sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Pomozte mi identifikovat drogu (?)
Goto page Previous  1, 2, 3

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
shuki
Open Your Eyes

PostPosted: Tue 11.12.2007 22:09    Post subject: Reply with quote

to je fakt. v Kacku jsou hrozne fajn lidi. teda aspon u nas jsou uplne skvely.
Smaily
vždy a všude zírající SKRZ

PostPosted: Wed 12.12.2007 8:47    Post subject: Reply with quote

Uf, uf, uf... krystalické formy LSD mě trochu vyděsily, ale není třeba panikařit, Kyo tomu přišel na kloub, tedy částečně. Na netu jsem našla žluté testy na alkohol (ano, trubičky se nemusí jen kouřit, může se do nich i foukat Embarassed ), ale všude jsou jen žluté, co zezelenají, tahle je modrá.

Omlouvám se, že jsem Vás mystifikovala, ale když zjistíte, že všichni vaši spolubydlící v Brně berou perník a že za bráchou k nám domů chodí samí feťáci, tak začnete být trochu paranoidní. Díkes všem za snahu.

Se mi ulevilo... ale stejně, myslíte, že když člověk kamarádí s lidma, co pravidelně berou pervitin, že si prostě v nějaké slabé chvilce nedá? Zvláště, když je to člověk, který kouří trávu. Já už to vážně v tuhle chvíli nedokážu posoudit, ... Bratr tvrdí sice, že ne, ale to tvrdí i můj kamarád, který je na perníku od 15.

http://maureen.bloguje.cz/
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website  
Shetire
ne to fakt nejsem já..

PostPosted: Wed 12.12.2007 9:26    Post subject: Reply with quote

Smaily to je těžký záleží na člověku. Já zrovna včera něco podobnýho řešila s mým kamarádem, kterej hulí snad denně, ale piko měl jednou jednou a od ty doby nic a lidi, co to berou vídá denně. Štve ho to, kadžýmu by rád pomáhal, ale myslím, že to nejde,

Nechci říct, že je to na osobnosti člověka - myslím, že to s tím nemá vůbec nic společnýho. A ve věku 15,16 když někdo něco nabídne je povětšinou těžký odolat a ještě těžší je, aby se to tomu člověku nezalíbilo. I když znám i vyjimky, co ochutnali a už nikdy více.

A hlavně si myslím, že by si to na svým brachoj poznala. Něčím by se změnil, třeba by byl roztěkanější, nervózní, lehce by vzplanul kvůli každý blbosti...
No vlastně se to poznat moc nedá ...., když si to ted zpětně uvědomim.
Guest

PostPosted: Tue 18.12.2007 16:40    Post subject: Reply with quote

Tak přijde celkem stupidní, si něco takového myslet o lidech, kteří hulí trávu.
Jako že když hulí, mohl by si vzít i piko....Já sama hulím, sem tam ovšem...ale piko bych si nikdy nevzala..tohle na hulení přece nezáleží
Back to top

celita
kytky 7, meta: 11650
kytky 7, meta: 11650

PostPosted: Tue 18.12.2007 16:49    Post subject: Reply with quote

Anonymous wrote:
Tak přijde celkem stupidní, si něco takového myslet o lidech, kteří hulí trávu.
Jako že když hulí, mohl by si vzít i piko....Já sama hulím, sem tam ovšem...ale piko bych si nikdy nevzala..tohle na hulení přece nezáleží

a on nekdo rikal ze nekdo kdo huli si vezme i tvrdsi? Proc to musis vztahovat na vsechny hulice? Nebo snad znamená hulit=nikdynechtit nic jineho? Wink
Nocturmas

PostPosted: Tue 18.12.2007 16:57    Post subject: Reply with quote

Smaily nechci malovat čerta na zeď, ale myslím že tvůj brácha už perník beztak zkusil, nebo zkusí, pokud se mezi perníkáři pohybuje... Ale to neznamená že v tom bude lítat, spousta lidí to jen otestuje a to jim stačí...
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3
Page 3 of 3

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum