View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Daimler The best damn thing your eyes have ever seen.
|
Posted: Fri 9.11.2007 18:24 Post subject: Motokáry |
|
|
Myslím že motokáry by si tady zasloužili svoje téma..
Rady, zkušenosti, atd. pište sem. _________________
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu |
|
Back to top |
|
|
handbrake kytky 4, meta: 2350
|
Posted: Fri 9.11.2007 18:39 Post subject: |
|
|
mam 120kg na akejkolvek motokare byvam dobrymi jazdcami vzdy porazeny lebo ked ma niekto 40kg vyhodu tak 5 koni tomu nepomoze.
a z nasej miestnej local motokarovej drahy som bol naposledy vykazany za agresivnu jazdu pretoze 5 minut ma neskutocne pomaly jazdec zdrźiaval a naschval mi robil klucky i ked mu ukazovali ze ma ma pustit. potom som sa pohadal s technikom a "spravcom" v jednej osobe a naznacil som mu ze tu porusuju desiatky inych bezpecnostnych predpisov a ze si sam bere peniaze do vacku. dost sa nasral. ja tiez. neskoncilo to dobre....
no a ked ta hala ešte nebola v prevadzke pre ľudi (poznam majtela) tak som sa tam 2 hod v kuse vozil pomedzi rozhadzane stlpy a gumy. to bol velky fun a nasledny tyzden aj bolest....
tot vsio zatial... _________________ Keď Chuck Norris spadne do vody, nie je mokrý, ale voda je Chuck Norris. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 9.11.2007 19:21 Post subject: |
|
|
Hb a tím místním podnikem myslíš podnik u vás na slovensku nebo v Brně, kde, pokud vím, právě jsi? Protože v M-Paláci mají mechanika, od kterýho bych takový chování čekal... _________________
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
smain kytky 4, meta: 2150
|
Posted: Fri 9.11.2007 19:42 Post subject: |
|
|
handbrake wrote: | mam 120kg na akejkolvek motokare byvam dobrymi jazdcami vzdy porazeny lebo ked ma niekto 40kg vyhodu tak 5 koni tomu nepomoze. |
tak s tím mám taky problém... sice nemám tolik jako ty, ale jak na tu motokáru sedne někdo menší, lehčí, tak je to v hajzlu... a můžu se snažit jak chci... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 9.11.2007 19:44 Post subject: |
|
|
smain wrote: | handbrake wrote: | mam 120kg na akejkolvek motokare byvam dobrymi jazdcami vzdy porazeny lebo ked ma niekto 40kg vyhodu tak 5 koni tomu nepomoze. |
tak s tím mám taky problém... sice nemám tolik jako ty, ale jak na tu motokáru sedne někdo menší, lehčí, tak je to v hajzlu... a můžu se snažit jak chci... |
presne... uz sem stejne dlouho nebyl jezdit. vecsinou pak jenom blbnu a pokousim smyky....._________________ Keď Chuck Norris spadne do vody, nie je mokrý, ale voda je Chuck Norris. |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 9.11.2007 19:46 Post subject: |
|
|
Hele Hb, jak dlouho ještě budeš v tom Brně? _________________
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 9.11.2007 19:49 Post subject: |
|
|
Daimler wrote: | Hele Hb, jak dlouho ještě budeš v tom Brně? |
no snad jeste neco vice nez 3,5 roku..._________________ Keď Chuck Norris spadne do vody, nie je mokrý, ale voda je Chuck Norris. |
|
Back to top |
|
|
spooon kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Fri 9.11.2007 19:50 Post subject: |
|
|
motokáry jsem naposledy vyzkoušel někdy o prázdninách a to byla JÍZDA!
Jediná dráha široko daleko je v Libereckým patrovým parkovišti. A zrovna ten den docela hodně pršel a když vám řeknu, že tam nemají zrovna šťastně řešený odvod vody z horního podlaží tak vás napadne co? ...
ano, jezdil jsem tam v kalužích vody , a až na to, že jsem vypadal jak prase tak to byla paráda! _________________ "Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist."
Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 9.11.2007 19:55 Post subject: |
|
|
Spooone, jel jsem na motokáře, která byla šíleně přetáčivá, ulítavala v každý zatáčce. A věř mi, že jízdu v něčem takovým bych si už nikdy nechtěl zopakovat. Jo, první kolo jsem si říkal něco ve smyslu "Tyy vole, super", ale pak mě to neskutečně sralo.
Prostě jet do zatáčky a vědět, že to ulítne, je na hovno pocit. Ze stejnýho důvodu bych nechtěl jet v 911 na zasněžený nordschleife.
HB: tak v tom případě bychom někdy měli zajít na motokáry. _________________
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 9.11.2007 20:00 Post subject: |
|
|
Daimler wrote: | Spooone, jel jsem na motokáře, která byla šíleně přetáčivá, ulítavala v každý zatáčce. A věř mi, že jízdu v něčem takovým bych si už nikdy nechtěl zopakovat. Jo, první kolo jsem si říkal něco ve smyslu "Tyy vole, super", ale pak mě to neskutečně sralo.
Prostě jet do zatáčky a vědět, že to ulítne, je na hovno pocit. Ze stejnýho důvodu bych nechtěl jet v 911 na zasněžený nordschleife.
HB: tak v tom případě bychom někdy měli zajít na motokáry. |
tak to já byl naposledy na motokárách a tam se jezdilo na normálních dlaždicích (viz fotka), a ještě zaprášených... takže takový výborný driftování... a bavilo mně to celou dobu...
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
spooon kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Fri 9.11.2007 20:01 Post subject: |
|
|
Alfe, to si pamatuju, o tom si mi už vyprávěl.
Ale stejně nechápu, jak tě to mohlo srát. Vždyť to musela být naopak zábava. _________________ "Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist."
Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 9.11.2007 20:06 Post subject: |
|
|
Jediný, co jsem po jízdě cítil, byla bolest rukou a ne žádný vzrušení ani nic podobnýho. Fakticky mě to sralo.
Neshledávám nic zajímavýho/zábavnýho/vzrušujícího na tom, když ti motokára sama od sebe ulítává a ty musíš pořád točit volantem na druhou stranu, než jsi původně chtěl. Navíc na dráze, která je široká ani ne tři metry.
Ale jestli tě něco takovýho baví, tak prosím. _________________
|
Back to top |
|
|
|