Tak o zbytek mi nejde, ať si všechno zdědí, ale pokud mám něco s někým napůl, tak mu nechci přidělávat starosti. To samé bych chtěla, aby udělal i bud. manžel s jeho firmou, protože už tak si "tchýně" myslí, že mi jde o pitomou firmu
podobný text jsem už četla, ti dva se k sobě opravdu hodí, když oba souhlasili s takovou dohodou..já bych něco takového mít v žádném případě nemohla, kde je pak v manželství spontaneita? připomíná mi to Básníky- za dva roky dovolená v Bulharsku,...
_________________ -léta už tajím svoji příslušnost, v zemi co vyměnila hrubost za slušnost-
no porad lepsi "priskrceny"pravidla, nez se pak spontanne vyskytnout na ulici s kufrem
brr..mě děsí představa,že bych něco "musela", ve vztahu s člověkem, se kterým jsem vstupovala do svazku zcela dobrovolně..co když pak na něco z toho nebudou mít náladu?
_________________ -léta už tajím svoji příslušnost, v zemi co vyměnila hrubost za slušnost-
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous1, 2, 3, 4, 5
Page 5 of 5
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum