View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
handbrake kytky 4, meta: 2350

|
Posted: Mon 12.3.2007 16:52 Post subject: |
|
|
pip325i wrote: | handbrake wrote: | Dostanes sa do bodu ked uz zo seba viacej nevytiahnes a ten cas stale nebude dost dobry. |
To nemozes vediet. |
tak isto ako ty nemozes vediet opak. Pre mna aspon hovori samotna existencia skol jazdy. Na nieco asi dobre su._________________ Keď Chuck Norris spadne do vody, nie je mokrý, ale voda je Chuck Norris. |
|
Back to top |
|
 |
pip kytky 5, meta: 5550

|
Posted: Mon 12.3.2007 16:55 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
JonnY kytky 2, meta: 750

|
Posted: Mon 12.3.2007 17:43 Post subject: |
|
|
o offroad skole som fakt neuvazoval.
a okruh? ked si clovek pozrie vsetky epizody top gearu, zisti, ze cim bola "star in reasonably priced car" agresivnejsia, cim viac jacali gumy v nedotacavom smyku, a pod, tym bol pomalsi.
a plynula "cista" jazda bola casto daleko rychlejsia...
aj ked nieco vyzera rychlo, neznamena to ze to rychle je.
hrubu teoriu prechadzania zakrut / serie zakrut sa clovek dobre nauci na pocitaci.
vediet to pouzit, to je ale zas o uplne inom
a o tom, ze sa clovek v podobnej skole nauci lepsie a viac, o tom nepochybujem. |
|
Back to top |
|
 |
Redneck kytky 1, meta: 200

|
Posted: Mon 19.3.2007 1:04 Post subject: |
|
|
Budem trosku OT, ale Driving school to je^^ Je to skor otazka do vetra, ale aj tak (neni tu vela ludi z BA)... Idem si robit vodicak "C" a hladam nejaku dobru autoskolu (v BA pripadne mimo->Rovinka, Biskupice, DL) pripadne ci nema niekto niekoho znameho. Pozeral som si par skol a moc ich neni. Ceny maju priblizne rovnake 17-20k takze hladam nejake dalsie kriterium na ktorom sa mozem rozhodnut  |
|
Back to top |
|
 |
ZoomZum kytky 1, meta: 75

|
Posted: Wed 18.7.2007 22:25 Post subject: |
|
|
Hele nevite nekdo kde se daj udelat nejlevnejc papiry na masinu ....(trida A bez omezeni)
V Praze... |
|
Back to top |
|
 |
Balet kytky 2, meta: 450

|
Posted: Wed 18.7.2007 23:06 Post subject: |
|
|
ZoomZum wrote: | Hele nevite nekdo kde se daj udelat nejlevnejc papiry na masinu ....(trida A bez omezeni)
V Praze... |
To bych taky chtěl... Navíc aby nebyl problém to dělat po páté hodině... |
|
Back to top |
|
 |
ZoomZum kytky 1, meta: 75

|
Posted: Tue 24.7.2007 1:16 Post subject: |
|
|
tak ja to zkusim zjistit  |
|
Back to top |
|
 |
Ester kytky 7, meta: 12150

|
Posted: Sun 18.11.2007 16:39 Post subject: |
|
|
Pánové, potřebovala bych odbornou radu.  Neudělala jsem zkoušky z techniky (v autoškole), komisař se mě ptal na otázky, které jsem v materiálech nenašla, tak bych si ráda doplnila znalosti.
Když je vaše auto tažené, kam přesně se vpředu upevňuje lano?
A to lano má jakýsi index tažnosti, chápu, že to bude nějaká norma, kterou musí lano mít, aby se nepřetrhlo, ale potřebovala bych to přesněji?
Kdybyste znali nějakou chytrou stránku, kde bych našla odpovědi ohledně technické údržby vozidla, byla bych vám moc vděčná, nevím, kde hledat.  A děkuji i za případné odpovědi. _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
 |
smain kytky 4, meta: 2150

|
Posted: Sun 18.11.2007 16:48 Post subject: |
|
|
Ester wrote: | Když je vaše auto tažené, kam přesně se vpředu upevňuje lano? |
Mělo by to asi být do tažného oka, které by mělo mít každé auto...
Ester wrote: | A to lano má jakýsi index tažnosti, chápu, že to bude nějaká norma, kterou musí lano mít, aby se nepřetrhlo, ale potřebovala bych to přesněji? |
Tohle vždycky bývá napasané na obalu toho lana, kolik se s tím max. může táhnout... |
|
Back to top |
|
 |
spooon kytky 3, meta: 1350

|
Posted: Tue 20.11.2007 0:19 Post subject: |
|
|
ester, oni po tobě chtěli konkrétní číslo indexu tažnosti lana? To je trošku na hlavu, na co takové detaily. Vždyť snad stačí aby jsi věděla, že musí splňovat určité normy(tj, že nemůžeš použít kdejaký provázek).
Jinak nás zkoušejí jen z těchto otázek
BTW dneska jsem doučoval kamarádku techniku. Absolutně nevěděla která bije. Teď toho ví víc než většina kluků od nás ze třídy...
Při doučování mě hodně pomohla stránka howstuffworks.com, takže kdyby si něco nevěděla, stačí mrknout do sekce "auto". Pravda, normu na index tažnosti lana tam asi nenajdeš...  _________________ "Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist."
Albert Einstein
Last edited by spooon on Tue 20.11.2007 18:11; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
 |
Ester kytky 7, meta: 12150

|
Posted: Tue 20.11.2007 16:29 Post subject: |
|
|
Chtěli, no. Taky jsem s takovými detaily nepočítala.
Děkuju za ty odkazy, když se to budu učit z několika pramenů, to by bylo, aby nebylo.  _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
 |
bob ash Kníže Ignor

|
Posted: Tue 27.11.2007 3:07 Post subject: |
|
|
V Pardubicích nasněžilo prohnal jsem Granadu po celým městě bokem a vyjel jsem i na zastrčený okresky... Místama mi to jelo bokem i rovně... _________________  |
|
Back to top |
|
 |
|