|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
la fraise .
|
Posted: Tue 25.9.2007 19:15 Post subject: |
|
|
Detstvi bylo divne. V tom, ze jsem moc nezapadla do kolektivu, ale na druhou stranu to bylo obdobi, kdy jsem byla opravdu 100% sama sebou a nezajimalo me co si ostatni mysli. Puberta byla straslive obdobi, plne zvratu a nepochopeni.. Zatim jsem se asi nejlip citila tak mezi 16-17, 18ka byla krizova.. ale tesim se co mi zivot pripravi dal.. Treba mama rika, ze tricitka byla absolutne nejlepsi, ze najednou vedela co a jak chce a dokazala si zivot opravdu uzit. _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Tue 25.9.2007 19:18 Post subject: |
|
|
u mna 14-15 a potom 17 to bol kráásny vek
ale v podstate najkrajsi vek bol 19, koncila som strednu a bol to moj prvý rok s terajsim priatelom... _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Tue 25.9.2007 20:25 Post subject: |
|
|
Rád vzpomínám na období od 10 do 17 let A jinak doufám, že nejlepší roky mě teprve čekají! _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
BaBetka není svatá, je jen žena
|
Posted: Tue 25.9.2007 21:12 Post subject: |
|
|
Pro mě byl zatím nejkrásnější, nejbláznivější a nejpřínosnější loňský rok - 1. rok VŠ, první rok samostatného života, nejintenzivnější vztah.. ale cítím v kosti, že to bude už jen lepší a lepší, těším se |
|
Back to top |
|
|
Satire kytky 3, meta: 1150
|
Posted: Tue 25.9.2007 21:20 Post subject: |
|
|
Čím jsem starší, tím je to lepší a lepší, na gymnáziu jsem neměla téměř žádné vlastní peníze a úplně žádné možnosti seberealizace.Ale jako někteří tady doufám, že ty nejlepší léta ještě přijdou _________________ DŮM VE TMĚ, V DOMĚ TMA, DŮM NA SAMOTĚ
a ve tmě já, a ve mně tma; sám v domě
na klíně chovám týden mrtvé kotě
- zemřelo steskem, asi dva dny po mně
J. H. Krchovský |
|
Back to top |
|
|
terka.23.k kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Tue 25.9.2007 22:26 Post subject: |
|
|
ja myslim, ze nejlepsi vek je ten, ktery clovek prave proziva, akorat dost zalezi na tom, jak si ruzne veci zaridi a taky tomu, aby byly ty leta nejlepsi musi nekdy dost pomoct
ja osobne za sve nejlepsi obdobi oznacuju materskou skolku, postupne, kdyz se dozvidam porad nove veci a ziju cim dal vic realistictije, se mi to uz nezda tak dobre, ale s odstupem casu se mi zatim cely dosavadni zivot libi _________________ hledám ticho co zastavím za chodu
za chodu ticha hledám svobodu
|
|
Back to top |
|
|
lucyynka kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Tue 25.9.2007 22:32 Post subject: |
|
|
Pro mě bylo nej asi tak 14-19. Všechno jsem prožívala strašně silně, nebyla jsem už dítě, ale zároveň jsem si ještě neuvědomovala dospělost a povinnosti
Celkově jsem měla strašně moc zážitků a pocit "života na plno". |
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Tue 25.9.2007 22:49 Post subject: |
|
|
nejlepsi asi jako dite, pak 17-19, ale to jsem byla strasne blba, ted je to taky dobry ale uz si pripadam stara |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Wed 26.9.2007 8:24 Post subject: |
|
|
Každé obdobie má niečo do seba.
Keď som bola mladšia, chcela som veľmi rýchlo dospieť, aby som mohla žiť ako "dospeláci" - nezávislo a slobodne. Rýchlo som však pochopila, že to tak nie je. Teraz, keď si spätne čítam svoje denníky z pubertálnych čias, by som sa občas rada vrátila do toho bezstarostného obdobia. Áno, mala som aj vtedy problémy, ale tie boli úplne iného charakteru ako dnes... A úplne najradšej by som sa vrátila do detstva... Keď sa o mňa všetci starali, nemala som žiadne problémy a ešte som nevedela, o čom tento svet je... _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
Tevi. kytky 8, meta: 19650
|
Posted: Wed 26.9.2007 14:38 Post subject: |
|
|
nejlepší roky... asi do těch šesti let.To bylo většinou opravdu pohádkové. Plno kamarádů kolem baráku, měly jsme k sobě blízko se sestrou.. pobyty u babičky a dědečka a hraní s nimi.. to výborné.. babiččiny vymyšlené pohádky, kaštany a vyrobená zvířátka z nich, útulná garáž... ach jo |
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Wed 26.9.2007 15:56 Post subject: |
|
|
Nejlepší roky? Určitě dětství, to jsem měla nádherné a ráda na to vzpomínám . |
|
Back to top |
|
|
mucka kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Wed 26.9.2007 16:37 Post subject: |
|
|
Já bych neřekla nejlepší, ale takové bezstarostné bylo určitě dětství a věk tak to 18 let, teď na sobě pozoruji že hrozně "stárnu", nad vším moc dumám a asi už se neumím tolik bavit jako dřív . Ale neřekla bych nejlepší, protože každý věk má něco, teď bydlím s přítelem, přibyly starosti a povinnosti, ale zase si začínám žít po svém, člověk založí novou rodinu a má zase jiné radosti. Ale dětství je úžasné, nic vás netíží, jen kam jít ven, s kým, kdo má koho rád, to byly krásné časy Řekla bych že později je život těžší a těžší, ale těch krásných okamžiků je spousta. |
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Thu 27.9.2007 11:34 Post subject: |
|
|
Skvělý bylo 11, 12 let, kdy jsem si našla kamarádku na novej škole a hrozně jsme si rozuměly, trávily jsme spolu strašně času a užily si spousty legrace.
Potom 14, 15 let. Začala jsem chodit na diskotéky, začali se o mě zajímat kluci, hodně jsem je střídala, nechtěla jsem se vázat.
V 16 jsem poznala M., první opravdová láska, asi prvního půl roku bylo asi jedno z nejnádhernějších období, úplně šíleně zamilovaná, poznávání sexu a tak.
A momentálně se mi zamlouvá 18 let Líbí se mi že už jsem dospělá, ale zároveň jsem ještě taková holka a nemám moc starostí kromě matury
No tak já těch skvělých let měla fakt hodně, jak tak koukám aspoň zvládnou pak vyrovnávat ta šílená trápení |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 Next
|
Page 2 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|