|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Umíte udělat oprátku:)) ? |
Ano |
|
7% |
[ 3 ] |
Ne |
|
82% |
[ 32 ] |
Možná bych to zvládl(a), pokud si vzpomenu na uzlování ze Skauta... |
|
10% |
[ 4 ] |
|
Total Votes : 39 |
|
Author |
Message |
vivi25 kytky 3, meta: 950
Joined: 09 Feb 2007 Posts: 852 Location: pod tou naší horou....
|
Posted: Tue 16.10.2007 6:50 Post subject: |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali? NE
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte? NE
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku) 0
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? nevím - 2500
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? NE |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Tue 16.10.2007 7:48 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali?ano
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte?ano
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku)1
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách?tipuju kolem 3000
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni?ano |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Tue 16.10.2007 7:53 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali?ano
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte? krom té dokonané ne
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku) 2
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? to opravdu neodhadnu, nemám přehled
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? ano ve škole (na střední) |
|
Back to top |
|
|
cloo kytky 5, meta: 5850
|
Posted: Tue 16.10.2007 8:27 Post subject: |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali? ano
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte? ne nebo o tom alespon nevim
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku) 3
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? 1000?
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? ne
Last edited by cloo on Tue 16.10.2007 8:54; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Tue 16.10.2007 8:37 Post subject: |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali? Nie
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte? Nie
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku) 5
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? tipnem, 2000?
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? Nie _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
Nikky kytky 5, meta: 6650
|
Posted: Tue 16.10.2007 8:46 Post subject: |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali? NE
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte? ANO
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku) - 1
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? 3500
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? NE |
|
Back to top |
|
|
Piranha kytky 2, meta: 600
|
Posted: Tue 16.10.2007 9:03 Post subject: |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali? ANO
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte? ANO
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku) - 3
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? 2000
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? ANO (stredni) |
|
Back to top |
|
|
Chantelle kytky 4, meta: 2550
Joined: 29 Aug 2007 Posts: 2507 Location: bažina zoufalství a propast beznaděje
|
Posted: Tue 16.10.2007 10:16 Post subject: |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali? Ne
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte? Ne
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku) 4
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? kolem 2000
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? Ne |
|
Back to top |
|
|
sl.megi kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Tue 16.10.2007 17:45 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
Ruth A. wrote: | Tak další anketka na seminárku, tentokrát veselejší téma něž vlastenectví...
Předem dík za odpovědi
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali?
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte?
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku)
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách?
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? |
1, ne
2, ano
3, 2
4, netuším, 1000?
5, ano_________________ Zmáknu to! |
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Tue 16.10.2007 18:51 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
1. ano
2. ano
3. 4
4. 1300?
5. ne |
|
Back to top |
|
|
pam kytky 7, meta: 12650
|
Posted: Tue 16.10.2007 18:56 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
...
Last edited by pam on Mon 22.6.2009 20:07; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
Posted: Tue 16.10.2007 18:57 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali?
ano
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte?
ne
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku)
hm bud 0, nebo 1 (pokud 1 znamena, ze mi jen problesklo hlavou, jake by to bylo)
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách?
500
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni?
ano, vyskytl
|
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Tue 16.10.2007 19:55 Post subject: |
|
|
klidně přispívejte dál, jen prozradím odpověď na otázku číslo 4, když už tak škemráte
v české republice:
1945: 2515 sebevražd
1970 2848sebevražd
1995:1733 sebevražd
dnes kolem 1600 ročně |
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Tue 16.10.2007 20:17 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte?rozlišuješ pokus o sebevraždu a sebevraždu, jo? Tak o nevydařeném pokusu nevím, jeno vydařeném
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku)5
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách?nemám páru, řádově stovky
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni?ne |
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 3 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|