|
sfera.pravy.net Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
celita kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Sun 11.11.2007 19:04 Post subject: |
|
|
flow- ja tohle taky moc nechapu... ale kdyz to doporucuji doktori tak na tom nejspis neco bude. Ty jsi to zkousela? _________________ Jakmile jednou letíš, je pozdě přemýšlet, jestli to byl dobrý nápad, nebo ne. |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Mon 12.11.2007 12:12 Post subject: |
|
|
celit, jo momentálně to zkouším mám zarostlej i druhej nehet, tak sem ho včera vystřihla (ale stejně asi špatně) a zkusila sem to, tak uvidím... ale fakt si myslim, že to je kravina. _________________ . |
|
Back to top |
|
|
celita kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Mon 12.11.2007 15:08 Post subject: |
|
|
přece když se mi ulomi kousek nehtu na ruce tak to roste i s tim, nedorusta to... se zarustanim problem nemam, ale docela me zajima jak to teda je _________________ Jakmile jednou letíš, je pozdě přemýšlet, jestli to byl dobrý nápad, nebo ne. |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Mon 12.11.2007 17:04 Post subject: |
|
|
Flow, a bolelo to? Mě to totiž asi čeká taky asi před měsícem jsem se hrozně praštila do nehtu, spadla mi na něj skříň, nehet mi slezl a ten novej mi zarůstá, je to v začátku, ale chci to podchytit hned, takže tam příští týden jdu a bojim bojim _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 13.11.2007 10:34 Post subject: |
|
|
Suny a sama to vystřihnout zatím nemůžeš?
Já ti to moc nechci popisovat, abych tě nestrašila, ale bylo to dost hrozný Jestli si někdy necháváš píchnout injekci u zubaře, tak to se nedá srovnat, to je sto a jedna jak se řiká....
Injekce sem dostala 2 - zepředu a ze zadu (ale ve finále mám v palci 3 vpichy nevim jak to...) a bylo to teda fakt dost hrozný, strašná bolest (já toho moc nevydržím, tekly mně při tom slzy) no a pak jak to přišlo doma k sobě, tak to sice bolelo, ale bylo to v pohodě, byla to spíš úleva. Měla sem nachystanej Algifen, ale ani sem si ho dávat nemusela. No a teď tam chodím 2x do týdne na převazy. Myslela sem, že už to bolet nebude, ale teď to zase nějak začlo v botě bolet, ale doktor řikal, že je to dobrý, takže snad jo Nejhorší je to, že si to nemůžu umyt, měsíc to mám neumytý, zavázaný a špinavý od těch mastí _________________ . |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 13.11.2007 14:24 Post subject: |
|
|
No já toho právě taky moc nevydržím a navíc se hrozně bojim tam vůbec jít
Já vím jak to strašně bolelo bráchu a ten toho naopak vydrží hodně, ale tomu ho strhávali celej no. Ach jo Vystříhnout to samá nemůžu a navíc už o tom ví i máma, takže ta mě tam dovleče _________________
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 15.11.2007 17:09 Post subject: |
|
|
Suny, ale bude to za chvilku, za 5 minut je to hotový a to počítám i čas, kdy se čeká než injekce začne působit. Tak se neboj, pak budeš mít pokoj. _________________ . |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.11.2007 9:12 Post subject: |
|
|
Suny tak co, už jsi tam byla? _________________ . |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.11.2007 9:55 Post subject: |
|
|
Flow, byla Ale on mi asi nedělal to, co tobě. Každopádně říkal, že tam nemám zánět, že ten by se teprve mohl časem rozjet, a že to teda nebude vůbec bolet - hm, tak nevím, jestli jsem taková citlivka, ale málem jsem si proštípla ruku, jak jsem sem se štípala, abych tu bolest nějak přehlušila Ale za dva dny jsem už mohla normálně chodit a ani v botě mě to nijak významně nebolí, takže snad dobrý, ale při představě, že bych tam měla zánět, tak bych se snad nechala uspat _________________
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.11.2007 9:56 Post subject: |
|
|
Suny a co ti s tím udělal? _________________ . |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.11.2007 10:09 Post subject: |
|
|
no jednak mi to neumrtvil - ačkoliv jsem koukala fakt zděšeně, jen mi to potřel nějakou mastičkou - prý to znecitlivý (haha) a pak mi ten nehet zarůstající nehet vystříhnul nějakýma speciálníma nůžkama a kleštěma (teda kleště to nebyly, ale vypadalo to tak ) ale já na to radši moc nekoukala, mně se dělá z toho špatně. Každopádně mi stříhnul i do masa, ale za to jsem prý mohla já, že sem se cukla (necukla). A pak mi na to dal višňák, zavázal a poslal domů, druhý den jsem šla na převaz, to mi na to dal už něco jinýho, co pálilo jako čert a řekl, ať se stavím za týden, jak se to zahojilo. _________________
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.11.2007 10:17 Post subject: |
|
|
au
Já k tomu mýmu doktorovi chodím ještě pořád, pořád mně to kontroluje, je dost pečlivej
Ale když si vemu že bych tam měla chodit až příští rok a za každou návštěvu paltit tak bych se asi nedoplatila _________________ . |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Zdraví |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4
|
Page 4 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|