|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lenore ___________________
|
Posted: Fri 26.1.2007 12:23 Post subject: Změny v dlouhodobých vztazích |
|
|
Tak tady to máme jako samostatné téma
Last edited by Lenore on Tue 30.1.2007 17:14; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
Posted: Mon 29.1.2007 15:14 Post subject: |
|
|
Uz me nema rad tak, jako driv..
Rekla jsem mu, ze se posledni dobou chova ke mne jinak. On rekl, ze je to mozna tim, ze se oba menime, ze nas vztah plynule prechazi z faze zamilovanosti do faze rozumove. Rekla jsem, ze nechci, abychom meli rozumovy stereotypni vztah bez zamilovanosti. On, jestli pry nestaci milovat?
Ja, ze staci, ale ze to spis vypada, ze me ma rad min, nez driv. On pry, ze se mi to zda, jak se oba menime. Ze pry se mu zda, ze ja se menim jeste vic, nez on, i kdyz je to mozna subjektivni. Zeptala jsem se ho, jak jsem se zmenila. Pry uz nejsem tak easy goin´, jako jsem byvala. Driv me pry nic nenastvalo a nerozhodilo. Pry i nas kamarad rikal, ze me obcas nepoznava..
Nemuzu myslet na nic jineho.. Zretelne si totiz pamatuju, jak mi rikal, ze na me ma rad tu mou flegmaticnost, ze me nic nerozhodi a jsem porad v pohode..
Jsem strasna.. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 29.1.2007 15:22 Post subject: |
|
|
Annysku, vůbec nejsi strašná a nevyšiluj, je to normální
Ty máš tenhle přechod ve vztahu asi ztížený tím, že to dřív bylo až moc ideální. Pak se na to hůř zvyká (vím o čem mluvím ).
Ale musíš si prostě přiznat, že do konce života na sebe jenom zamilovaně vrkat nebudete. A vůbec to neznamená, že tě má rád míň.
Mně to taky občas chybí, takový to úžasný ze začátku, ale na druhou stranu už bych to nevracela. Je to hezký i jenom občas a ten vztah má teď zase jiné výhody |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Mon 29.1.2007 15:23 Post subject: |
|
|
Annysku, taková krize přijde čas od času v každém vztahu Faktem je, že se lidi mění a vztah by se tomu měl přizpůsobit.
Zkus tomu nechat volný průběh, hlavně se z něj nesnaž na sílu tlačit vyznání lásky, ujišťování o tom, že je všechno v pohodě atd. Jenom bys ho tím znechutila.
Mně se vždycky osvědčilo, když jsem se trochu stáhla. Přítel si pak uvědomil, že mu chybím. Není to ale lék na všechny problémy, někdy je naopak lepší snažit se trávit čas spolu, získávat společné zážitky. |
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
Posted: Mon 29.1.2007 15:27 Post subject: |
|
|
Kdyz ja jsem z toho uplne hotova.. Mam pocit, ze maji pravdu a ze jsem hrozne.. Ze veci nezvladam, jako driv..
Ja na nej ale zamilovane vrkam jeste ted, tak proc ne on na me?
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 29.1.2007 15:33 Post subject: |
|
|
Ale vždyť ti snad nikdo neřekl, že jsi hrozná, jenom že jsi se změnila. A bylo by spíš divný, kdyby ne, navíc v tvém věku.
Určitě na tebe taky vrká, jenom ti to nestačí Ale tak na to se musíš zeptat jeho, proč už to nedělá. |
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
Posted: Mon 29.1.2007 15:39 Post subject: |
|
|
Lenore, to ja jsem mu to rikala, ale on rika, ze to neni pravda.. Treba jsem mu rikala, ze me neliba tolik jako driv.. ze me treba skoro nepolibi "jenom tak"..
ted se bavim s tim kamaradem na icq.. Pry jsem vic podrazdena, nez driv a vic se nastvu.. |
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Mon 29.1.2007 15:44 Post subject: |
|
|
annysku jak dlouho jste spolu? Nemám přehled Každopádně tohle odmilování a přechod do víc rozumové fáze musí přijít v každým vztahu a vždycky to u někoho přijde dřív a ten druhej se s tím musí vyrovnat. Taky mě mrzí, že přítel mi nedá pusu jenom tak, kytku nedonese jak je rok dlouhej Prostě to tak je ale neznamená to, že mu na tobě nezáleží. Zní to jako klišé ale teďka se přestáváte dívat na sebe a začínáte se dívat stejným směrem |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 29.1.2007 15:45 Post subject: |
|
|
No vždyť ti říkám, že on to tak nevidí. Já nevim, ale zákonitě takové to prvotní nadšení a snaha prostě musí někdy opadnout, jinak by se člověk asi zbláznil
A že už nejsi tak flegmatická... ono je to taky čím dál těžší, jak člověk stárne, tak přibývají problémy a zodpovědnosti a bezstarostnost se jen těžko udržuje. Kvůli tomu tě ale přece nepřestane milovat.
Kdybys viděla, co já dělám příteli za výlevy a pořád je se mnou |
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Mon 29.1.2007 15:46 Post subject: |
|
|
Anny, možná máš ale důvod, proč jsi víc podrážděná, nebo ne?
Přece se nedá očekávat, že budeš po celý život šťastná a bezproblémová. Tak to bohužel nefunguje
S těma pusama a držením za ruku... To jsem taky několikrát řešila
Chlap tohle přestane dělat, jakmile jsi pro něj méně atraktivní a zevšedníš mu. Dobrá zpráva je, že to lze správnými podněty napravit Je možné se "znovuzamilovat". |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Mon 29.1.2007 15:46 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Tue 30.1.2007 17:23; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Mon 29.1.2007 15:47 Post subject: |
|
|
anny u nás tahle situace taky nastala nedávno a byla jsem z toho zoufalá, připadala jsem si nemilovaná a zbytečná. Naštěstí jsem si včas uvědomila jak velkej důkaz je třeba to, že umyje nádobí, protože ví, že to dělám strašně nerada |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 29.1.2007 15:48 Post subject: |
|
|
Annysku fakt nemá smysl se tím užírat, navíc Mexxie má pravdu, taková ta zamilovanost se pohybuje ve vlnách. Letos spolu budeme pět let a taky mívám období, kdy cítím úplně ty motýlky a jsem neskonale šťastná a jindy si na něj třeba přes den ani nevzpomenu a leze mi na nervy. Ale tak to prostě je. |
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
Posted: Mon 29.1.2007 15:56 Post subject: |
|
|
Ja potrebuju, aby mi nekdo daval pocit, ze me ma rad, ze jsem pro nekoho krasna atd..
Ted jsem se o tom pobavila s tim kamaradem a trochu me uklidnil, protoze on Ondru zna, chodili spolu na stredni..
mexxie, ale to jsou takove blbosti.. naposledy to bylo to, kdyz nas silvestru bylo pet paru na chate.. Hrali jsme treba nejake hry, byla tam takovata "rivalita mezi pohlavim" ze srandy, ale vsechni ostatni kluci zaroven pri tech hrach byli se svymi pritlkynemi, jen ten muj mi musel napriklas kazit obchody v monopolech ve prospech kluku, atd.. Tohle jsou jen takove malickosti, ktere by me normalne jen pobavily, ale kdyz je toho moc, tak to zamrzi.. Proste mi obcas pripada, ze se ke mne chova, jako starsi bratr, ktery me skadli, nez jako partner.. Hlavne takhle pred jinyma..
Last edited by annysek on Mon 29.1.2007 15:57; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 ... 11, 12, 13 Next
|
Page 1 of 13
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|