View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL
|
Posted: Sat 8.9.2007 10:54 Post subject: padání vlasů ... :( |
|
|
no, tak jsme to téma nakonec založila
mám strašný problém s vypadáváním vlasů.... padaly mi celý červenec, bylo to hrozné... nakonec jsem používala Klorane, ty ampulky i šampón... no... nějak to odeznělo... i když vlasů mám tak půlku myslela jsem, že už snad bude všechnno ok, ale ted ... je to tak týden.... mi začaly padat zase... a zhoršuje se to... já už fakt nevím, co mám dělat... zachvíli na té hlavě nebudu mít nic strašně mě to deptá... ne, že bych byla nějaká barbie, to vůbec , ale prostě chci nějak vypadat a tohle mě strašně deptá kdysi jsem říkávala, že jediné, co se mi na mě libí, jsou vlasy.... ted už nemůžu říct ai to
laky a gely skoro nepoužívám... max vosk, na ofinku, popř trochu na konečky... používám kvalitní šampony, vlasy nechávám v 90% případů přirozeně uschnout a jen je 2-3min nakonec dosouším fénem.. _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
But I know what is wrong,
And I know what is right...
And I’d die for the truth
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Sat 8.9.2007 10:58 Post subject: Re: padání vlasů ... :( |
|
|
no a co stitna zlaza/ ubytek vahy/ nedostatek zeleza ? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 8.9.2007 10:59 Post subject: |
|
|
ed... ještě tohle, z jiného tématu
honey wrote:
E_w_e, já myslím, že to téma založit můžeš, protože myslím, že takové problémy nemáš samotná. Příčiny mohou být růžné od stresu počínaje po nedostatek vitamínů konče. Můžeš si zajít udělat testy, které vitamíni Ti v Těle chybí (dělají to v nemocnici, nebo i na kožním .. to přesně nevím). Neprožila jsi teď něco stresujícího? často se to může odrážet právě na vypadávání vlasů.
Jinak já mám (měla jsem?) s tím problémy taky, hlavně při umývání vlasů, když mám plné ruce vlasů ... což je fakt pro psychiku hrozné!(že?)
stresujícího... no myslím, že stěhování do Francie je celkem velký stres .... stejně před těma dvěma měsíci... to jsem tam jela na 2 měsíce, nic jsem neuměla , hnus... ted je to bych řekla ještě 1000krát horší... taky něco s přítelem... ale nechci být kvůli tomu ještě plešatá
jinak ... jo, já bych si ty vlasy nejraději nemyla ... ale ty vlasy jsou všude... posštář, křeben,koupelna... nemůžu si projet rukou ve vlasech aniž by mi jich několik (dost ) zůstalo v prstech _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Sat 8.9.2007 11:09 Post subject: Re: padání vlasů ... :( |
|
|
no prave ja mela podobnej problem - fakt ruce plny vlasu po umyvani, a byl to nedost.zeleza, ted je to uz lepsi a taky jinej sampon pomoh |
|
Back to top |
|
|
smouki no fear
|
Posted: Sat 8.9.2007 11:09 Post subject: |
|
|
me taky padaly jednu dobu hodne vlasy,od ty doby co jsem si to nechala zkratit a prostrihat mam pokoj,asi byly uz dost zniceny.. ale ty mas kratky vlasky pomerne tak nevim,jedine zkusit nejaky vitaminy.. vim ze nekdo sem daval odkaz na nejakej pripravek (flow?)(tenkrat se resily lamavy nehty) a bylo to i na posileni vlasu..ale asi to ted nenajdu |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Sat 8.9.2007 11:10 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
smouki no fear
|
Posted: Sat 8.9.2007 11:11 Post subject: |
|
|
...
Last edited by smouki on Thu 27.8.2009 14:08; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
candy_lips kytky 3, meta: 1150
|
Posted: Sat 8.9.2007 11:12 Post subject: |
|
|
a máš dostatečně vyváženou stravu? Vitamíny??
btw ruce a nehty bývají hodně spojený, jaký máš nehty?? _________________ |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
candy_lips kytky 3, meta: 1150
|
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Sat 8.9.2007 11:36 Post subject: |
|
|
taky s vekem mam vlasu min a jemnejsi coz me dost stve |
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Sat 8.9.2007 11:50 Post subject: |
|
|
Taky mi hrozně padají vlasy . |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Sat 8.9.2007 11:55 Post subject: |
|
|
Ewe, zajdi si na kozni, nebo nekde delaji i analyzy, kde zjisti pricinu a doporuci Ti vhodnou lecbu. Zeptej se v lekatrne (tam mi jednu takovou tricholozku doporucili), nebo na internetu u vas si najdi trichologii.
Ja jsem s tim mela taky docela problemy, ale koupila jsem si tabletky Revalid a strasne moc mi pomohly. Musis to ale brat dlouhodobe, koupila jsem si velke baleni na 3 mesice asi za 1200, ale fakt mi pomohly. Vlasy mi i zhoustly a zlepsila se jejich kvalita. Doporucuju! |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 8.9.2007 12:06 Post subject: |
|
|
ok.. akorát já už k žádnýmu doktorovi zajít nestihnu... v pondělí po poledni odjíždím na rok do Francie, ale do té lékárny zajdu _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
|