View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Cavendish mňau
|
Posted: Wed 26.9.2007 16:31 Post subject: Jaký byl Váš nejkrásnější sexuální zážitek? |
|
|
Nebo ten, který se Vám z nějakého důvodu vryl do paměti??
Nemusí to být přímo sex, třeba i mazlení, polibek, cokoliv....
Tohle téma bylo kdysi na stratoboardu, tak mě napadlo ho založit i tady, jestli se někdo podělí _________________ Jednou jsem si v tichu řekl, že my spolu dožijem.
Jedna cesta do posledních tonů requiem.
Láska je proměnlivá, chcem ji pevnou jako kámen.
Dej mi ruku, povedu tě, pak se vystřídáme. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 26.9.2007 16:43 Post subject: |
|
|
taj já vim, že to byl nějakej se současným přítelem, ale kterej, těžko vybrat. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Wed 26.9.2007 16:47 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by honey on Wed 27.2.2008 16:52; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Wed 26.9.2007 17:39 Post subject: |
|
|
První polibek...přejel mi jazykem po rtech...úplně jsem dostala ránu jak od elektriky...Pak když mi bývalý vystlal postel růžemi a zapálil svíčky na naše výročí...a se současným asi když jsem mu po sexu ležela v náručí,on už usinal a v polospánku mi zašeptal do vlasů,že mě miluje... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
nobodyknows born to be wild :-)
|
Posted: Wed 26.9.2007 18:03 Post subject: |
|
|
před dvěma lety
strašně něžný neuspěchaný sex s dlouhým mazlením
vryto do paměti |
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Thu 27.9.2007 5:59 Post subject: |
|
|
Asi s exex, když jsem k němu jednou už po rozchodu přišla, on zapálil svíčku, pustil My Diing Bride a ... |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Thu 27.9.2007 9:59 Post subject: |
|
|
...
Last edited by Shrew on Fri 18.3.2016 12:36; edited 2 times in total
|
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Thu 27.9.2007 10:50 Post subject: |
|
|
prve milovanie...trochu neokrochane, ale presne si pamatam ako sme potom lezali, haldil mi vlasy a ako som bola uplne, ale uplne stastna a nic sa mi nezdalo nemozne
milovanie pred tym nez som odchadzala do UK, s pocitom ze to je na tri mesiace posledne, hralo nam This years love , bolo to strane nezne a emotivne../nakoniec som s nim vybabrala o tri tyzdne som bola nazad/
milovanie na moje 20te narodeniny, vana, sampano, a potom najprv nezne maznanie a nakoniec divoky, ale krasny prvy orgazmus pri sexe _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
Shetire ne to fakt nejsem já..
|
Posted: Thu 27.9.2007 11:23 Post subject: |
|
|
asi jedno z tech prvnich s M. klukem do kteryho jsem byla silene zamilovana. Ve skodovce a pritom hrala Lucie a pak mi utrhl slunecnici. _________________ Bejt tebou nechodim nikam, je poslední duben a věř mi. To holka jako já - sama bejt nesmí. |
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Thu 27.9.2007 11:37 Post subject: |
|
|
Sex s M. - Asi po půl roce chození. Svíčky, šampaňský, dlouhá předehra, dvouhodinovej sex kdy jsme si pořád říkali jak hrozně se milujem. To bylo krásný. Na to nikdy nezapomenu.
A se současným přítelem - ten první sex co se nám fakt vydařil. To byla úplná nádhera, protože jsem zjistila, že jsem se mýlila když jsem si myslela že na mě v sexu nebude už nikdy nikdo hodnější než M. |
|
Back to top |
|
|
Sluníčko:-) hu
|
Posted: Thu 27.9.2007 13:01 Post subject: |
|
|
nerada dělim věci na ty "nej",ale teď mam pocit,že ten nej zážitek byl předevčírem,když jsem u něj spala...předehra byla dlouhá,bylo to nádherný (i když trochu "drsnější",ale s citem)..takhle moc procítěnej sex jsem snad ještě nezažila...prostě nádhera.Vnímala jsem to jako naprostý splynutí... |
|
Back to top |
|
|
Nereide kytky 2, meta: 500
|
Posted: Mon 1.10.2007 11:59 Post subject: |
|
|
S přítelem, když jsme byli na víkendovým výletě, sprchovala jsem a on za mnou přišel do prschy a vzájemně jsme se mydlili a přitom mazlili, bohužel kvůli stísněnému prostoru s našim výškovým rozdílům jaksi nešlo abysme se tam i pomilovali, lae pak jsme se přesunuli do postýlky, kde jsme se to vynahradili a až do rána se k sobě tulili a pusinkovali se...kde jsou ty časy _________________ Tak ty chceš umřít? A co já, lásko, a co já? Mám trčet na tomhle světě, který bez tebe je zpustlejší než chlív? |
|
Back to top |
|
|
BaBetka není svatá, je jen žena
|
Posted: Tue 2.10.2007 19:09 Post subject: |
|
|
První sex s J.
Trval neuvěřitelně dlouho, všechno mě bolelo a já chytla hroznou křeč do nohy, ale styděla jsem to přiznat a zkazit tak naše společné poprvé, tak jsem asi hodinu poskakovala s šílenou bolestí, pak nám praskl kondom a pak jsme několik hodin leželi, hladili se po vlasech a dívali se do očí. Bylo to naprosto dokonalé a já jsem byla tak šťastná. |
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|