View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
freya kytky 3, meta: 1650
|
Posted: Sat 1.9.2007 9:31 Post subject: L`Oreal |
|
|
Tohle téma se týká všeho co se Loreal týče, s čím jste nebo nejste spokojení atd.
Já bych si chtěla koupit rtěnku, jak ji mají známé osobnosti podepsanou. Neměl jste ji někdo? Nebo třeba nějakou jinou, jestli jsou dobré? |
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Sat 1.9.2007 9:37 Post subject: |
|
|
Je celkem fajn. dobre drzi, hezky voni a maji pekny odstiny. Ja jsem ji teda kupovala babicce, ale obcas si ji pujcim. Ktery odstin chces? _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 1.9.2007 9:45 Post subject: |
|
|
Já chci tu Aishwarya Rai, je taková béžová. Chci nějakou přirozenou. Jakou jsi kupovala ty? A je trošku lesklá nebo spíš matná? |
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Sat 1.9.2007 9:49 Post subject: |
|
|
Zrovna tu jsem kupovala, ma spis takovej lesklejsi nadech. Ale nejsem si uplne 100% jista, jestli je to ona, do zitrka zijstim . _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 1.9.2007 9:50 Post subject: |
|
|
Dobře, děkuju moc! |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Sat 1.9.2007 9:57 Post subject: |
|
|
Já jsem kupovala mamce na Vánoce Evu Longoriu Mamka si jí chválí, a ty barvy jsou fakt pěkné.
Já zbožňuju lesky Glamshine, hrozně hezky voní a mají příjemný aplikátor. _________________ Když si člověk postaví dům, vždycky zpozoruje, že se při tom naučil něčemu, co měl rozhodně znát, než začal stavět. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 1.9.2007 10:01 Post subject: |
|
|
Mexxie, barvy mají vážně hezké.
Glamshine jsou úplně výborný! Mají spoustu odstínů a fakt hrozně hezkých. A za tu cenu jsou suprový! |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Sat 1.9.2007 10:05 Post subject: |
|
|
S podpisanymi ruzmi nemam skusenost, tiez musim pochvalit Glamshine, je super a taktiez riasenky od L oreal su perfektne.....
Neskusali ste niektora to nove trio ocnych tienov?
Potrebujem totiz tiene a rozhodujem sa este aj medzi Goshom a L oreal. _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
mariposa kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Sat 1.9.2007 10:11 Post subject: |
|
|
Kolik stojí ty, co ji mají osobnosti podepsanou? Zní to dobře a Aishwaryu bych taky chtěla |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 1.9.2007 10:15 Post subject: |
|
|
Fantagiro, já je zkoušela jenom na ruce, bohužel mi nesedí barevné variace. Typově bych byla nejpodobnější Penelope Cruz, jenže ta její paletka je do bronzova, v teplých barvách, o to by mi oči spíš zabilo než zvýraznilo Ty barvy byly ale moc pěkné, třpytivé, a celkem i držely (i na té ruce )
Já jsem v tuto chvíli zamilovaná do černošedých stínu Max Factor, a přemáhám se, abych do nich nešla. Je mi líto za ně dát 250, když bych je měla vyloženě svátečně a když je vlastně ani nepotřebuju. Jenže ony jsou tak pěkné
Mari, stojí nějak do dvou stovek a teď jsem je viděla prodávat i na aukru. _________________ Když si člověk postaví dům, vždycky zpozoruje, že se při tom naučil něčemu, co měl rozhodně znát, než začal stavět.
Last edited by mexxie on Sat 1.9.2007 10:18; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Sat 1.9.2007 10:17 Post subject: |
|
|
Dik mexxie, pojdem asi tiez otestovat ja pre zmenu tie na zelene oci, mam pocit ze su ruzove. _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Sat 1.9.2007 10:52 Post subject: |
|
|
péče:Pure Focus-vysušuje, agresivní
Happyderm-dobrý, máma taky chválí
Perfectslim-hrůza
vlasy:na objem Elseve-nic moc
Elseve citrus, multivitamín-průměr
Hot curl mousse-nic moc
makeup Cashmere-nevyhovoval mi
Ideal Balance-ten byl lepší
řasenka Architect- moc dobrá
rtěnka Color Riche-průměr
lesk Glam SHine-výborný
lak holographic-horší průměr |
|
Back to top |
|
|
celita kytky 7, meta: 11650
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 1.9.2007 11:03 Post subject: |
|
|
Z Elseve šamponů jsem celkem nadšená Úplně nejvíc mi sedí Multivitamin, ale ten na suché vlasy je taky dobrý.
Řasenky jsem měla Volumissine a Intensifique a obě byly dobré.
Nově teď mám jejich pudr, je celkem v pohodě, akorát mi vadí to zrcátko dole, nevím co je to za pitomý výmysl. Dostala jsem k němu korektor Infallible a ten je fakt dobrý, drží.
Spokojená jsem s lakem Vitamin Pastel, Holographic nic moc, hned se loupe. _________________ Když si člověk postaví dům, vždycky zpozoruje, že se při tom naučil něčemu, co měl rozhodně znát, než začal stavět. |
|
Back to top |
|
|
|