|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Suny ..........................
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 22.9.2007 18:55 Post subject: |
|
|
E.x.i.l.i.a wrote: | Suny No, to víš, když jste na mě s annyskem začaly vytahovat moje řešení postavy, což už dávno nedělám...Ale od vás dvou se to dalo čekat
Neboj, svoje roztrhané trenýrky má jen na doma, hodně lidí nás dva vidělo na sraze a měli jsme na sebe něco roztrhanýho a škaredýho? Troufám si říct, že ne. |
Exilion opět jsi nic nepochopila. Mluvím o DOMÁCÍM oblečení, ale koukám že nemá cenu něco vysvětlovat, zřejmě jsi to nepochopila jen ty. Když vám vyhovuje chodit před sebou v roztrahném spodním prádle, dobře, já bych se styděla ..._________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Sat 22.9.2007 21:54 Post subject: |
|
|
ale zase kdyz se pred nim nemusis stydet ani v roztrhanem pradle tak je to o to hezci ne? ze te ma rad a libis se mu i v roztrhanym bavlnenym spodnim pradle.............pro me to ma vyznam, ze nemusim vypadat porad perfektne......... |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Sat 22.9.2007 22:46 Post subject: |
|
|
Rose Madder wrote: | To mě se jednou stalo, že jsem se stavila za bývalým přítelem domů...natěšená na sex a tak On mi přišel otevřít ve vyloženě hnusných brčálově zelených teplácích potřísněných jakousi barvou, v přiléhavém tričku a ještě s odbarvenými vlasy, brrr. V tu chvíli mě jakákoli chuť na něj přešla.
|
Tak tohle bylo u mého ex úplné pravidlo - snad nikdy jsem ho neviděla v ničem jiném než v roztrhaných teplácích. Bleee
Domácí oblečení zas tak moc neřeším, občas si koupím tepláky v NY a nějaké jednobarevné tričko, momentálně letím na šedou, takže mám černé tepláky, šedé mango triko a šedé vlněné ponožky. Prostě něco, v čem můžu otevřít, pokud někdo zazvoní.
Na čem opravdu ušetřím, jsou pyžama a noční košilky, už pár let spím bez ničeho, tak je mi nejlíp.
Nohy si holím, ruce si holím, snažím se vypadat byznys _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 23.9.2007 7:43 Post subject: |
|
|
Exilio, já si budu reagovat na koho chci, to že to nechceš pochopit můj problém není, ale tvoje reakce mě zkrátka baví _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sun 23.9.2007 7:52 Post subject: |
|
|
lambretta wrote: | ale zase kdyz se pred nim nemusis stydet ani v roztrhanem pradle tak je to o to hezci ne? ze te ma rad a libis se mu i v roztrhanym bavlnenym spodnim pradle.............pro me to ma vyznam, ze nemusim vypadat porad perfektne......... |
no jo, to je sice fajn.. mám i nechutnější stórky z partnerskýho života..ale já si teda nedovolim lehnout si k němu do postele neoholená a ve vytahaným prádle, navíc je na prádlo zatíženej..
Dokonce mu i vadí, že chodim ve sportovních hadrech..tak mu to vynahrazuju tim, že když jsme sami nosim krátký šatičky a podobně..A dost mi vadí když má třeba vytahaný trenky,sepraný triko.. to mu je radši svlíknu.._________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sun 23.9.2007 8:45 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Tue 10.6.2008 17:06; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 23.9.2007 9:27 Post subject: |
|
|
Suny, no vidíš, a já zas můžu být blbá a nechápavá jak chci a jsem ráda, že tě bavím
Hele, mně už spousta lidí na boardu napsala něco nepříjemného, ale jen od tebe mi to přijde vyloženě ZLÉ. Ale jen od tebe, od ostatních to skousnu, ale ty se v tom přímo vyžíváš na mě v jednom kuse posměšně reagovat. A já se sebou od takovýho člověka, který si na mě zvyšuje sebevědomí nebo co, zametat nenechám. Už doufám víš, proč bych radši nešla na sraz kdybys tam byla ty. S takovejma lidma se fakt vidět nemusím. A ty zas s blbýma lidma jako jsem já, takže jsme si snad kvit. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sun 23.9.2007 12:29 Post subject: |
|
|
koukám, že exi postupně rozšiřuje svůj seznam lidí, kvůli kterým nebude chodit na srazy _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sun 23.9.2007 12:33 Post subject: |
|
|
_________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 23.9.2007 12:34 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Sun 23.9.2007 13:01 Post subject: |
|
|
Shrew wrote: | exi, aby tě to nemrzel ten vzhled, tak já jsem tady z vás špindíra největší a ještě na to budu hrdá, byli jsme včera na bramborách a koupat se budu až dneska, při t příležitosti po 14 dnech vyluxuju, pokusím se uklidit. mojedomácí trenky nosím už dtřetí den ještě nemám ostříhané nehty na nohou a chloupky na nohou i tam dole mám asi tak 3 mm dlouhé
ale když jdu ven, umyju se, obléknu se a dělám, že jsem hezká |
a já se tam dole vůbec neholím, jenom zastřihávám, takže na mě pozor. a nohy si v zimě neholim vůbec protože by mi byla zima a koupu se obden |
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Sun 23.9.2007 13:06 Post subject: |
|
|
ja doma treba nechodim v teplakach, ale ve vecech, ktere jsem vyradila, protoze se mi prestaly libit. takze to jsuo ruzne manzestraky a koskace. obcas s dirou na koleni batikovana trika a pak ruzna reklamni. jo a kdyz jsem cely den doma, tak se necesu:) |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Krása |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19 Next
|
Page 17 of 19
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|