|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Sun 23.12.2007 23:30 Post subject: |
|
|
Shetire wrote: | To je prostě podle mě blbost, co se tu srovnava. Tihle Slováci, Poláci, Ukrainci, co tady povětšinou pracují dělají nějáký horší práce (neřikám, že všichni) a potom vymetají zvláště nostopky a herny a tvoří si svoje komunity, protože prostě to tak je. To samý i Češi, co do těch hospod chodí. A myslím, že Češi, co dělají někde na Západě něco podobnýho tak se na ně koukají uplně stejně.
Hlavně nechápu, proč podle určitý skupinky soudit celej národ. |
naramne ma pobavila kyova veta o tom ze slusny clovek nema potrebu/ nejde pracovat alebo studovat do CR
trebars sa tam prizenil/ vydal a tak v Cr zije, tak ako zije kopa prizenených čechov u nás, alebo sa taká škola da studovat len u nás, alebo su tam jednoducho lepsie podmienky.
Pride mi smiesne ze sa tu vyjadruje domienka o nejakých východných susedoch akoby sme boli z mongolska, boli sme dlho jeden stat, a myslim ze naturelmi sme si dost blizki. Absolutne som sa nestretla s nejakými pohrdanim ani zo strany cechov voci slovakom, ani naopak a vzdy som si myslela ze take bubliny vytvaraju len nejaki " hore" ale ked vidim ze FAKT existuju ludia s tak prizemnými nazormi ako kyo... tak niet divu_________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Mon 24.12.2007 1:11 Post subject: |
|
|
To já mám Slováky a celé Slovensko hrozně ráda. Ve škole se těším na jeden předmět je protože je přednášení ve slovenštině Příští rok se chystám na školu do Žiliny a moc se na to těším.
Moje zkušenost se Slováky mám jen ty nejlepší - znám teda většinou jen slečny, ale ty znám jako velmi usměvané a pohodové holky. |
|
Back to top |
|
|
Shetire ne to fakt nejsem já..
|
Posted: Mon 24.12.2007 10:41 Post subject: |
|
|
jo a já Slováky mám taky moc ráda, když jsem byla malá tak jsem psala Ježíškovi, ze bych chtela bydlet v Poprade
A vubec se mi desne libila Slovenska hudba a doted se mi libi.
Ale po lete mam rada i Polaky, pac jsem si mezi nima nasla spousta kamaradu.
A hlavne se mi strasne libi polstina _________________ Bejt tebou nechodim nikam, je poslední duben a věř mi. To holka jako já - sama bejt nesmí. |
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Mon 24.12.2007 10:48 Post subject: |
|
|
mno, tak ja su v opacne situaci..su 4 dni z tydna na Slovensku a nemuzu rict ze by se ke me chovali jinak..uplna pohodicka..mela sem sice trosku z toho vychodu strach,ale pohoda..az na par lidi co me potvrzuje ze vychodnari sou jebnuti tak si s nema rozumim mnohem vic nez kolikrat s lidama z ceska _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Mon 24.12.2007 12:38 Post subject: |
|
|
ne, kvuli takovym jako jses ty se z komaru delaji velbloudi _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Mon 24.12.2007 12:45 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Mon 24.12.2007 13:38 Post subject: |
|
|
Byzzy a co konkretne? By som ti poradila nejake light odbory...
Melly nechcela som sa az tak vyhranene vyjadrit...ale vacsina ludi z Ba dava nadradenost dost najavo aj ked vacsinou ti zakomplexovani a jednoduchi, lebo podla mna normalny clovek to nema tu potrebu _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
melly :-)
|
Posted: Mon 24.12.2007 13:57 Post subject: |
|
|
Fantagiro, bohuzial sa stretavam vsade kde pridem mimo BA s odsudzovanim a vyrokmi typu "ty si z bratislavy? to neverim... ty si celkom normalna", takze som uz zlahka podrazdena Magora stretnes vazne kdekolvek Ako v Bratislave, tak aj v mensom meste, aj na dedine... je to jedno. Napriklad svagor je z dediny a sestra mala so svokrou spory, ze preco sa neoblieka trendovejsie a nemaluje sa, ked uz je z BA No darmo.
Neber to zle odo mna, len som pocitovala potrebu sa ohradit.
Mas pravdu, normalny clovek nema potrebu sa vyvysovat. Ale takych ludi zial stretnes kdekolvek _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
www.facebook.com/pekne.citanie |
|
Back to top |
|
|
Zenoa 25.9.2002
Joined: 03 Jan 2007 Posts: 1333 Location: ...in crazy town...
|
Posted: Mon 24.12.2007 14:14 Post subject: |
|
|
melly wrote: | Fantagiro, bohuzial sa stretavam vsade kde pridem mimo BA s odsudzovanim a vyrokmi typu "ty si z bratislavy? to neverim... ty si celkom normalna", takze som uz zlahka podrazdena................. |
Na lidi z hlavního města se asi vždycky bude koukat takhle a je jedno v jaký zemi. Já jsem z Prahy a na vesnici v jižních Čechách, vlastně to ani nemusí být vesnice, ono je to i v Budějovicích, mi už kolikrát lidi řekli to samý "já myslel, že když jsi z prahy, tak budeš namyšlená fiflena". Tohle nemá vůbec cenu řešit._________________ " ‘Cause what we are is victims of fun, come on, come on, the fun has just begun! " |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Mon 24.12.2007 14:22 Post subject: |
|
|
Fantagiro - já tam nejdu studovat, abych se tam ulívala Navíc studenstý život ve "studentských ghetech" v Žilině není nic pro mě Dávám si přihášku na Fakultu speciálního inženýrství - krizový management. |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Mon 24.12.2007 15:01 Post subject: |
|
|
Josie, ja treba slovenstinu miluju...je to strasne sexy jazyk...a vzdycky si aspon tady rada poctu, kdyz uz ji nemuzu slyset...
moje zkusenosti ze Slovenska jsou jen kladne...vzdycky se k nam chovali vsichni moc hezky
Co se tyce slovaku zijicich v CR - znam jich par, nekteri jsou fajn, nekteri mene, ale to je tak vsude, u vsech narodu...
co ale musim rict (a mozna ze to souvisi s tim, ze mate lepsi dalnice.-), ze Slovaci jezdej v CR jak prasata...vzdycky, kdyz se za mnou nekdo riti, blika, troubi, tak si rikam "ha, Slovak" ale to je jen takovy detail |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 24.12.2007 15:24 Post subject: |
|
|
Tak ak sa chces ulievat poradila by som ti aj mediamatiku, navyse je to nielen dost lahke ale aj zaujimave predmety su tam. _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 24.12.2007 15:28 Post subject: |
|
|
Melly v pohode, praveze ti rozumiem.
Ja som tiez chodila na strednu do mensieho mesta a vsetci ma tam automaticky brali ako namyslenu.... a to len mali predsudky, ze im niekto inteligentny daval pocitovat ze su "lazmeni". _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next
|
Page 5 of 6
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|