|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Sat 18.8.2007 14:44 Post subject: |
|
|
ariely wrote: | Suny wrote: | Většina věcí mi je nějak jedno, už mám takovou povahu, toleruju i nevěru, pokud je jen fyzická ... je mi to prostě jedno |
Hustý. Tak nad tímhle mi zůstává rozum stát.
Taky jsem to "musela" v prvním vztahu tolerovat, po půl roce jsem se dozvěděla, že zatímco mě odpanil a prožíváme krásný vztah, spí i s jinou a prožívá s ní taky krásný vztah. Dva roky jsem mu tolerovala tisíce holek na jednu noc, protože jsem jím byla úplně posedlá, ale jedno mi to opravdu nebylo, bylo to PEKLO. |
no ale ten můj byl ženatej, takže mě nepodváděl, věděla jsem o tom.
A já na tohle vždycky měla a asi budu mít jiný pohled. Vadí mi jiné věci, kvůli kterým bych byla schopná opustit chlapa, ale nevěra (fyzická a ne dlouhodobá) by to rozhodně nebyla._________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Piranha kytky 2, meta: 600
|
Posted: Sat 18.8.2007 19:33 Post subject: |
|
|
Mam to uplne stejne jako Velveta.. |
|
Back to top |
|
|
Johanka kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Sun 19.8.2007 8:55 Post subject: |
|
|
Myslim, že tolerantní jsem až moc. Dokonce jsem překousla i ty jeho lži, ale podepsalo se to na důvěře... Vzhledem k tomu, že spolu bydlíme, tak když někam jde, tak chci vědět, v kolik se cca vrátí. Kdybych se v něm tolikrát nezklamala, byla bych tolerantní mnohem víc. _________________ 27.10.2010 - Těhotenská poradna
23.11.2010 - TP
|
|
Back to top |
|
|
corona kytky 2, meta: 450
|
Posted: Mon 27.8.2007 16:07 Post subject: |
|
|
Nechci být toleratní k někomu, kdo ke mně toleratní není. Musím na sobě zapracovat a být míň toleratní vůči některým pijavicím. |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Mon 27.8.2007 18:26 Post subject: |
|
|
Já jsem celkem dost tolerantní, přemýšlím, jestli už to spíš nehraničí s blbostí. Když on mě vždycky dokáže přesvědčit, že je to správně, jak to vidí on, že si pak připadám jako magor, že bych vůbec mohla chtít něco jiného |
|
Back to top |
|
|
Satire kytky 3, meta: 1150
|
Posted: Mon 27.8.2007 20:31 Post subject: |
|
|
mexxie wrote: | Já jsem celkem dost tolerantní, přemýšlím, jestli už to spíš nehraničí s blbostí. Když on mě vždycky dokáže přesvědčit, že je to správně, jak to vidí on, že si pak připadám jako magor, že bych vůbec mohla chtít něco jiného |
Ačkoliv mi Nietzscheho filozofie pije krev, tak někdy jsou jeho gender teorie aplikovatelné: " Mužovo blaho se jmenuje: „Já chci.“ Ženino blaho se jmenuje: „On chce.“ Já to mám občas taky tak, uvědomuju si, že já se měním mnohem víc k obrazu jeho _________________ DŮM VE TMĚ, V DOMĚ TMA, DŮM NA SAMOTĚ
a ve tmě já, a ve mně tma; sám v domě
na klíně chovám týden mrtvé kotě
- zemřelo steskem, asi dva dny po mně
J. H. Krchovský |
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Tue 28.8.2007 5:56 Post subject: |
|
|
velmi asi nie... teda tolerujem vela veci ale len tie ktore toleruje aj on mne.. takze kazdy z nas moze ist kam chce, kedy a skym ale druheho o tom infromuje- za prve som hrozny bojko takze by som sa o neho bala, a za druhe uz sme sa obaja v tomto vztahu potkli a tak chceme mat vsetko na cistom stole..
neveru by som netolerovala v ziadnej podobe _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Tue 28.8.2007 7:46 Post subject: |
|
|
Mam to stejne jako Bublinka, myslim, ze jsem tolerantni tak nejak normalne. Kdyz nekam jdu ja nebo on, rikame si kam jdeme a s kym. Ne, ze bychom se vyslychali a prijde nam to tak nejak automaticke. |
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Tue 28.8.2007 7:51 Post subject: |
|
|
Myslím si, že priateľovi tolerujem dosť. Niekedy až príliš veľa. Nikdy som mu nič nezakazovala, pretože by to aj tak nemalo význam a pri jeho povahe by to ani nešlo. Snažím sa mu dôverovať (hm, aj keď to nie je vždy easy) a verím, že má dosť rozumu na to, aby moju dôveru nezneužíval. Čo sa týka nevery, neviem, či by som ju dokázala prekusnúť . Asi nie. _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Tue 28.8.2007 13:03 Post subject: |
|
|
zatím nemám co mu tolerovat. jsme na začátku a je blázen jen do mě mmm... _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3
|
Page 3 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|