|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Čechy považuji za svůj domov, kde se cítím dobře... |
souhlasím |
|
51% |
[ 16 ] |
nesouhlasím |
|
9% |
[ 3 ] |
nevím, něco mezi... |
|
38% |
[ 12 ] |
|
Total Votes : 31 |
|
Author |
Message |
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Wed 19.9.2007 10:21 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Fri 6.6.2008 22:38; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Wed 19.9.2007 10:34 Post subject: |
|
|
1)Cítíte se vlastenci? jasně
2)Vyjádřete svůj vztah k vlasti na škále od 0(nenávidím) do 10 (miluju) asi 8
3)Považujete ČR za součást Západní, Střední nebo Východní Evropy? střední
4)Jmenujte prosím nějaké vlastnosti, které považujete za charakteristické pro český národ...
láska k pivu , závist, nakupování ve slevách jak psala Loth, ale možná i ta skromnost jak psala Maty
5)Máte nějaké negativní nebo pozitivní postoje vůči jiným národům? no jéje, to by bylo na dlouho
6)Považujete česko-romské vztahy za problém? URČITĚ
7)Cítíte se právoplatnými členy Evropy jako společenstva? ano |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Wed 19.9.2007 12:55 Post subject: |
|
|
1)Cítíte se vlastenci? ano
2)Vyjádřete svůj vztah k vlasti na škále od 0(nenávidím) do 10 (miluju) 9
4)Jmenujte prosím nějaké vlastnosti, které považujete za charakteristické pro český národ...myslim, ze jsme pratelsti, v nekterych vecech mozna flegmaticti, v globalu urcite vzdelani lide s všeobecnym prehledem, co se tyce tech negativ - nelibi se mi touha vetsiny urvat cokoli zadarmo, u nekterych lidi nekulturnost (ale to je vsude)
5)Máte nějaké negativní nebo pozitivní postoje vůči jiným národům? Popř. jaké. Nemam rada Polaky, protoze jsou to tmáři a to, co delaji by se hodilo leda tak do stredoveku, pak nemam rada Americany, protoze mi prijdou v globalu celkem hloupi, prizemni a nejhorsi je ta jejich prudernost...mam rada Francouze (libi se mi jejich narodni hrdost), Italy (protoze to je ma krev) a Rusy
6)Považujete česko-romské vztahy za problém? ano, ale neni to problem jen v Cechach...akorat tady se porad hraje na nejaka prava...treba v Italii delali bordel a tak je vystehovali do pustiny za mesto...to same v Recku...prijde mi zvlastni, ze EU se nad tim vubec nepozastavuje, ale jakmile se tady postavi jedna zed, uz je z toho celoevropsky humbuk, rekla bych, ze nase vlada je k romum (s ohledem na dalsi zeme) hodne tolerantni
7)Cítíte se právoplatnými členy Evropy jako společenstva? ano
Last edited by Tornado_Lou on Wed 19.9.2007 13:37; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Wed 19.9.2007 13:32 Post subject: Re: Vlastenectví, evropanství... |
|
|
1)Cítíte se vlastenci? Ano.
2)Vyjádřete svůj vztah k vlasti na škále od 0(nenávidím) do 10 (miluju) 8
3)Považujete ČR za součást Západní, Střední nebo Východní Evropy? Střední, vývojem snad bude směřovat k západu.
4)Jmenujte prosím nějaké vlastnosti, které považujete za charakteristické pro český národ... Věčná nespokojenost s čímkoliv.
5)Máte nějaké negativní nebo pozitivní postoje vůči jiným národům? Popř. jaké. Mám sympatie k Angličanů, oslovuje mě jejich kultura a zajímá historie. Negativní k Němcům, na různých zájezdech se mi několikrát stalo, že ta hlučná skupina dělající nějvětší bordel mluvila německy (čímž je nechci házet do jednoho pytle, ale k sypmatiím k národu to rozhodně nepřispělo).
6)Považujete česko-romské vztahy za problém? Rozhodně ano.
7)Cítíte se právoplatnými členy Evropy jako společenstva? Ano.
A co se toho videa týče, na každé zemi se dá najít spousta špatného i dobrého. K čemu je ukazování jen jedné strany? _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali.
Last edited by Ester on Wed 19.9.2007 14:23; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 19.9.2007 14:15 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Fri 6.6.2008 22:38; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 19.9.2007 14:24 Post subject: |
|
|
Loth, však ono záleží, jestli máš štěstí na sympatického člověka nebo naopak, takoví se najdou všude. Ale když se určitá zkušenost s občanem národa opakuje víckrát, tak se prostě neubráníš předsudkům, i když je ti jasné, že celý národ se prostě nedá házet do jednoho pytle. _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
Piranha kytky 2, meta: 600
|
Posted: Wed 19.9.2007 14:37 Post subject: Re: Vlastenectví, evropanství... |
|
|
1)Cítíte se vlastenci? Ano
2)Vyjádřete svůj vztah k vlasti na škále od 0(nenávidím) do 10 (miluju) 9
4)Jmenujte prosím nějaké vlastnosti, které považujete za charakteristické pro český národ... male sebevedomi,zavist
5)Máte nějaké negativní nebo pozitivní postoje vůči jiným národům? Popř. jaké. nemam rada Polaky
6)Považujete česko-romské vztahy za problém? Ano
7)Cítíte se právoplatnými členy Evropy jako společenstva? Ano |
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Wed 19.9.2007 14:37 Post subject: |
|
|
pridavam se k Loth. tyhle zkusenosti mam jen s Anglicanama. Nezazila jsem snad Nemce, ktery by delali nekde bordel. Mam pocit, ze to ani neumej Ja snad ani nezazila Nemce, co by byli hlucny. Vetsinou na dovolenych (nebo ted, jak jsem byla v Recku) delali nejvetsi bordel Anglicani a pak Cesi nebo Polaci. |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Wed 19.9.2007 14:40 Post subject: |
|
|
Alu, to myslis vazne?
Ja mam naprosto odlisnou zkusenost...vsude, kde jsem byla delali nejvetsi bordel Nemci...vzdycky...hlucni, nechutni, ozrali jak dogy, oplzli |
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Wed 19.9.2007 14:45 Post subject: |
|
|
Myslím, že opravdu záleží na lidech. Když zrovna narazíš na skupinku vypatlaných blbců, tak je jedno jestli to jsou Němci, Poláci nebo Angličani.
Z vlastní zkušenosti můžu říct, že největší hovada jsou Poláci a Angličani určitě taky. Stačí jak se pořádají zájezdy Angličanů na Stodolní . Ale taky už jsem viděla dělat bordel i Němce, tak stejně jako Čechy. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 19.9.2007 14:47 Post subject: |
|
|
Letos jsme byli na dovolené v Bulharsku a odjížděli jsme asi ve 4 hod ráno - tou dobou se do hotelu vraceli (někdy skoro po čtyřech) svorně ožralí Němci i Angličané (a zanechávali za sebou zřetelnou stopu ze zvratků). Takže se to fakt nedá hodnotit čistě podle národnosti. _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 19.9.2007 14:48 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Sat 7.6.2008 9:10; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 2 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|