|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Umíte udělat oprátku:)) ? |
Ano |
|
7% |
[ 3 ] |
Ne |
|
82% |
[ 32 ] |
Možná bych to zvládl(a), pokud si vzpomenu na uzlování ze Skauta... |
|
10% |
[ 4 ] |
|
Total Votes : 39 |
|
Author |
Message |
tracy kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Mon 15.10.2007 18:37 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali?
ne
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte? ano
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku) 1
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? 200
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? ano |
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Mon 15.10.2007 18:40 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali? Ne
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte? Jo
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku) 2
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? já to vím, prozradím později
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? Ano |
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Mon 15.10.2007 18:47 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali?jo
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte? kdyby jen pokus..
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku) tak 2
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? tak dva tisíce
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? ne
edit
Last edited by honey on Mon 15.10.2007 18:56; edited 2 times in total
|
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Mon 15.10.2007 18:48 Post subject: |
|
|
počítají se i pokusy? _________________ Bye
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 15.10.2007 18:49 Post subject: |
|
|
Mo Cuishle wrote: | počítají se i pokusy? |
do čeho? do celkové statistiky počtu sebevražd v čr ročně ne... |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Mon 15.10.2007 18:56 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali? Ne
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte? Ano
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku) 10
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? nevím, řekla bych několik stovek...tak přes 300?
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? Nevím, ale myslím, že ne (nemluvím o VŠ, tam to ještě vůbec neznám, ale o SŠ a ZŠ) |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Mon 15.10.2007 18:59 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali?
-> ne
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte?
-> ano
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku)
-> myslenky jsem mela, ale nikdy bych to nemyslela vazne, neudelala bych to, takze tak 1
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách?
-> netusim, ale par stovek to bude...
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni?
-> ano |
|
Back to top |
|
|
amorcillo ...Impossible is nothing...
|
Posted: Mon 15.10.2007 19:00 Post subject: |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali? ano, ale ne úplně někdo blízký - jen soused
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte?ano
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku) 2
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? těžko říct...tak 350...
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? pokud se počítají i doby vzdálené a to základní škola, tak ano _________________
Nejkrásnější vzpomínky jsou ty, při kterých zjistíš, že se usmíváš...
|
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Mon 15.10.2007 19:22 Post subject: |
|
|
ruth a reknes nam pak spravnou odpoved na otazku 4? me by to docela zajimalo |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Mon 15.10.2007 19:28 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali? bohužel ano
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte? Ano, jeden kamarád skočil z desátého patra paneláku, ale přežil to
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku) 0
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? nemám absolutně ponětí, ale asi hodně, 4000?Pokud se počítají teda i pokusy, jinak tak 1000
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? ano ve škole, viz bod dvě, a ten kluk to udělal právě kvůli škole, před třídní schůzkou _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Lujsa Srdečnice
|
Posted: Mon 15.10.2007 20:37 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
ne
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte?
ano
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku)
1
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách?
kolem 1 500
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni?[/quote]
ano, zemřela jedna holka, která se předávkovala práškama kvůli klukovi _________________ Revenge is a dish best served cold. |
|
Back to top |
|
|
Cantarella kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Mon 15.10.2007 20:43 Post subject: |
|
|
Ano
Ano
No, tak 8-9cca
kolem 7000
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni?[/quote]
Ano _________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Mon 15.10.2007 21:05 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Sat 7.6.2008 10:54; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Tue 16.10.2007 6:24 Post subject: |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali? Jo
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte? Jo
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? Vůbec netušim, střelim - 1000?
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? To nevim..
Last edited by Matylda on Tue 16.10.2007 7:02; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 2 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|