View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Tue 10.7.2007 21:29 Post subject: Re: Bušení srdce |
|
|
akurat to mam.-- a vecer tiez jem, takze neviem...ja na to obcas berem tabletku magenzia, mozno je to len moj placebo efekt, ale citim sa potom taka pokojnesia _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
melly :-)
|
Posted: Sat 14.7.2007 22:28 Post subject: |
|
|
Nikky, to je myslim si naval uzkosti. Mala som to tusim asi 3-4 krat. Je to neprijemne, ale pokial to nie je niekolkokrat za den, tak to nie je choroba. Vo vseobecnosti je to asi z nervov, zo stresov... a mozu byt aj nevedome. _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
www.facebook.com/pekne.citanie |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 1.8.2007 21:52 Post subject: |
|
|
ja to mavam tak 1-2 do tyzdna..spojene s tym ze mi teda busi srdce, mam pocit ze s aneviem nadychnut, obcas mam pocit mravcenia v koncatinach..davam si na to magnezium a proste to zabera...ale je to taky hrozny pocit, trebars ked som niekde na chate, ale niekde kde je tazke sa dostat tak ma to strasne suzuje _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
melly :-)
|
Posted: Wed 1.8.2007 22:02 Post subject: |
|
|
Bubli, a nemas nieco so srdieckom? Bola si s nim niekedy u doktorky? _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
www.facebook.com/pekne.citanie |
|
Back to top |
|
|
lucyynka kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Wed 1.8.2007 22:02 Post subject: |
|
|
Taky se mi to občas stává a přikláněla bych se k názoru, že je to od nervů. Stává se mi to po probuzení, ale spíše pokud spím běhěm dne, než po nočním spánku... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 1.8.2007 22:10 Post subject: |
|
|
melly- prvy raz sa mi to stalo asi pred dvoma rokmi, vtedy som bola aj na ekg, a bolo to ok...odvetdy som sice doktorov ani nevidela- mozno nastastie, mozno by si tam aj zajst mala
ale myslim ze to je skor od nervov ptz sestra trpela panickou uzskostou, liecila sa na to, a malaval podobne "stavy"--- _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
kika kytky 8, konec
|
Posted: Wed 1.8.2007 22:23 Post subject: |
|
|
Last edited by kika on Mon 19.8.2013 14:22; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Nikky kytky 5, meta: 6650
|
|
Back to top |
|
|
kika kytky 8, konec
|
Posted: Thu 2.8.2007 7:44 Post subject: |
|
|
Last edited by kika on Mon 19.8.2013 14:23; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Nikky kytky 5, meta: 6650
|
Posted: Thu 2.8.2007 7:46 Post subject: |
|
|
No právě, věřim, že by neublížil, ale prostě ten pocit, že tam stojí
Já už bušení neměla docela dlouho. Naposledy, když jsem tady o tom psala. Tak vůbec nevím čím to je. Asi fakt z nervů. |
|
Back to top |
|
|
kika kytky 8, konec
|
Posted: Thu 2.8.2007 8:05 Post subject: |
|
|
Last edited by kika on Mon 19.8.2013 14:23; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Chantelle kytky 4, meta: 2550
Joined: 29 Aug 2007 Posts: 2507 Location: bažina zoufalství a propast beznaděje
|
Posted: Wed 5.9.2007 13:15 Post subject: |
|
|
Mně se to stalo nedávno, když jsme byli s rodičema na chalupě, kde bydlela moje babička (zemřela před půl rokem). Večer jsme tam nemohla vůbec usnout, protože jsem se hrozně bála usínat sama bušilo mi srdce a měla jsem takový divný pocit, že v pokoji někdo je Podařilo se mi vždycky usnout až kolem druhé hodiny.
Nakonec jsem přemluvila bráchu, aby spal se mnou v pokoji. A to mi pomohlo. |
|
Back to top |
|
|
Korunka kytky 2, meta: 700
|
Posted: Wed 5.9.2007 13:27 Post subject: |
|
|
A dřív před těma smutnýma událostma se ti to někdy stalo? Ty seš možná v pohodě,ale tvoje podvědomí to má všechno naschromážděné a takhle se to projevuje-možná se podvědomně bojíš,aby se nestalo ještě něco.
Mě se něco podobného stávalo jen když jsem měla noční můru nebo jsem se probudila a neměla pojem o čase,místě a vůbec jsem nevěděla kde a čí jsem.
Nebo jestli to není nějaká srdeční aritmie a podvědomě se bojíš co to je...asi bys to měla někomu svěřit. |
|
Back to top |
|
|
Chantelle kytky 4, meta: 2550
Joined: 29 Aug 2007 Posts: 2507 Location: bažina zoufalství a propast beznaděje
|
Posted: Wed 5.9.2007 13:41 Post subject: |
|
|
Asi to bude tím, že jsem hrozný strašpytel, já se bojím v noci skoro všude Na tý chalupě jsem se bála v noci vždycky, ale od té doby co umřela babička je to ještě horší. Sama bych tam nebyla ani za nic
Srdeční arytmie to snad nebude |
|
Back to top |
|
|
Korunka kytky 2, meta: 700
|
Posted: Wed 5.9.2007 14:03 Post subject: |
|
|
Snad ne....mě jen napadlo,když říkala,že maminka má něco se srdíčkem,tak jestli se to u ní podvědomně taky nějak nevyvinulu-už přemýšlím fakt nad vším
Ale jak jsi psala o tý chalupě a tý babičce,tak já mám podobný pohnutky-kolikrát mi při mých divokých poředstavách buší srdce tak,že nesylším vlastní dech,šumí mi v uších a celkově mám pocit že mi musí srdce vyzkočit z hrudníku....pomůže mi když rozsvítim a přesědčim se,že tam fakt nikdo není... |
|
Back to top |
|
|
|