View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
TarTar Who knew:-)
|
Posted: Wed 7.11.2007 22:47 Post subject: Co dělat? nejsou prachy ani volnej byt :-) |
|
|
Myslim, že takovej problém nás má víc..
takže pište vaše návrhy co dělat z partnerem, když je venku hnusně, doma matka a v peněžence vítr..a auto netopí..
koukání na televizi a filmy a hraní playstationu je fajn..přítelova oblíbená aktivita bejt zhulenej a civět do stropu, případně probírat otázky našeho budoucího manželství a rodičovství taky..
kdyby měl někdo něco opravdu zajímavého..děkuji _________________ |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Wed 7.11.2007 23:44 Post subject: |
|
|
my jsme třeba strávili celé odpoledne tím,že jsme si četli vtipy
přítel má doma takový dvě bichle vtipovníků, myslím, že je to z levných knih, tak jsme si navzájem četli vtipy a některý byly fakt neskutečný, že jsem se málem smíchy udusila
ale je to tak na jedno přečtení (= cca čtyři večery) pak už to člověk zná a není to tak vtipný _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Thu 8.11.2007 0:57 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
BaBetka není svatá, je jen žena
|
Posted: Thu 8.11.2007 15:56 Post subject: |
|
|
Přijeďte do Brna, poskytnu útočiště |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 8.11.2007 16:10 Post subject: |
|
|
Che, jen to ne proboha, skoro pokaždy když tam jsem musíme s jeho matkou hrát poker, pokaždý prohraje všechno (škoda že nehrajem o prachy) ale hrozně jí to baví.. že jsme jí to vůbec ukazovali jsme jednou hráli z přítelem svlíkací poker v pokoji a ona tam přišla a prej co děláte.. přítel že hrajem strip poker, jestli chce hrát taky.. no pak jí nějak naučil asi za 8 hodin než to pochopila ten normální a ona vůbe hry miluje takže mě lezou na nervy..
babetka díky, to bychom možná měli blíž na chalupu..
a vůbec už mě sere, říkám mu pojd pujdem si dneska někam sednout, vyrazíme mezi lidi.. on že si dáme šáňoa kouknem se na dvd U2..marná snaha.. _________________ |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Thu 8.11.2007 16:44 Post subject: |
|
|
jděte do divadla! (nejlépe na mě) _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Rose Madder kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Thu 8.11.2007 16:54 Post subject: |
|
|
Tip na něco opravdu zajímavého asi nemám...ale tak myslím, že je fajn se jít někam prostě jen cournout...prostě na procházku. My takhle kolikrát trajdáme po městě a povídáme si. Nic převratného sice, ale furt lepší, než sedět doma. Jinak i v tomhle počasí chodíme běhat, ale k tomu bys asi přítele nedokopala. Napadají mě i klasický hospody, kavárny, čajovna,...Sice nějaký finance potřebuješ, ale ne moc. Občas taky chodíme krmit kachny
Jinak sem tam se ke mně dostane i pozvánka na nějakou výstavu (posledně to bylo tuším o Etiopii, ale jistá si moc nejsem)...většinou bezplatnou, ale na něco takovýho bys přítele asi taky neutáhla. _________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
Kačenka &
|
Posted: Thu 8.11.2007 17:07 Post subject: |
|
|
nebo jezdit načernou tramvají |
|
Back to top |
|
|
English_rose *rozplývajíc se*
|
|
Back to top |
|
|
Rozárka kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Thu 8.11.2007 17:34 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Rozárka on Tue 4.3.2008 11:58; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 9.11.2007 11:01 Post subject: |
|
|
holky díky, s nim je to vážně těžký..ale v sobotu jde plavat, ale to mu musim koupit plavky aby neměl výmluvu, že nemá..
furt to stojí maximálně pulku co kino.. to je jediný kam on pujde, ale kino pro mě neni aktivita.. _________________ |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Fri 9.11.2007 11:27 Post subject: |
|
|
mě baví třeba obyčejná procháza pěšky přes celý město a pak si dát třeba pizzu:) _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Bibi kytky 7, meta: 16650
|
Posted: Fri 9.11.2007 11:39 Post subject: |
|
|
mno, já jsem někde dostala ke koupi naprosto perfektní knížku. Jmenuje se to Kniha otázek a jsou tam prostě jen otázky, tuším kolem 500. A jsou tak dobře položené, že poznáš dobře nejen toho druhého, ale i sebe... To když si někdy čtem, tak se semtam zažerem do tak neskutečných diskuzí...
ale jinak si čtem i normální knížky, třeba naposled Něžnou od Dostojevského, je to strašně pěkná knížka a navíc, když ti drahý čte, máš pocit, že jsi malá holka a táta ti předčítá, což mě přijde hrozně krásný
a úplně nejčastěji chodíme do hospody na pivo |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 9.11.2007 13:18 Post subject: |
|
|
číst mi asi nebude, ale hraje mi a zpívá
už mě sere prostě..
musim jít dneska s tátou do divadla a on si jde někam na koncert, ho asi zabiju, on se mnou nechce nikam chodit, protože nemůže hulit.. _________________ |
|
Back to top |
|
|
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
|
Back to top |
|
|
|