Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Sun 9.9.2007 20:41 Post subject: |
|
|
ruth - neco od tehle znacky jsem videla v countrylifu, ale nevim, jestli zrovna tohle (sla jsem tam pro laveru, tak jsem na nic jinyho moc nekoukala)... a taky nejaky veci prodavaji na www.biosfera.cz_________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Sun 9.9.2007 20:43 Post subject: |
|
|
jj, v coutrylifu mají toho asi nejvíc, ale obecně strašně málo, nejvíc toho je na www.edenshop.cz |
|
edit_no_90 kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Mon 10.9.2007 7:56 Post subject: |
|
|
Hm... asi napíšu Ježíškovi |
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Fri 16.11.2007 15:44 Post subject: |
|
|
neco pro ruth - dole v palladiu je novy bio obchod - biooo (nebo je tech "o" mozna vic nebo min) a maji tam docela siroky sortiment jak potravin, tak kosmetiky - lavera, jaason, logona, nobilis, salus, hauschka (i dekorativku) a spousta dalsiho... dneska jsem si koupila kvetinovou vodu a oblicejovy olej od salusu, tak snad to bude dobry... ta mesickova lavera je vynikajici, plet mam jako nikdy predtim, ale chci zkusit, jestli tohle nebude stacit... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Fri 16.11.2007 16:32 Post subject: |
|
|
leňul, dík, mrknu se tam
dneska jsem byla v botanicusu a byl to teda zážitek , odnesla jsem si mastičku myrha+rakytník |
|
Merykara point of no return
|
Posted: Wed 5.6.2013 10:53 Post subject: |
|
|
nemate nekdo nejakou zkusenost s ma provence? jsem to dneska omylem objevila ve vyloze nejake male drogerie a docela se mi to libilo.
http://1kosmetika.cz/267-ma-provence-prirodni-bio-kosmetika_________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|