sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Nejlepší roky
Goto page Previous  1, 2, 3  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
la fraise
.

PostPosted: Tue 25.9.2007 19:15    Post subject: Reply with quote

Detstvi bylo divne. V tom, ze jsem moc nezapadla do kolektivu, ale na druhou stranu to bylo obdobi, kdy jsem byla opravdu 100% sama sebou a nezajimalo me co si ostatni mysli. Puberta byla straslive obdobi, plne zvratu a nepochopeni.. Zatim jsem se asi nejlip citila tak mezi 16-17, 18ka byla krizova.. ale tesim se co mi zivot pripravi dal.. Treba mama rika, ze tricitka byla absolutne nejlepsi, ze najednou vedela co a jak chce a dokazala si zivot opravdu uzit. Smile
bublinka111
never satisfied

PostPosted: Tue 25.9.2007 19:18    Post subject: Reply with quote

u mna 14-15 a potom 17 to bol kráásny vek
ale v podstate najkrajsi vek bol 19, koncila som strednu a bol to moj prvý rok s terajsim priatelom... Wink
Nocturmas

PostPosted: Tue 25.9.2007 20:25    Post subject: Reply with quote

Rád vzpomínám na období od 10 do 17 let Smile A jinak doufám, že nejlepší roky mě teprve čekají! Twisted Evil
BaBetka
není svatá, je jen žena

PostPosted: Tue 25.9.2007 21:12    Post subject: Reply with quote

Pro mě byl zatím nejkrásnější, nejbláznivější a nejpřínosnější loňský rok - 1. rok VŠ, první rok samostatného života, nejintenzivnější vztah.. ale cítím v kosti, že to bude už jen lepší a lepší, těším se Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message  
Satire
kytky 3, meta: 1150
kytky 3, meta: 1150

PostPosted: Tue 25.9.2007 21:20    Post subject: Reply with quote

Čím jsem starší, tím je to lepší a lepší, na gymnáziu jsem neměla téměř žádné vlastní peníze a úplně žádné možnosti seberealizace.Ale jako někteří tady doufám, že ty nejlepší léta ještě přijdou Smile
- zemřelo steskem, asi dva dny po mně
J. H. Krchovský
Back to top
terka.23.k
kytky 4, meta: 4050
kytky 4, meta: 4050

PostPosted: Tue 25.9.2007 22:26    Post subject: Reply with quote

ja myslim, ze nejlepsi vek je ten, ktery clovek prave proziva, akorat dost zalezi na tom, jak si ruzne veci zaridi a taky tomu, aby byly ty leta nejlepsi musi nekdy dost pomoct Smile
ja osobne za sve nejlepsi obdobi oznacuju materskou skolku, postupne, kdyz se dozvidam porad nove veci a ziju cim dal vic realistictije, se mi to uz nezda tak dobre, ale s odstupem casu se mi zatim cely dosavadni zivot libi Very Happy
lucyynka
kytky 5, meta: 4350
kytky 5, meta: 4350

PostPosted: Tue 25.9.2007 22:32    Post subject: Reply with quote

Pro mě bylo nej asi tak 14-19. Všechno jsem prožívala strašně silně, nebyla jsem už dítě, ale zároveň jsem si ještě neuvědomovala dospělost a povinnosti Cool
Celkově jsem měla strašně moc zážitků a pocit "života na plno". Twisted Evil
Back to top
lambretta
kytky 6, meta: 8650
kytky 6, meta: 8650

PostPosted: Tue 25.9.2007 22:49    Post subject: Reply with quote

nejlepsi asi jako dite, pak 17-19, ale to jsem byla strasne blba, ted je to taky dobry ale uz si pripadam stara Rolling Eyes
Back to top
gigli
kytky 7, meta: 14150
kytky 7, meta: 14150

PostPosted: Tue 25.9.2007 22:50    Post subject: Reply with quote

Lenore wrote:
Sice občas říkám, že se chci vrátit na gympl, ale asi by mě to hodně rychle přešlo, kdybych se tam opravdu vrátila Laughing

já se chci vrátit na gympl. tam jsem byla fakt nejspokojenější. moje nejlepší období byla střední škola.
ale nemyslim si, že se dá nějak obecně říct, která část života je nejlepší. třeba přítel rozhodně naší střední za nejlepší období svýho života nepovažuje. hrozně záleží na plno okolnostech - jak je člověk v té době srovnaný sám se sebou, jestli se vyskytuje v dobrym kolektivu a tak.
Back to top
little_B
...malá bosorka...

PostPosted: Wed 26.9.2007 8:24    Post subject: Reply with quote

Každé obdobie má niečo do seba.

Keď som bola mladšia, chcela som veľmi rýchlo dospieť, aby som mohla žiť ako "dospeláci" - nezávislo a slobodne. Rýchlo som však pochopila, že to tak nie je. Teraz, keď si spätne čítam svoje denníky z pubertálnych čias, by som sa občas rada vrátila do toho bezstarostného obdobia. Áno, mala som aj vtedy problémy, ale tie boli úplne iného charakteru ako dnes... A úplne najradšej by som sa vrátila do detstva... Keď sa o mňa všetci starali, nemala som žiadne problémy a ešte som nevedela, o čom tento svet je...
Back to top
Tevi.
kytky 8, meta: 19650
kytky 8, meta: 19650

PostPosted: Wed 26.9.2007 14:38    Post subject: Reply with quote

nejlepší roky... asi do těch šesti let.To bylo většinou opravdu pohádkové. Plno kamarádů kolem baráku, měly jsme k sobě blízko se sestrou.. pobyty u babičky a dědečka a hraní s nimi.. to výborné.. babiččiny vymyšlené pohádky, kaštany a vyrobená zvířátka z nich, útulná garáž... ach jo Sad
Back to top
Dellores
kytky 6, meta: 8250
kytky 6, meta: 8250

PostPosted: Wed 26.9.2007 15:56    Post subject: Reply with quote

Nejlepší roky? Určitě dětství, to jsem měla nádherné a ráda na to vzpomínám Smile.
Back to top
mucka
kytky 5, meta: 4650
kytky 5, meta: 4650

PostPosted: Wed 26.9.2007 16:37    Post subject: Reply with quote

Já bych neřekla nejlepší, ale takové bezstarostné bylo určitě dětství a věk tak to 18 let, teď na sobě pozoruji že hrozně "stárnu", nad vším moc dumám a asi už se neumím tolik bavit jako dřív Confused . Ale neřekla bych nejlepší, protože každý věk má něco, teď bydlím s přítelem, přibyly starosti a povinnosti, ale zase si začínám žít po svém, člověk založí novou rodinu a má zase jiné radosti. Ale dětství je úžasné, nic vás netíží, jen kam jít ven, s kým, kdo má koho rád, to byly krásné časy Razz Řekla bych že později je život těžší a těžší, ale těch krásných okamžiků je spousta.
Back to top
Velveta
kytky 6, meta: 9850
kytky 6, meta: 9850

PostPosted: Thu 27.9.2007 11:34    Post subject: Reply with quote

Skvělý bylo 11, 12 let, kdy jsem si našla kamarádku na novej škole a hrozně jsme si rozuměly, trávily jsme spolu strašně času a užily si spousty legrace.

Potom 14, 15 let. Začala jsem chodit na diskotéky, začali se o mě zajímat kluci, hodně jsem je střídala, nechtěla jsem se vázat.

V 16 jsem poznala M., první opravdová láska, asi prvního půl roku bylo asi jedno z nejnádhernějších období, úplně šíleně zamilovaná, poznávání sexu a tak.

A momentálně se mi zamlouvá 18 let Smile Líbí se mi že už jsem dospělá, ale zároveň jsem ještě taková holka a nemám moc starostí kromě matury Smile

No tak já těch skvělých let měla fakt hodně, jak tak koukám Mr. Green aspoň zvládnou pak vyrovnávat ta šílená trápení Smile
Back to top
maxmiliana
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Thu 27.9.2007 11:37    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek

Last edited by maxmiliana on Thu 27.9.2007 11:39; edited 1 time in total
Back to top
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum