|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sun 23.9.2007 13:08 Post subject: |
|
|
ruth, to jsi tak chlupatá, že tě to zahřeje? chjo, já chci taky kožich. mně je v zimě zima, i když se neholim. těch mých pět a půl chlupu je úplně naprd.
jinak o tom, jak se jsem schopná zjevit před přítelem, se radši nebudu zmiňovat, páč by to určitě předčilo všechny nejčernější prasečí sny. ale zas ani na něj nemám nějaký zvláštní požadavky. ať si klidně chodí doma se sepranýma trenkama na hlavě a sepranou ponožkou místo trenek. mně to je vcelku fuk. |
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Sun 23.9.2007 13:26 Post subject: |
|
|
gigli-bohužel je to asi jen placebo |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sun 23.9.2007 13:26 Post subject: |
|
|
jo, taky se nečešu když jsem celý den doma. nosim věci, které se už nikam jinamvzít nedají, ale jsou pohodlný. no a taky si nečistím zuby, když nikam nejdu. mám malou kazivost, takže mi to nevadí, tak ten smrad vždycky spláchnu třeba čajem, zuby si čistím u příležitosti občasného koupání. Kéž už ješkola, donutím se alespoň pravidelně mýt česat. jo a přítel tu není, takže to taky dělá svý. To si neholím chloupky, mě je děsně nepohodlný jak mi zarůstají, je lepší když je to dlouhý _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Sun 23.9.2007 13:30 Post subject: |
|
|
lambretta wrote: | ale zase kdyz se pred nim nemusis stydet ani v roztrhanem pradle tak je to o to hezci ne? ze te ma rad a libis se mu i v roztrhanym bavlnenym spodnim pradle.............pro me to ma vyznam, ze nemusim vypadat porad perfektne......... |
No, nevím jestli bych se příteli líbila v roztrhaném bavlněném prádle, troufám si říct, že ano, ale styděla bych se takhle před ním chodit. Jasně, že už mně viděl v situacích kdy jsem opravdu vypadala hrozně, třeba po nehodě, když jsem měla obličej jeden velký strup, rty jak kačer Donald a vymlácené zuby, to byl na mně fakt hrozný pohled. Ale když můžu, tak chci vypadat dobře. Taky bych nebyla ráda, kdyby předemnou přítel chodil v roztrhaných trenkách. Chci se mu líbit a i když jsme spolu nějaký ten rok a jak říkám, i když mně viděl v šílených situacích, tak to neznamená, že přestanu dbát na svůj vzhled ... |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Sun 23.9.2007 13:37 Post subject: |
|
|
ja ale nerekla ze tak budes chodit porad, ale treba se nekdy stane a neco se nepovede a budes vypadat fakt blbe, a pak je dobry vedet, ze se proste stydet nemusis, ikdyz stejne asi budes, ja se treba stydim kdyz nemam oholeny nohy, ale vim ze nemusism ze kdyz se to stane ze to nevadi
a vetsinou se taky necesu kdyz ven nejdu, na mych vlasech to stejne skoro nejde poznat |
|
Back to top |
|
|
terka.23.k kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Sun 23.9.2007 19:09 Post subject: |
|
|
a to sem si dycky myslela, ze ja jedina su prase, no jak to tu ctu, tak je nas vic _________________ hledám ticho co zastavím za chodu
za chodu ticha hledám svobodu
|
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sun 23.9.2007 20:23 Post subject: |
|
|
kostra wrote: | ja doma treba nechodim v teplakach, ale ve vecech, ktere jsem vyradila, protoze se mi prestaly libit. takze to jsuo ruzne manzestraky a koskace. obcas s dirou na koleni batikovana trika a pak ruzna reklamni. jo a kdyz jsem cely den doma, tak se necesu:) |
já se nečešu téměř vůbec_________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
terka.23.k kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Sun 23.9.2007 20:51 Post subject: |
|
|
ja se teda cesu jen kdyz jdu do skoly nebo nekam mezi vic lidi, jinak spims culikem na hlave a rano ho ani nezdelam a vzdy si vlasy jen uhladim aby me moc netrcely na vsecky strany.
doma chodim vetsinou v teplakach a trikach na doma (takove ty velikosti xxl ), neni potreba se oblekat nak lip u nas na dedine, nikdo k nam ani moc nechodi a otevrit klidne chodivam aj v pyzamu a rozespala....ven se psem chodim taky ve starych spinavych hadrach.
cisteni zubu sem driv docela flakala, tedkom cistim pravidelne, ale mam po tatovi dost kazu a hnusne zuby, takze se tomu moc nevyhnu...
maluju se teda do skoly a to vyjimecne, kdyz rano stiham, coz je malokdy, a kdyz uz, tak cerne linky a rasenka.
holim se v lete skoro kazdy den, tedkom jen kdyz mame ve skole telocvik a v zime taky do skoly na telocvik, pac bych nemohla cvicit v dlouhych kalhotach, strasne me to otravuje.
jeste sem si vzpomnela, ze kdyz sem doma par dni, trebas kvuli nemoci, nebo o prazkach, tak flakam umyvani vlasu a koupani se, to az v krajnim pripade (booze, sem neskutecne lina se jit aspon osprchovat) _________________ hledám ticho co zastavím za chodu
za chodu ticha hledám svobodu
|
|
Back to top |
|
|
*jiva* kytky 6, meta: 9050
|
|
Back to top |
|
|
user_33 kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Sun 23.9.2007 21:09 Post subject: |
|
|
Ja teda ne. Urcitej standart hygieny proste dodrzuju, at jsem doma zavrena tejden, nebo kazdej den litam venku. |
|
Back to top |
|
|
Satire kytky 3, meta: 1150
|
Posted: Sun 23.9.2007 21:17 Post subject: |
|
|
když jsem sama doma, tak jaksi ze zvyku dodržuju své zažité hygienické návyky, sprchuju se každý den, čístím si zuby téměř po každém jídle, češu si vlasy a ráno a večer si čistím a krémuju si pleť. Plus stáhnu si vlasy do culíku a obléknu si něco pohodlného, ale zároveň hezkého, kupuji si oblečení na doma, domácí sportovní kalhoty nebo tepláky a infantilní trička. Ale zároveň by mě nenapadlo se na doma líčit nebo oblékat se nějak sexy pro partnera. Stejně se mu nejvíc líbím nenalíčená a oblečená do něčeho pohodlného _________________ DŮM VE TMĚ, V DOMĚ TMA, DŮM NA SAMOTĚ
a ve tmě já, a ve mně tma; sám v domě
na klíně chovám týden mrtvé kotě
- zemřelo steskem, asi dva dny po mně
J. H. Krchovský |
|
Back to top |
|
|
BaBetka není svatá, je jen žena
|
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Krása |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... , 17, 18, 19 Next
|
Page 18 of 19
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|