View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Wed 29.8.2007 14:53 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Tue 11.9.2007 17:45; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Wed 29.8.2007 15:05 Post subject: |
|
|
tak o grepu nic nevim |
|
Back to top |
|
|
Satire kytky 3, meta: 1150
|
Posted: Wed 29.8.2007 15:13 Post subject: |
|
|
Lucrezia wrote: | satire - ucinek trezalky na snizovani HA je prokazany, pusobi pres CYP450 a pres nej je metabolizovana prave i antikoncepce anebo nektere leky na srdce - trezalka urychluje jejich metabolismus a tim snizuje jejich hladiny a ucinek. |
Lucrezia: děkuji za vysvětlení _________________ DŮM VE TMĚ, V DOMĚ TMA, DŮM NA SAMOTĚ
a ve tmě já, a ve mně tma; sám v domě
na klíně chovám týden mrtvé kotě
- zemřelo steskem, asi dva dny po mně
J. H. Krchovský |
|
Back to top |
|
|
hvezdicka Guest
|
Posted: Wed 29.8.2007 16:27 Post subject: |
|
|
Teda, takových reakcí jsem ani nečekala, díky Já jí právě ještě nezačla brát, koupila jsem si jí dnes a půjdu na první hrnek I kdyby to ale mělo jen efekt, že si to vsugeruju že mi je líp, tak se dá říct že to pomůže a to je hlavní. No uvidím, koukám, že reakce jsou různé, ale vesměs spíš že to moc nepomůže.. když ne, tak holt asi budu muset zajít za tím doktorem no. A zajímalo by mě, jestli jste po tom nebyly moc malátné, prostě schopné fungovat normálně? A ještě otázečka, i když to asipatří do těch antidepresiv, bral jste nebo berete někdo serlift? A nevíte jestli je ještě něco volně prodejného krom tý třezalku a Novo-passitu (ten jste některá zkoušela?) |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Wed 29.8.2007 17:51 Post subject: |
|
|
volne prodejnych je par leciv, ktere jsou ale stejne zalozene nejcasteji na te trezalce, pripadne dalsich bylin, jako kozliku nebo mucenky, ktera pusobi jako sedativa.
Zadnou chemii, zvlast u tohodle onemocneni, ti nikdo volne neproda
jinak namatkou jsem nasla pripravky(na prirodni bazi):
Felisio
Remotiv
Hyperikan
Cesradyston
a znovu pisu, ze tyhle pripravky se pouzivaji u lehkych forem depresi
opravdu zavazne pripady fakt musi resit doktor |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Thu 30.8.2007 6:46 Post subject: |
|
|
Mně třezalka pomáhá a je mi celkem jedno, jestli je to placebo (jako je, protože mi pomůže mnohem rychleji... na druhou stranu to taky beru hned při "prvních příznacích")
Satire, a k čemu ty to potřebuješ? _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
hvezdicka Guest
|
Posted: Thu 30.8.2007 10:46 Post subject: |
|
|
Lucre: na Felisio sem koukala na strankach lekarny, ale myslela jsem, ze je to taky na predpis, nebo není? A radi se do skupiny antidepresiv nebo sedativ? Ja hlavne chci neco abych po tom nebyla unavená.. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 30.8.2007 11:05 Post subject: |
|
|
Felisio je taky třezalka - takže antidepresivum - a na předpis není. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 30.8.2007 13:04 Post subject: |
|
|
No na co potřebuješ tu třezalku? Já myslela, že jsi taková šťastná a veselá, jako Vánoce _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 30.8.2007 13:37 Post subject: |
|
|
někdy ne, někdy ano
0,5kg úzkosti a 20dcl lehčí deprese, nechá se trochu vykvasit a nejlíp to celý radši zalít třezalkou a je to
zkoušela jsem na ty svoje úzkosti nějaký Persen(?) anevšimla jsem si, že by nějak účinkoval, ale to bylo před zkouškama a před rozchodem, to jsem se třepala jako ratlik _________________ DŮM VE TMĚ, V DOMĚ TMA, DŮM NA SAMOTĚ
J. H. Krchovský |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 30.8.2007 13:39 Post subject: |
|
|
Btw., Lenore, Ty taky nepůsobíš zrovna jako hromádka neštěstí _________________ DŮM VE TMĚ, V DOMĚ TMA, DŮM NA SAMOTĚ
J. H. Krchovský |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 30.8.2007 13:52 Post subject: |
|
|
Persen myslím jednou doporučoval Felicity, ale já to nezkoušela.
Já jsem sice normálně optimistická a veselá, ale bohužel mám opakované deprese bez vnější příčiny to se pak vůbec nepoznávám. Naštěstí už jsem se to naučila víceméně zvládat a když to jednou za půl roku přijde, není to horší než chřipka _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 30.8.2007 14:00 Post subject: |
|
|
Lenore: já je mám asi častěji než jednou za půlroku, v takovým menších fázích a menších amplitudách, taky úplně bez vnějšího přičinění, klidně můžu prožívat ty nejhezčí chvíle života a můžou se objevit, asi dědictví po mámě _________________ DŮM VE TMĚ, V DOMĚ TMA, DŮM NA SAMOTĚ
J. H. Krchovský |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 30.8.2007 14:04 Post subject: |
|
|
Jo, to je fakt nepříjemný. Hlavně když okolí vůbec nechápe, co ti je, a argumentuje tím, jak se máš skvěle. Jenže ono to s tím vůbec nesouvisí _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
|