sme spolu 10 mesiacov...
tak a včera sme už boli sj spolu, jeho záchvat úprimnosti pokračoval, povedal, mi že si nevie predstaviť, že by mal byť so mnou navždy.....že ma ľúbi, ale nemiluje a nemyslí si že ked za 10 mesicov nezačal, tak že asi nezačne....potom že si často vynucujem schôdzky, že jemu sa kolkokrát ani nechce, ale musí, lebo inak by som sa nahnevala.....potom že nemáme nič spoločné......tak som sa ho pýtala, tak sa už nebudeme stretávať alebo čo ako? on že nevie.....že ani to si nevie predstaviť.......a potom som mu nadávala ja že si ma nepripustí k telu že ked ho niečo trápi, že mi to nepovie......on potom povedal, že si myslí že za všetko môže jeho otec, za to že si nedokáže niekoho pripustiť k telu.....že síce nie vedome, ale asi podvedome
jeho otec je alkoholik, nestará sa o neho....nikdy mu nič nedá....ani peniaze, skôr mu vezme to čo je jeho....napr používa jeho kozmetiku, alebo mu zje jeho večeru........on nežije s nimi, len tam občas chotí, možno ked sa poháda s frajerkou, oni mu na to nemôžu nič povedať, lebo byt je aj jeho......je to také zložité.....