|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Milan kytky 2, meta: 450
|
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Mon 26.11.2007 13:12 Post subject: |
|
|
No jako víte co. Já tomu pendrek rozumím, takže jsem schopná nechat se ukecat, ptž si myslím, že víte co říkáte.
edit: ok, beru 4 giga. Zjistila jsem, že si ho můžu vyzvednout osobně v Brně. Neplatím teda poštovný, takže se teda o ty 400kč ještě rozšoupnu.
Last edited by Rokkan on Mon 26.11.2007 14:35; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Mon 26.11.2007 14:34 Post subject: |
|
|
Rok, rozhodně si připlať za 4GB. Já mám dva a je mi to málo... Furt aby člověk něco nahrazoval, umazával...
A kromě toho naprosto ostře nesouhlasím s tím, že je iPod zlo. Není to vůbec žádné zlo za předpokladu, že už tak na počítači používáte iTunes (a já jsem s nimi navýsost spokojen) a také za předpokladu, že ho získáte za poloviční cenu, což se - pravda - často nezadaří. Ale mé černé Nano 2GB slouží skvěle a nedám na něj dopustit _________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Mon 26.11.2007 14:35 Post subject: |
|
|
Ja mam tenhle
iRiver iFP-899 1GB už to budou cca 4 roky co ho používám a zatím žádný problém, krom zmizení asi 5 pixelového sloupce z displaye, ale stále jde vidět co se na něm děje, i když se na display už vůbec nekoukám.
Jinak má kvalitní hliníkové tělo a ještě mi z něj nevylítla žádná součástka A to mi vypadl tak 6x při běhu, jednou ze střechy na chatě na kachličky (cca 3 metry), tak 2x jsem se netrefil na postel a hodil s ním tak o zed, několikrát jsem na něj šlápnul a jednou mi spadl do bazénu (to přežil ale jen díky bleskovému zásahu, i když tak 3 hodiny teda nefungoval).
Jinak je na 1 AA baterii, za což jsem neskonale vděčný, žádný akumulátor by už touhle dobou nefungoval, nehledě na to že štáva dojde vždy na místech, kde ten nabíjecí kábel mít nebudete, pokud tam vůbec bude elektřina... mám nabíječku a dvě nabíjecí 2500mAH AA baterie, které střídám tak po týdnu (dle parametrů výrobce má vydržet 40h provozu, ale realita je tak 24-28 hodin nepřetržitého hraní)
Přehrávané formáty: MP3, WMA, ASF, OGG
Má taky slušně citlivý diktafon a plno dalších vychytávek, které ale absolutně nepoužívám... a jak koukám, tak už se ani nevyrábí
Jediné co by se mi hodila je větší paměť tak 4GB
Co je ale nejdůležitější má užasnou kvalitu zvuku, iRiver u mě patří k hudební špičce a je to záruka skvělého poslechu a to dokonce i po těch 3 a něco letech, mám čistější a sitější zvuk než kámoši teď. _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 26.11.2007 14:36 Post subject: |
|
|
Aaaa, super i Hans mi to potvrdil!
Já ty AAA vyloženě nechci, nemáme doma akumulátor a já je opravdu nechci pořád kupovat a vyhazovat prázdné. Stejně nikde necestuju, takže dobiju doma a hotovo.
Kdyby nebyl Iriver, který ukazoval Ritchma na AAA, tak si ho taky vezmu.
CHtěla jsem si pro něj přijít osobně a už mi ho připravili . Musím rychle schrastit peníze. Beru si teda tento:
4 giga
Děkuju všem účastníkům diskuze!
Last edited by Rokkan on Mon 26.11.2007 14:51; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Mon 26.11.2007 14:50 Post subject: |
|
|
ja mam emgeton e5cult a je na tuzkovou baterii... a vydrzi na ni hrat straaasne dlouho... takze emgetony doporucuju...
(jen ma desne nevychytany dvirka na baterku a mam to prelepeny tejpou, aby to drzelo, pac se urvaly) _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Mon 26.11.2007 14:55 Post subject: |
|
|
Já sice iTunes používám, ale nahrávat přes to hudbu se mi fakt nechce, nehledě na to, že přehrávač používám i jako flashdisk, což s iPodem nejde. Takže mi přijde zbytečný pořizovat si za těžký peníze něco, co můžu mít levněji a ještě to bude mít větší využití. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Mon 26.11.2007 14:55 Post subject: |
|
|
iPod neni zlo, ale za stejnou cenu sezenes vzdy lepsi mp3 prehravac, tak proc brat apple, kdyz nenabidne nic navic leda budes vic trendy |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 26.11.2007 15:04 Post subject: |
|
|
teď jsem si vzpomněla na spolužáka, co má notebook toshibu a na víku má nalepený apple nakousnutý jabko _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 26.11.2007 15:05 Post subject: |
|
|
Vesteveny akumulator je sice pohodlny, ale za dva mozna tri roky neustaleho pouzivani bude mit kapacitu treba jen nekolik malo hodin. Je pak skoda vyhazovat prehravac jen kvuli nedostatecne vydrzi. Oproti tomu AAA jsou pomerne levnou zalezitosti, 2 AAA do 500 i s nabijeckou neni zas tak moc a to se najdou i lepsi koupe. Ono se ti to mozna nezda, ale pojedes na tyden na dovolenou a hned ti vestaveny akumulator stacit nebude a pokud umi prehravac dobijet pouze pres USB, musis koupit redukci do zasuvky a ta taky neco stoji. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 26.11.2007 15:19 Post subject: |
|
|
tak obecně u koupi jakéhokoli přístroje je zapotřebí vzít v úvahu i životnost a provozní náklady _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Mon 26.11.2007 15:41 Post subject: |
|
|
Milan: ja mam treba uz podruhe prehravac s vestavenou baterii a prakticky ubytek kapacity jsem nikdy nepozoroval a to pouzivam prehravac skoro kazdej den pri ceste do a z prace. Zalezi hodne co do toho supnou, jestli neco kvalitniho nebo smejd. A za nejaky tri, ctyri roky ho vymenim a jestli bude mit snizenou kapacitu treba o 8 hodin, tak to porad bude veget. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 26.11.2007 15:51 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Mon 26.11.2007 16:02 Post subject: |
|
|
Ja mam naštěstí starou dobrou tuškovku, těm micro AAA článkům taky moc nevěřím (co se výdrže týče). Hodně zaleži na využití ja si ho kupoval na dovolenou k válení se na pláži a to pokud možno nepřetržitě, takže nějaké odbíhání do hotelu a nabíjení akumulátoru mě nelákalo, nehledě na to, že kolikrát jezdíme do takových zapadákovů, kde ani ta elektřina není. Je to prostě určeno pro nepřetržitý provoz, akumulátor je vhodnější pro nenáročnější uživatele, kteří se dokážou obejít 2 hodinky bez hudby Navíc tahat ty kable... A taky bych moc nevěřil plastům, stačí si to hodit do kapsy, blbě sednout a už to podle mě připomíná skládačku s kindervajíčka... _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 26.11.2007 16:41 Post subject: |
|
|
Noc, ten tvůj vypadá lákavě, ale ty baterky bych fakt nechtěla. |
|
Back to top |