|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Alik kytky 0, meta: 25
|
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Mon 24.12.2007 11:08 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Sun 8.6.2008 9:40; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Mari addicted..
|
Posted: Mon 24.12.2007 11:15 Post subject: |
|
|
Aliku, samozrejme ze "nelzu" v pripadech, kdy se na to rozhodne prijde... a v zadnych "velkych vecech" _________________ ♪♪♪ |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Mon 24.12.2007 11:50 Post subject: |
|
|
no,já asi celkem lžu ..ani tak nevím, jestli kvůli taktu - ale to nepovažuju za lhaní, jenom si část nechám pro sebe, ale i pro vlastní pohodlnost, doma..
zase nemám ráda lidi, co jsou - drzí, netaktní, neumějí se chovat, neví kdy se co říct může a kdy ne, a říkají o sobě, že jsou upřímní a nazývají veci pravými jmény".. _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
Posted: Mon 24.12.2007 12:25 Post subject: |
|
|
Já se třeba často přistihnu při tom, že nepřiznám pravdu - dejme tomu, že někdo mluví o něčem, o čem vím, ale já dělám že ne - spíš tak nějak nevědomky, snad abych dotyčnýmu nezkazila radost z toho, že mi to může povyprávět... a v zápětí mi dojde, proč ze sebe vlastně dělám blbečka
Co se týká říkání těch nepříjemných pravd, tak si to dovolím jen k lidem, které znám a snažím se sdělit jim to tak, aby se jich to co nejmíň dotklo. |
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Mon 24.12.2007 13:35 Post subject: |
|
|
Lothórien wrote: | ehm. ucel sveti prostredky= rikam to jak se mi to prave zlibi...
|
tak jsem to nemyslela, já tím myslela to, že pokud účel té lži je kladný, pak je to milosrdní lež a nepovažuji ji (většinou) za špatnou
celkově se považuji za dost upřímnou, možná až moc |
|
Back to top |
|
|
TarTar Who knew:-)
|
Posted: Mon 24.12.2007 15:23 Post subject: |
|
|
nelžu.. jasně, že když mi někdo dá dárek, tak poděkuju a tak, ale asi je to na mě poznat.. sázim radši na upřímnost.. _________________ |
|
Back to top |
|
|
Alik kytky 0, meta: 25
|
Posted: Mon 24.12.2007 21:14 Post subject: |
|
|
Lothórien wrote: | ehm. ucel sveti prostredky= rikam to jak se mi to prave zlibi...
Alik wrote: | (teda ja bych to nejspis rekla ostreji, ale prave vim ze vetsina lidi ne) | = to same. ne?
Me teda dneska prijde, ze si v prvnim a druhem odstavci docela odporujes, ale nechci se v tom pitvat.. |
Ale neee...ucel sveti prostredky...tohle rceni podle me znamena tohle: kdyz chci dosahnout neceho, o cem verim ze je dobre, muzu pouzit jakychkoli (i sebezlejsich) prostredku. A nemam to rceni rada, protoze ridit se nim je podle me nebezpecne
(priklad: verim ze je spravne verit v Boha, vazne je to nejlepsi a nejspravnejsi vec na svete, tak povedu valky a budu zabijet lidi aby svet ovladlo krestanstvi-podle me presne priklad kdy si nekdo rekl "ucel sveti prostredky"). Podle me nikdy nemuzes jiste vedet ze ten Tvuj ucel je spravnej a pouzivat k jeho dosazeni libovolnych prostredku,...no hmmm
A jinak k tomu memu lhani: ja se snazim rikat pravdu. A ta se da rict hnusne a neomalene nebo taky citlivejc (takze jsem jen reagovala na to ze byt uprimny stylem "vypadas v tech satech jako kreten" neni vzdy nejlepsi) ale porad PRAVDIVE. Ale pak clovek muze taky lhat...a je mezi tim tenka linie, to uznavam, proste clovek zatajuje vic a vic pravdy az nakonec zbyde cista lez...
zhruba takhle:
myslim si: ty saty sou ale osklive a nesedi ji
reknu:
a) to je hnus vypadas jak pitomec, nechod v tom ven proboha jaks to mohla koupit
b) ty saty sou osklive a nesedi ti
c) me ty saty neprijdou hezke a zda se mi ze Ti nesedi, ale nejdulezitejsi je stejne jak se v nich citis Ty, navic vis ze mame jiny vkus;)
d) ale jo, ujdou...
e) ty saty jsou peknyyy...az na tu barvu, ta se mi moc nelibi...a malilicko jsou Ti vetsi v ramenou
f) jsou fakt krasny...ta barva by mohla byt trosku min vyrazna, ale i tak jsou uzasny
g) jo, jsou moc pekny, slusi Ti
Ja bych asi vetsinou rekla c) i kdyz dost inklinuju k b), ale vim ze b) dost lidi zrani a proste neni to moc ohleduplne. A myslim, ze vetsina lidi by rekla e) nebo f) a to je na me proste lez . A vim, ze pritel by mi rekl g) |
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Mon 24.12.2007 21:43 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2
|
Page 2 of 2
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|