|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Jana kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Thu 30.8.2007 17:50 Post subject: |
|
|
pro mě jsou zajímaví: Lenore, Leňula, Cloo |
|
Back to top |
|
|
Court kytky 4, meta: 3350
|
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Thu 30.8.2007 19:54 Post subject: ed |
|
|
edit _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Fri 31.8.2007 6:24 Post subject: |
|
|
ty jo... ze se tady najdu bych fakt necekala, nicmene me to tesi a dekuju tem, kteri me shledavaji byt osobnosti... vazim si toho...
ja bych asi opakovala drivejsi seznamy... takze se asi zdrzim hlasovani. krome tech jmen, ktera tu padla tucetkrat bych akorat zminila melly, ktera uz bohuzel tolik nechodi... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Fri 31.8.2007 8:20 Post subject: |
|
|
Jo tak leda-atomica pro me taky byla (je) osobnost, mozna skoro az legenda _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Fri 31.8.2007 22:48 Post subject: |
|
|
Pro mě je osobnost jednoznačně Rhiannon (a nejen na boardu, i v reálu).
Jinak "výrazných" lidí tu je více, ale nemůžu říct, že je považuju za osobnosti. _________________ Bye
|
|
Back to top |
|
|
Rose Madder kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Fri 31.8.2007 23:45 Post subject: |
|
|
Pro mě je výraznou osobností Max, Rhi, Loth, Suny, Kess, Court, Felicity, Che, BadHans, Gigli, Lenore...a někteří další. _________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Sat 1.9.2007 15:23 Post subject: |
|
|
Alunka, Annysek, BaBetka, BadHans, Bruillard, Court, Felicity, Gigli, Hope, Che, Chewing_Cow, Jannie, Kess, Kenzie, Kostra, Lenore, Lothorien, Lucrezia, Maxmiliana, Merykara, Mexxie, Ness, Rhiannon, Rokkan, Rose Madder, Suny, Zbrody, Zuza _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Askari Geronimo
|
Posted: Sat 1.9.2007 15:46 Post subject: |
|
|
Rekla bych... Kenzie, Court, Maxmiliana, Villete, BadHans, Lenula, Alunka, Chennile, Theresa (a jestli jsem Ti zprasila nick, omlouvam se), Daimler (ma neco v sobe... neumim to popsat), Lenore, Hope, Che, Felicity, Lucrezia, Rhiannon, Melly, Annysek, Merykara, Jannie, Mexxie, Suny, Shuki, a uz jsem mirne unavena a nicky mi nejdou do hlavy. |
|
Back to top |
|
|
Court kytky 4, meta: 3350
|
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Sun 2.9.2007 21:24 Post subject: |
|
|
Court, jo i teď a mnohem víc než dřív _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
melly :-)
|
Posted: Sun 2.9.2007 21:46 Post subject: |
|
|
Leňula wrote: |
ja bych asi opakovala drivejsi seznamy... takze se asi zdrzim hlasovani. krome tech jmen, ktera tu padla tucetkrat bych akorat zminila melly, ktera uz bohuzel tolik nechodi... |
Lenul, to si ma uplne prekvapila. Najma ked si to myslis aj po tom zraze, kde som nevyprodukovala dve suvisle vety Vazne ma to velmi milo potesilo a prekvapilo. Inak, chodim sem stale ale tolko neprispievam.
Ono podla mna vyrazna osobnost zavisi tak trochu od toho s kym sa tu clovek "kontaktuje". Aj ked je jasne, ze su tu aj ludia, ktorych nejde len tak prehliadnut, mnohokrat menovani vyssie. Pamatam si, ze ked som zacala chodit na board mimoriadne vyrazne sa mi zdali Suny a Lenore, kazda celkom inym sposobom._________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
www.facebook.com/pekne.citanie |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Sun 9.9.2007 19:17 Post subject: |
|
|
Jednoznačně výraznej člověk na aortě je pro mě Mo cuishle, Lenore, annysek, Matylda, Suny, corey... _________________ . |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sun 9.9.2007 19:20 Post subject: |
|
|
teď mě napadá..kam zmizel MOTW? _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Sun 9.9.2007 19:25 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Next
|
Page 8 of 10
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|