|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Mon 24.9.2007 21:41 Post subject: |
|
|
mamka ma z pavouku hrozny strach, vzdycky je strika - ono nic jineho nepomaha
ja obcas nejakeho maleho pavoucka hodim ven. Ted mi nekam jeden utekl a zalezl, tak jsem zvedava, kde ho najdu a v jaky velikosti |
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Mon 24.9.2007 21:43 Post subject: |
|
|
LadyCroft wrote: | koukam že je to v rodinných domech asi normální,co... |
A čím blíž u vodního toku, tím horší. Já z okna koukám na Berounku a v baráku toho máme spousty. Účinná ochrana neexistuje, člověk prostě musí vymetat a vymetat..._________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
Ness always in love....
|
Posted: Mon 24.9.2007 21:45 Post subject: |
|
|
Já se pavouků taky hrozně bojím, a ty skákací...fuj! Někdy mi je z pohledu na pavouka na omdlení a špatně se mi dýchá... Raid to jistí.. Teď mi sestřenice vyprávěla že byla s malou na venkově, a dceruška (1,5 roku) jí pořád nosila v ruce pavouky, co ulovila a měla z nich ohromnou radost.. No, doufám, že Karolínka mě tohoto ušetří, až povyroste ! |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Mon 24.9.2007 21:48 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Ness always in love....
|
Posted: Mon 24.9.2007 21:53 Post subject: |
|
|
Lucre, ty si pamatuju, jednoho jsme taky měli doma. No, moje ségra se pavouků nebojí, a když jsme byly malé, tak chytla za nohu sekáče, a honila mě s ním, chtěla mi ho hodit za krk (abych se jich prý přestala bát, když uvidím, že mi nic neudělá). No, nějak to nepomohlo... |
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Mon 24.9.2007 21:57 Post subject: |
|
|
Jo, tak s pavoukama jsem si zažila taky svoje akorát že v bytě. Fakt hrůza, člověk mohl denně chodit na balkon a ometat, do oken se musely dát sítě. Jenže ty malý čerstvě vylíhnutí zmetci tím stejně prolízali a pak vám doma vyrostli a spouštěli se na vás když jste leželi v posteli.
No my měli Raid... řešit se to nedalo protože ta oblast po povodních byla lehce zamořená a postřik město nechtělo povolit. |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Tue 25.9.2007 7:26 Post subject: |
|
|
já se pavouku bojím a štítím hodně, ale nic proti nim nedělám. máme rodinný dům se sklepem, to je jako boj s větrnnými mlýny..moje strategie je, že si je hlídám, kde který pavouk je, a kontroluju jeho polohu ..když mám v pokoji maličkého,už jsem schopná ho vynést třeba na papíru,většího ale ne ..to někoho tak dlouho otravuju, dokud mi ho nevynese...když jdu do sklepa, neustále se dívám vzhůru a mhouřím oči, abych viděla pavučinku=)) všechny pavouly monitoruju..a vůbec, do sklepa chodím, jen když není vyhnutí
as tím Raidem, to stříknete rovnou na toho pavouka, nebo to je na nějaký hnízda?
stejně je sranda, že někdy vidím, jak se mě ten malý pavouček bojí stejně jak já jeho, a jsme ze sebe navzájem vyděšení=)) _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
user_33 kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Tue 25.9.2007 8:13 Post subject: |
|
|
Lauro, presne, oni jsou z nas vydeseni pomalu vic nez my z nich, ale nemaji nas cim postrikat. |
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Tue 25.9.2007 8:20 Post subject: |
|
|
Moje žena z nich má fakt hrůzu, ale dokáže se přemoct - aspoň napůl. Když jsem doma, tak jen přivolává posily. Když je sama, neodhodlá se ho zabít, ale radši než aby se jí někam ztratil, tak ho zažene na podlahu, kde ho třeba přiklopí skleničkou. A tam pak chudák čeká, až přijde komando smrti z práce _________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Tue 25.9.2007 8:42 Post subject: |
|
|
tak to mě nejde..jednou jsem se chtela osprchovat, a na strope nad sprchou pavouk jak brno ..nikdo doma, tak jsem vzala smeták, že ho sundám, ale to prostě nešlo, ten pavouk se začal třepat na té pavučině , utíkat mi pryč (po stropě!! mohl na mě spadnout ) , bylo i z něj uplně blbě..honit ho se skleničkou, taky nic pro mě..takže je hlídám, jenže oni mají taky taktiku : celou dobu se ani nehnou, aby mě ukolébali, ztratím ostražitost a najedno jsou fuč! _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Tue 25.9.2007 16:21 Post subject: |
|
|
a to všichni máte rodinné domy?
ale u nás je to opravdu extrém-jednou vymeteme pavučiny a za 4 dny už je tam ty potvory opět udělají :-/ _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Tue 25.9.2007 16:26 Post subject: |
|
|
babička má rodinný dům a tam je to nemožné..věčně se větrá, často zůstávají otevřené dveře, je plná spíž, hodně tmavých kotů..pro pavouky ideální
já bych střkala biolitem, hodně luxovala a uklízela aby senikde nemohli uhnízdit a postupně by tím postřikem vyhynuli...no držím palce, taky mám z pavouků hrůzu.
u nás zalézají tam kde je škvíra - odstranit škvíry a zákoutí
víc nevím _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Tue 25.9.2007 22:07 Post subject: |
|
|
my mame dum a zas tak moc jich nemame, ani ve sklepe skoro zadny nemame.............ale ja je nemilosrdne zabijim, kdyz to vyhodis ven, tak to naleze zpatky.......fuj
shanti tys nikdy nevidela skakciho pavouka? to nevis kam to skoci, proto zabijet z dalky |
|
Back to top |
|
|
lucyynka kytky 5, meta: 4350
|
|
Back to top |
|
|
user_33 kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Thu 27.9.2007 19:10 Post subject: |
|
|
lambretta- ne, nevidela a ani videt nechci.. ja pavouky nezabijim, zdrham pred nima |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 2 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|