Nenazvala by som to najtazsim rozhodnutim, ale skor zlomovym a sice dala som 2 sancu byvalemu a som velmi rada, ze som to urobila v konecnom dosledku.
A dost vyrazne rozhodnutie neist na vs do Prahy, co tiez nelutujem, len ked mam depky zo skol.... _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
BaBetka není svatá, je jen žena
|
Posted: Sat 29.12.2007 15:12 Post subject: |
|
|
Těžké bylo rozhodnutí, jestli opustit přítele po více jak čtyřletém vztahu, loňské rozhodování co se školou - jestli nastoupit na denní studium na školu, kam se mi až tolik nechtělo, nebo jít dálkově na žurnalistiku s tím, že musím být nejlepší v ročníku, abych mohla přestoupit na denní.
V září pro mě bylo hrozně těžké, když jsem odjela dělat produkční na jednu akci a nastaly velké problémy s lidmi, kteří si myslí, že za peníze se dá koupit všechno . Dilema bylo, jestli zůstat a doufat, že se v případě nouze ubráním (potřebovala jsem peníze), nebo vzít nohy na ramena.
Naštěstí jsem ještě v rozhodování fatální chybu neudělala (ťuk ťuk ťuk). |
|
Back to top |
|
|
BaBetka není svatá, je jen žena
|
|
Back to top |
|
|
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL
|
Posted: Sat 29.12.2007 17:52 Post subject: |
|
|
obávám se, nže nejtěžší rozhodnutí teprve přijdou...
ale doposud....
rozhodnutí jet nebo nejet na rok do Francie.... (i když jsem vlastně před těmi 8 týdny v jazykové škole v Nice uměla velké prd... a i když jsem doma měla všechno, co jsem chtěla... přítele, kamarády, zázemí....)
rozhodnutí o střední škole
rodinné rozhodnutí o nestěhování se do Dánska nebo Německa...
rozhodnutí, že s M. nic mít nebudu
příští rok mě čekají samé rozhodnutí.... změnit nebo nezměnit střední školu.... na kterou VŠ se hlásit.... do ČR nebo do zahraničí.....
no a ted výsledky....
za Francii jsem strašně ráda.... 8 týdnů v Nice bylo nejlepších 8 týdnů v mém životě.... mám od tam znalosti, zkušenosti, spoustu kamarádů... a navíc... je to Nice ted ten školní rok je taky skvělý... akorát mám smůlu na hostitelkou rodinu, což mě občas dost deptá.... holt tam není to zázemí.... z jazykového hlediska mi to dalo strašně moc.... v červnu jsem začínala skoro od nuly, znala jsem základy.... dneska mluvím plynule.... vůbec nad tím jazykem už nepřemýšlím.... prostě je to pro mě něco neuvěřitelného...
střední školu jsem si vybrala dobře, dostala jsem se na ni, a po 4řech letech , co jsem na ní strávila , jsem spokojená....
rodinné rozhodnutí.... kolektivně hodnotíme jako špatné.... bohužel
to s M..... nemůžu hodnoti.... občas lituju..... občas se s ním skoro vyspím...... a nelituju.....
_________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
But I know what is wrong,
And I know what is right...
And I’d die for the truth
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2
|
Page 2 of 2
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|