|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Snídáš ráno? |
Ano, vždy - bez snídaně nefunguji. |
|
42% |
[ 15 ] |
Snažím se a většinou se mi to daří, jen když nestíhám tak se najím někde v poklusu či při nejbližší možné příležitosti.. |
|
11% |
[ 4 ] |
Někdy snídám a jindy ne, podle nálady a času. |
|
31% |
[ 11 ] |
Zásadně nesnídám, tedy doma. Jídlo si dám až nějakou dobu po probuzení, tam kde zrovna jsem. |
|
5% |
[ 2 ] |
Ráno prostě nejím, žačínám až kolem poledne. |
|
8% |
[ 3 ] |
|
Total Votes : 35 |
|
Author |
Message |
Skunkless kytky 4, meta: 2550
|
Posted: Wed 12.12.2007 16:49 Post subject: Naše ranní rituály |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Orsej wants to break free
|
Posted: Wed 12.12.2007 17:05 Post subject: |
|
|
Vzbudím se asi napotřetí (pořád přetačím budík, dokud mi vstávání nepřijde úplně nejnutnější) beru si zupan nebo s sebou tahnu deku jako decko do kuchyne (po ranu je mi strasna zima) mam hodnou mamku a mam v termosce nachystanej zelenej caj (jinej rano nepiju), takze si jen naleju do hrnku jidlo podle nalady a podle toho, jak vypada, jsem vybirava, nekdy ho nestiham, takze pak v poklusu nebo vubec zachod obleceni si vsechno donesu na kupu a pak se prevlikam zase u sebe u postele koupelna - hygiena, zuby, cesani uklizim po snidani vsechny veci do skoly shrabnu do tasky + hodim tam mobil "budik" z policky u postele jdu si udelat linky a namalovat rasy odchod
(a nekdy mezitim nekde jeste budim brachu) _________________ Open your eyes, look up to the sky and see... |
|
Back to top |
|
|
Shetire ne to fakt nejsem já..
|
Posted: Wed 12.12.2007 17:16 Post subject: |
|
|
Vstanu
odejdu na zachod, kde udělám všechny potřebné věci, pustím si hudbu, mezitím si udělám kafe, dám si cígo a čekám co mi nový den přinese. _________________ Bejt tebou nechodim nikam, je poslední duben a věř mi. To holka jako já - sama bejt nesmí. |
|
Back to top |
|
|
TarTar Who knew:-)
|
Posted: Wed 12.12.2007 17:17 Post subject: |
|
|
chybí tam možnost snažím se snídat, většinou se mi to nedaří a tak jim v poklusu, nebo až když přijdu domu. _________________ |
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Wed 12.12.2007 17:26 Post subject: |
|
|
ja vstanu, jdu se vycurat, vycistim si zuby a vetsinou si dam i koupel, jdu do pokoje, kde otevru skrin a skucim, ze nemam co na sebe (v tehle fazi den co den vytacim segru do bela), kdyz lezi u zrcadla hreben- ucesu se, hodim do sebe antikoncepci a do zebradla telefon a padim. celkem mi to trva asi 15minut |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Wed 12.12.2007 17:34 Post subject: |
|
|
Vstanu (6:30 - 6:55) -> WC -> koupelna -> obleču se, namaluju -> snídaně -> vyžehlím/upravím vlasy -> to už jsem většinou tak 7:45 a sprintuju proto do školy.
Vstávám docela brzy, respektive tak, abych ráno měla tak hodinu čas, protože jsem vždycky neuvěřitelně protivná a potřebuju se postupně dostat do normální nálady. A zjistila jsem, že bez snídaně prostě nefunguju, což zabírá taky čas. _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Wed 12.12.2007 18:10 Post subject: |
|
|
... _________________ Bye
Last edited by Mo Cuishle on Sun 16.12.2007 17:02; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Wed 12.12.2007 18:14 Post subject: |
|
|
jé, konečně mám kam přispět a odložit učení
takže
- zazvoní budík (mobil), rychle se otočím a vypnu ho, abych nevzbudila rodiče ve vedlejším pokoji, - většinou mi při tomhle trochu rupne v zádech..
- je to k ničemu, stejně vedle slyším praskání postele a táta, který je vzhůru už asi od 5, konečně má výmluvu proč vstát a jí dolů -. a to totiž ,aby mi kladl vytáčecí otázky jako
- kdy přijdu domů
- abych si nezapomněla klíče
a nejlepší je :
- proč vstávám bud tak brz nebo tak pozdě, nebo proč si umývám ráno hlavu...
- takže, potom co zaklapnu budík,vypnu zvuk, zablokuju tlačítka, hodím hodo to tašky u postele, posbírám si hábky z vedlejší postele - podprsenku, popřípadě tričko, shrábnu sešit nebo učebnici, vemu tašku a vyjdu z pokoje
- dojdu ke konci chodby ke schodišti, odblokuju alarm a sundám výstražný štítek "zapnuto" , a odložím ho na okenní rám, nekdy ho v ranní zmatenosti držím v ruce dál a donesu ho dolů
- podotýkám, že všechno dělám rychle, z postele se vymrštím - nesmím tam zůstat, nebo usnu, takže když jdu po schodišti teprv se probouzím
dojdu dolů, po cestě rozžínám postupně všechny světla, položím tašku na stůl, podle potřeby vyndám mámin mobil z nabíječky a strčíím tam ten svuj,
- rožnu v kuchyni, jdu na záchod, vrátím se a spolknu nějaký prášky co musím polykat nalačno
- pak jdu do koupelny, zuby, obličej
- pak se vrátím, vezmu si šminkovou taštičku a zamířím do šatny, kde se u zrcadla maluju, v této době obyvkle táta přichází dolů..u malování zapnu topení, dům je vyhřátý přesně až když já odcházím=)
- maluju se a oblíknu si vršek, pyžamový gatě si na sobě nechávám až do odchodu
- vrátím se a nasnídám se, přitom si prohlídnu Ona Dnes
- zjistím kolik je hodin, jdu se dooblíknout do šatny,...někdy se učím, nebo si sednu do křesla před tv, narazím na uši velký sluchátka a poslouchám mtv
- pak najednou vůbec nestíhám, jdu do zádveří, kde se konečně domaluju - rtěnka, nazuju boty, prohlédnu zadek ze všechn možných úhlů (bohužel žádná změna), a zpravidla mě při tom podruhé rupne v krku, zkontroluju jestli mám mobil, peněženku, klíče, rozmotám sluchátka od mp3, v pondělí ještě vždycky dostanu sms od kámošky, at ji ve škole omluvím že přijde později, zhasnu světla, vyjdu z domu a zabouchnu
no, to je ale detailní _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
flambelle Servant
|
Posted: Wed 12.12.2007 18:34 Post subject: |
|
|
v 7:50 zazvoní mobil, který jde o 15 minut napřed, takže vím, že je teprve 7:35 a můžu ještě spát, přenastavím budíka a v 7:55 se fakt vzbudím
zapnu notebook, v posteli si prectu, co napsala matylda noveho na board, protoze temer nikdo jiny v tuhle dobu neprispiva, to dělám do 8:10
pak vstanu, dojdu na zachod, pustím si nějakou wake-up hudbu, obleču se, učešu, přitom vypiju trochu černýho čaje a podívám se, co nového ve čtečce
pak si vyčistím zuby, vypnu notebook, sbalim sakypaky a svacinu, co mi maminka udělala a v 8:30, nejpozději ve 40 jdu do prace
o víkendu ráno nevstávám _________________ All work and no play makes Jack a dull boy.
...before I go I just wanna tell you, you were fantastic...absolutely fantastic ...
...he's slim...and a little bit foxy ...
|
|
Back to top |
|
|
chewing_cow kytky 4, meta: 2350
|
Posted: Wed 12.12.2007 19:25 Post subject: |
|
|
6:30 zvoní mobil/budík > jdu na záchod > do kuchyně pro snídani (v horším případě pak deset minut vyndavám z cereálií rozinky...) > se snídaní zpátky do tepla pod peřinu (ale jako vsedě) > pak se trochu oblíknu (spodní vrstva) > pak koupelna > dooblíknu se > nahážu všechno potřebný do tašky > oblíknu šálu, vůni, bundu, tašku > 7:25 odcházim na autobus _________________ No moc nekoukejte. Chci zpátky olymp. |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Wed 12.12.2007 19:54 Post subject: |
|
|
ráno:
vstávám, což mi trvá minimálně půl hodiny, někdy i hodinu (už s tím počítám při nařizování budíka)
jdu na záchod
do koupelny se osprchovat..to mám po ránu ráda, že ze sebe smeju rozespalost...
někdy si čistím i zuby, ale to mě šííleně nebaví, protože mám malou kazivost a mám je od přírody zdravé
učešu se a oblíknu si spodní prádlo
dám si něco dobrého k snídani..bohužel doma toho po ránu moc není a čas na to, abych si uvařila třeba puding nebo vajíčko taky není, takže někdy to bohužel vynechávám
obleču se
někdy se namaluju
boty, kabát a rychle vypadnout, protože je u nás horko a moc dlouho u nás doma ve svetru a džínách nevydržím..(momentálně jsem ve spodním prádle a je tu 30stupňů) _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Wed 12.12.2007 20:03 Post subject: |
|
|
6:25 mi zazvoní budík, někdy vstanu hned, jindy opakované buzení ignoruju až do 6:40 jdu se vyčůrat, jdu do koupelny vyčistím si pleť, natřu se krémem vezmu si kartáček zapnu počítač mrknu na aortu , zkontroluju maily.. vyčistím si u toho zuby. Pak se obleču, namaluju, vyžehlím si vlasy.. občas stihnu snídani, když potřebuju být ve škole dřív tak nejím a běžím na autobus, když mám čas snídám a od toho se odvíjí to, že jedu do školy buď v 7:28 nebo v 7:38 _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
Last edited by la fraise on Wed 12.12.2007 20:05; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Terez1990 kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Wed 12.12.2007 20:05 Post subject: |
|
|
6:05 vstanu záchod vrátím se zpátky do pokoje, pustím si snídani s novou a trošku se protáhnu oblíknu se nahážu věci do tašky a někdy zapnu počítač jdu dolů do kuchyně, buď si chystám jen snídani a nebo i jídlo na den a dávám si vařit vodu na čaj buď se vrátím se snídaní do pokoje k počítači, nebo zůstanu dole v obýváku, kde si pustím TV čtu si MF Dnes a přitom snídám vyčistím si zuby a napatlám na sebe nějaký krém a učešu se pak tak různě pobíhám po domě, když zjišťuju, že nemám to a to ... nahážu jídlo a pití do tašky obuju se a obleču si bundu a 6:50 až 55 vycházím z domu na autobus _________________ it is what it is |
|
Back to top |
|
|
*jiva* kytky 6, meta: 9050
|
Posted: Wed 12.12.2007 20:11 Post subject: |
|
|
mobil mi zvoní buď za 2 minuty šest nebo minutu po šestý, abych neměla úplněj stereotyp
slezu z palandy, šátrám rukou ve tmě, abych ho vypla, a nadávám
záchod, koupelna
pokusím se vyndat si půllitrovej hrnek a trefit se do něj se dvěma lžičkama mletý kávy a potom i s vodou a mlíkem
sedím v obýváku a piju kafe a jím čokoládový bebe dobré ráno (žádný dietní, ty s normálním obsahem cukru! ) a namáčím si je do kafe. to mi trvá buď do 6:09 nebo do 6:12, podle toho, kdy jsem vstávala (už takhle vstávám šestej rok, takže všechno je tak nějak automatický a docela přesně načasovaný)
zavřu se v pokoji, buď zapnu žehličku na vlasy a rádio, nebo jenom rádio (jsem superposluchač Evropy 2 ) a smeju se tem blbejm recem co tam povidaji..oblecu se do neceho co se tam okolo vali
namaluju se (minimalne korektor, oboci a rasy), upravim si vlasy (vyzehleny bud prejedu vazelinou, kudrnaty navlhcim v koupelne vodou a vymackam do nejakyho tvaru vic u hlavy)
6:50 - vycistim si zuby, hodim na sebe kabat, hodim kus chleba s maslem do tasky a bezim do garaze
otec uz vyjel z vrat, dal ridim ja. kazdej lichej tyden jeste vozim kamaradku. tyhle lichy tydny travim zbytek rana do trictvrte na 8 v parku, nekdy s termoskou kavy s mlikem |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Wed 12.12.2007 20:21 Post subject: |
|
|
OMG, takový dlouhý seznamy, jak to stíháte?
-já vstávám každej den jinak, podle školy a vyhovuje mi to víc než vstávat každej den třeba v 6 nebo v 7
-většinou ještě tak 10 minut ležím v posteli, ale to už radši ne, ptž mockrát se mi stalo, že jsem nakonec nevstala vůbec
-pobrukuju si Góvinda Jaya Jaya nebo mahá mantru a jako správný extrémista ( ) si už brzo hodlám pořídit japu a odříkávat mahá mantru pravidelně a tak jak se správně má
-záchod, zuby
-obleču se, namaluju (teď se už nemaluju takže tím ušetřím spoustu času ) a jdu
Přípravou čaje nebo snídaně se mi nechce ztrácet čas, takže snídám až ve škole. Jinak když jsem u přítele tak vstanu a zapnu komp a když jsem doma tak taky vstanu a zapnu komp a navíc mi mamka udělá snídani a kakao, to kakao je takový můj víkendový rituál : )
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Hry |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 Next
|
Page 1 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|