přivezl mi z Čech plné auto věcí,
když jsme spolu, tak vaří
pomáhá mi se školou
taky za mě často platí
pořád mi píše a říká, že mě má rád
čeká na mě na icq
zařizuje pro mě různé věci, které teď nemůžu sama udělat (a někdy i když sama můžu )
ja si asi najviac vazim toho, ze na mna pockal 5 mesiacov a nepodviedol ma
ze stale chodi on za mnou a nemusim chod ja za nim (nastastie)
zatial statocne znasa niektore moje zle stavy
proč je litujes,když oni to dělají dobrovolně a dělá jim to radost? Je to moc fajn vidět ten nadšeněj pohled svého protějšku. Přemýšlet co by si partner přál a nemá na to třeba cas,nebo to neumí sehnat a ty jednoho dne príjdeš a držíš to v ruce. Tobě by to radost neudělalo? Si tak trošku sobec,ne?
Ty popisuješ lásku, jiní popisují to, jak jim ti jejich trpí a tolerují, to není láska, ale omyl.
proč je litujes,když oni to dělají dobrovolně a dělá jim to radost? Je to moc fajn vidět ten nadšeněj pohled svého protějšku. Přemýšlet co by si partner přál a nemá na to třeba cas,nebo to neumí sehnat a ty jednoho dne príjdeš a držíš to v ruce. Tobě by to radost neudělalo? Si tak trošku sobec,ne?
Ty popisuješ lásku, jiní popisují to, jak jim ti jejich trpí a tolerují, to není láska, ale omyl.
Kde v těch příspěvcích poznáš jestli je to láska nebo trpí a tolerují? Mě to tak příjde že jedinej omyl seš tu ty
muj otrok by pro mě udělal snad všechno..poslední dobou je divnej..
Asi tak nějak. Neumí říct ne. Udělá snad úplně všechno. Dobře nebo špatně, ale udělá. Je to krásny, těší mě to, je to příjemny, ale já to NE slyšet občas potřebuju.
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous1, 2, 3
Page 3 of 3
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum