|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Cavendish mňau
|
Posted: Fri 31.8.2007 20:17 Post subject: |
|
|
Jj loth, něco podobnýho jsem mu předvedla dneska ráno fakt bych si někdy nafackovala, když ale on mě někdy tak vytočí, že se to prostě nedá on moc dobře ví, co mi vadí. _________________ Jednou jsem si v tichu řekl, že my spolu dožijem.
Jedna cesta do posledních tonů requiem.
Láska je proměnlivá, chcem ji pevnou jako kámen.
Dej mi ruku, povedu tě, pak se vystřídáme. |
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Fri 31.8.2007 20:18 Post subject: |
|
|
Lothórien wrote: | terrynka wrote: | A nejhorsi je, ze pritel taky. Takze kdyz se zacnem hadat, litaji talire | Kdepak, nejhorsi je, kdyz je pritel flegmous. Mam pocit, ze se hadam sama se sebou |
Neřekla bych, cholerika jsem měla a vzduchem lítalo opravdu všechno . Cholerika už bych nechtěla . Teď mám taky flegmatika, je fakt, že pohádat se nejde a kolikrát mě vytočí ještě víc jak mi řekne "jo, máš pravdu" a já vím, že to říká jenom proto aby měl klid . On se prostě hádat nebude, takže já ty pokusy potom vždycky vzdám a je klid. A jsem za to ráda, že se nehádáme . |
|
Back to top |
|
|
Crazy girl kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Fri 31.8.2007 21:16 Post subject: |
|
|
TAk ja jsem spis pesimista a takovy snilek,co stoji nohama na zemi podle nalady..Kdyz mam spatnou naladu a smutnim,tak jsem naivka,vidim vsechno cerne,podcenuju se,rikam si,ze na nic nemam.Ze stejne niceho nedosahnu,protoze jsem nic..
Kdyz jsem vnitrne spokojena,tak dokazu byt i optimista,dokazu rozveselit kamarady okolo sebe,i kdyz ja jsem v hodne spatnem rozpolozeni..v teto spokojenosti jsem realista a tak nejak vnitrne spokojnena,ale co se tyce vztahu,je to jine.
Jsem taky cholerik,a kdyz se dostanu do urciteho bodu,vubec se neovladam a obcas pekne zalituju,ale obcas to ten clovek svymi narazkami,u kterych vi,ze na me zabiraji,udela sam.
Ale jsem taky pekny nervak,coz mi zivot nici dost,ale nemyslim si,ze bych tuto vlastnost mohla zmenit.. |
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Sat 1.9.2007 20:21 Post subject: |
|
|
Já vždycky říkám: "Dopadne to tak a tak. Já vím, jsem pesimista. Ale pesimista má vždycky pravdu." A mám pravdu |
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Sat 1.9.2007 21:19 Post subject: |
|
|
Ja nevim, jestli jsem pesimista nebo optimista. Hodne se ridim svou intuici a vetsinou mi napovida pravdive, takze asi podle situace. _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Sat 1.9.2007 22:05 Post subject: |
|
|
Já jsem dost velký realista, někdy hodně cynik (říkám tomu životní znechucení ), ale snažím se převracet i blbé situace do pozitivní roviny, nemá totiž cenu se stresovat víc než je potřeba
Nesnáším napjaté situace, z těch se snažím couvat jak to jde.. anebo to nějak zlehčit a pozitivně vyřešit. _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Sun 2.9.2007 17:32 Post subject: |
|
|
myslim, ze jsem realista. vzdycky, kdyz je nekdo prehnane optimisticky / pesimisticky, tak ho mirnim strizlivyma argumentama.
ale kdybych se mela jo rozhodnout, tak spis optimista. |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Sun 16.9.2007 8:09 Post subject: |
|
|
jsem na něco pesimista, na něco optimista. u mně hraje roli hlavně závažnost věci a jak k tomu přistupuji.
na školu jsem například celkem optimista, vždycky nějak prolezu.na vztahy a na rodinu jsem pesimista a to z jednoho blbého důvodu (btw dědičného po mámě) - že si hledam na věcech vždycky to špatné a to dobré pomíjím nebo si ho všimnu až po tom co jsem "prořešila" špatné. S tim se fakt hrozně blbě žije _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
corona kytky 2, meta: 450
|
Posted: Sun 16.9.2007 18:18 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4
|
Page 4 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|