|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Mon 10.9.2007 6:56 Post subject: |
|
|
alishko, v tvym případě se nedivim |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Mon 10.9.2007 7:23 Post subject: |
|
|
ja se v alishky pripade taky nedivim:)
Jinak taky souhlasim, ze zenska nepotrebuje byt uzasne chytra a krasna, aby chlapa sbalila, najdou se i takovy, kterym je to jedno, hlavne ze je sex jisty A to nemusi byt zdaleka jen takovi, o ktere by nikdo kolo neoprel:)
Nevim no, moje zkusenost je takova, ze jsem zatim dostala kohokoli jsem dostat chtela- a to nejsem ani nejak extra hezka |
|
Back to top |
|
|
alishka kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Mon 10.9.2007 7:26 Post subject: |
|
|
?? a proc se nedivite? ja si prijdu uplne obycejna.. akorat nevim, proste nejakym zpusobem je dokazu zaujmout.. |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Mon 10.9.2007 8:03 Post subject: |
|
|
Matylda wrote: | Quote: | myslim, ze pokavad holka neni vylozene sexbomba, tak by se ji hodne chlapu vysmalo.. |
Myslíš? To bych neřekla. Jeden z příkladů jsem já , dalších několik znám z vlastní zkušenosti. Holky, u kterejch jsem nechápala jejich úspěch vzhledem k jejich nic moc vizáži. Ono taky záleží na tom, co vyzařuje. Mně se třeba taky kolikrát líběj kluci, který nejsou vyloženě pěkný, ale jsou zajímavý něčim jinym. I tak můžou bejt pekelně sexy |
No přesně, mně se zdá, že si Kyo myslí, že se navzájem balí jenom sexbomby a sexbombáci Přitom je přitažlivost hodně subjektivní záležitost. A opravdu hodně záleží na tom jiskření. K čemu chlap jak z časopisu, když z něj nic nevyřazuje? A u chlapů jsou zase nejúspěšnější přirozeně sebevědomé, příjemné ženské, na vzhledu pak zas až tolik nezáleží. Vidím to ve svém okolí... Ty holky celkově vzato nejsou žádné modelky, ale o chlapy nemají nouzi, protože jsou prostě v pohodě._________________ Když si člověk postaví dům, vždycky zpozoruje, že se při tom naučil něčemu, co měl rozhodně znát, než začal stavět. |
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Mon 10.9.2007 8:12 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
alishka kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Mon 10.9.2007 8:16 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 10.9.2007 8:28 Post subject: |
|
|
mexxie- tak kazdy ma jine zkusenosti:) |
|
Back to top |
|
|
Nikolaos Agent Provocateur
|
Posted: Mon 10.9.2007 8:58 Post subject: |
|
|
ja skôr vidám kombinácie pekný chlap menej príťažlivá ženská alebo celkom dosť aj škaredý chlap a kráska. Ono môj názor je práve, že krásavica+krásavec tvoria pár dosť málo. V svojom okolí to nepozorujem. Skôr ty krásny ľudia majú celkom nenápadných partnerov ale pritom je vidieť, že sa im páčia a tak. A mimochodom vkus je hrozne subjektívna vec. Videla som jedného ozaj fešáka a s takou dosť škaredou holkou a ten istý názor mala aj kamarátka a pritom on ju hltal zaľúbenými očami.
A myslím, že je to tak dobre pretože ak by boli v páre len obaja krásny tak je to nuda a ak len škaredý tak je to ešte horšie .Takto to je vyvážené
Aspoň ja to takto vidím. A videla som holky čo boli škaredé podľa mňa a mali krásavcov a proste asi ich museli niečim upútať no nie?
lepší je šarm bez krásy ako krása bez šarmu _________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Mon 10.9.2007 16:21 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
melly :-)
|
Posted: Mon 10.9.2007 16:48 Post subject: |
|
|
Ja tymto zakonitostiam prirody doteraz nerozumiem Holky to maju z mojho pozorovania omnoho jednoduchsie. Urcite to neplati tak, ze na koho sa pozrieme, toho mame, ale stale je tam nejako dost slusny vyber alebo ako to nazvat. Ja nemam charizmu ziadnu a vyzorom som priemerna, nehladam nikoho a zaujemcov by bolo. Rovnako slecny co poznam. Pekne, menej pekne, aj uplne skarede, vacsina niekoho ma alebo tak rozne plava vo vztahoch a zaujem je stale. Neuticha ani ked je slecna zadana vacsinou. Kym poznam plno fajn chlapov, sympatickych aj vsetko, hladajucich a NIC. Neviem cim to je _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
www.facebook.com/pekne.citanie |
|
Back to top |
|
|
Nikolaos Agent Provocateur
|
Posted: Mon 10.9.2007 17:00 Post subject: |
|
|
žeby hormónamy? _________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 11.9.2007 7:30 Post subject: |
|
|
Kyo, takze az sbalim Paula Walkera tak uz sbalim kazdyho jo? |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Tue 11.9.2007 19:28 Post subject: |
|
|
paul walker to je ten bloncmen z rychle a zbesile ? no tak to uz radsi vina diesla kdyz uz |
|
Back to top |
|
|
corona kytky 2, meta: 450
|
Posted: Sun 16.9.2007 18:39 Post subject: |
|
|
Jak to tak pozoruju, opravdu myslím, že jakákoliv mladá žena bez zvlášť patrných tělesných vad může "na sex" sbalit jakýhokoliv muže chce.
1)Krásné jsou ve výhodě,když se sebou umí zacházet.
2)Ošklivé a hloupé mají jednu výhodu - působí "dostupně" a chlap se jich nebojí.
3)Ošklivé a chytré sbalí chlapa na lichotky.
A ošklivé, hloupé a smradlavé - ty si za to ještě nechají zaplatit na E55.
Sbalit chlapa "na a pro život" je něco podstatně jinýho a těžšího.... než sbalit ho"na a pro sex". |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13 Next
|
Page 11 of 13
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|