View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Mon 3.9.2007 19:04 Post subject: |
|
|
Podle mě by ten simulátor měl bejt povinnej na konci autoškoly... Pořešilo by to spoustu frajírků, který si představujou, že maj svaly jak Rambo a tak se udržej... _________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
Shannon where no man has gone before
|
Posted: Mon 3.9.2007 19:06 Post subject: |
|
|
no já bych ještě dala povinný psychotest řidičům _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. |
|
Back to top |
|
|
broocinka nevim, fakt nevim.
|
Posted: Mon 3.9.2007 19:39 Post subject: |
|
|
Pásám sebe at sedím kdekoliv, když někoho vezeme, tak automaticky očekávám, že se připáse, nebo mu to připomenu, pokud má problém, vysedá a jde pěšky. Bohužel už jsme to udělala u známého, měl plnou pusu keců, tak jsme se otočila a poprosila ho, at si vystoupí, zavřela uato a odjeli jsme.
Pásám i psa. |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Mon 3.9.2007 19:49 Post subject: |
|
|
broocinka wrote: |
Pásám i psa. |
A to jak? Na to je nejaky specialni pas?_________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Wed 5.9.2007 7:24 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Fri 6.6.2008 21:53; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
|
Back to top |
|
|
Zenoa 25.9.2002
Joined: 03 Jan 2007 Posts: 1333 Location: ...in crazy town...
|
Posted: Wed 5.9.2007 13:29 Post subject: |
|
|
Zrovna včera mě napadlo, že se tady zeptám i na pásání psů a koukam, že už to tu je Ale stejně, kolik z vás teda psa pásá nebo přepravuje ve schráně? _________________ " ‘Cause what we are is victims of fun, come on, come on, the fun has just begun! " |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Wed 5.9.2007 14:44 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Sat 10.11.2007 13:13; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Wed 5.9.2007 15:31 Post subject: |
|
|
Lothórien wrote: |
Jinak pes pokud je vetsi, se necha pripoutat normalnim pasem... |
ale v tom pripade asi nebudou fungovat uplne optimalne myslim ze by se treba moh uskrtit ?
ja bych se o psy vubec nebal, hlavne o ty mensi. jim se totiz malokdy neco stane. videl jsem navlastni oci nehodu kdy byli dva mrtvi a jeden tezce zranenej a psovi, kokrspanelovi nebylo absolutne nic, a kdyz si obcas projizdim treba hasicky zasahy na internetu tak je tam casto x zraneni a pes absolutne v pohode. podle me to je neco na principu malyho ditete. takovy dite "casto" vypadne treba ze ctvrtyho patra a prezije a co vic, treba mu ani skoro nic neni.. protoze se nijak nezpevni nic.. proste spadne a dopadne jak kus hadru a to je dobre. spis takovej pes muze bejt nebezpecnej treba pro ty ostatni cestujici. jinak jeho sance na preziti jsou urcite vetsi nez cloveka._________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Wed 5.9.2007 15:33 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Fri 6.6.2008 21:53; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 5.9.2007 15:35 Post subject: |
|
|
mozna to dovede vycitit a zareagovat driv nez clovek, je to mozny..
ale hlavne ma prece uplne jinou stavbu tela. navic tolik nevazi. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Daimler The best damn thing your eyes have ever seen.
|
Posted: Wed 5.9.2007 15:37 Post subject: |
|
|
Já se poutám pokaždý, i když máma třeba jenom přeparkovává. _________________
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Wed 5.9.2007 15:49 Post subject: |
|
|
muj pes by se zblaznil bejt v tom pasu... a vozime jeste kocoura.. tak to by neslo uz vubec, ten rad lezi na palubni desce. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 5.9.2007 15:54 Post subject: |
|
|
shuki wrote: | muj pes by se zblaznil bejt v tom pasu... a vozime jeste kocoura.. tak to by neslo uz vubec, ten rad lezi na palubni desce. |
tak u kocek je to uplne pase.. pokavad maj teda jeste dostatecnou zasobu zivotu _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Wed 5.9.2007 22:06 Post subject: |
|
|
Vy pořád zapomínáte, že pes (pokud se nebavíme o nějaké miniaturní čivavě) přece jen něco váží a když se nabouráte a zvíře nebude nijak připevněné, přiletí na vás zezadu silou několikanásobku své hmotnosti.
V tomhle případě (stejně jako v případě nepřipoutaného člověka na zadní sedačce) nejde o to, co se stane jemu, ale co může způsobit ostatním lidem v autě.
Nedej bože, když půjdete přez střechu - jak jsem psal minule, v takovém případě stačí 1,5 litrová PET lahev vody. Byly z toho zlomená žebra, přeražený nos a spousta pohmožděnin a boulí. Obyčejná flaška s vodou! Co asi udělá takový neupoutaný kokršpaněl? _________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
|