View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Fri 17.8.2007 21:00 Post subject: |
|
|
Hmm, já v tomhle asi moc neporadím, protože já mám s přespáváním u někoho hodně velký problém. Zvláštní, v mým věku nemám problém se s chlapem vyspat, ale přespat u něj a ráno se vedle něj probudit mi přijde hodně moc intimní, snad víc než sex
Kdybych ale fakt chtěla přespat a bylo mi 18, tak by záleželo na vztahu s rodiči, já bych svojí mámě řekla, že budu u kámošky (je to tak lepší.. i dneska jí radši řeknu, že jsem přes víkend s kamarádkou,než abych jí třeba svěřila, že jdu s někým novým na rande, moje máma by v tom hned viděla svatbu a chtěla fotky a veškeré podrobnosti ) a měla bych klid. A myslím, že většina rodičů moc nebere tu hranici 18 let _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
Damigella kytky 2, meta: 600
|
Posted: Fri 17.8.2007 21:02 Post subject: |
|
|
Lilith wrote: | Hmm, já v tomhle asi moc neporadím, protože já mám s přespáváním u někoho hodně velký problém. Zvláštní, v mým věku nemám problém se s chlapem vyspat, ale přespat u něj a ráno se vedle něj probudit mi přijde hodně moc intimní, snad víc než sex
Kdybych ale fakt chtěla přespat a bylo mi 18, tak by záleželo na vztahu s rodiči, já bych svojí mámě řekla, že budu u kámošky (je to tak lepší.. i dneska jí radši řeknu, že jsem přes víkend s kamarádkou,než abych jí třeba svěřila, že jdu s někým novým na rande, moje máma by v tom hned viděla svatbu a chtěla fotky a veškeré podrobnosti ) a měla bych klid. A myslím, že většina rodičů moc nebere tu hranici 18 let |
Právě, ale jde o to, to prolomit... já taky nemohla x věcí, v mém věku normálních, dokud jsem je nepřekecala, nebo si to prostě neprosadila.. a od té doby je to v pohodě, prostě si zvykli |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 17.8.2007 21:04 Post subject: |
|
|
Tak já měla docela štěstí, protože jsem v 18 už bydlela sama, ale já jsem vždycky byla strašně hodná holka _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Fri 17.8.2007 21:13 Post subject: |
|
|
já do 18 musela být doma když se rozsvítili lampy a stejně to nepomohlo.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL
|
Posted: Fri 17.8.2007 21:19 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 17.8.2007 21:19 Post subject: |
|
|
hope wrote: | já do 18 musela být doma když se rozsvítili lampy a stejně to nepomohlo.. |
no jasně že ne.. to je jako to s odříkaným chlebem, známe to _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Fri 17.8.2007 21:22 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Fri 17.8.2007 21:24 Post subject: |
|
|
jo, my zas ležíme jak tupci naproti sobě a doslova na sebe civíme, taky miluju tyhlety intimnůstky..ale je fakt, že s náhodnými partnery se jim ráda vyhýbám.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Fri 17.8.2007 21:27 Post subject: |
|
|
Mo Cuishle wrote: | Lilith wrote: | Hmm, já v tomhle asi moc neporadím, protože já mám s přespáváním u někoho hodně velký problém. Zvláštní, v mým věku nemám problém se s chlapem vyspat, ale přespat u něj a ráno se vedle něj probudit mi přijde hodně moc intimní, snad víc než sex
|
tak to já právě tohle hrozně miluju.... já mám vůbec ráda všechny hodně intimní věci (co jsou intimnější než sex). Hrozně mě to s tím člověkem sblíží a je ten vztah mnohem lepší. Miluju, když usínám a cítím, jak voní a schoulím se k němu a cítím, jak hřeje nebo když mě v noci hladí a tak a ráno se vedle něj probudím a oba jsme rozcuchaní a máme ospalky a je to sranda... jsem se úplně zasnila |
Jéé Tohle taky miluju a teď to často zažívám. Miluju jak usínáme a on mě hladí a nebo mě drží v náručí. A to probuzení je taky hezký, už jsem si přestala dělat vrásky z toho jak po ránu vypadám a miluju jak se ještě třeba dvě hodiny pak tulíme a mazlíme. Hmm, už aby byla neděle |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 17.8.2007 21:30 Post subject: |
|
|
No já mám to společný spaní taky ráda, ale není pro mě jednoduchý to takhle cítit s někým novým. Trvá mi to hodně dlouho, než u kluka spím a cítím se úplně v pohodě.
Vlastně jsem s posledním přítelem měla dost velký konflikt na téma přespávání, protože on chtěl od začátku, abych u něj spala, já to nechtěla a nechápala jsem, proč mě do něčeho takhle intimního nutí po pár dnech vztahu. _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
Alshwarya kytky 8, meta: 21650
|
Posted: Fri 17.8.2007 21:31 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by Alshwarya on Sun 7.3.2010 13:20; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sat 18.8.2007 10:49 Post subject: |
|
|
Velveta wrote: | Mo Cuishle wrote: | Lilith wrote: | Hmm, já v tomhle asi moc neporadím, protože já mám s přespáváním u někoho hodně velký problém. Zvláštní, v mým věku nemám problém se s chlapem vyspat, ale přespat u něj a ráno se vedle něj probudit mi přijde hodně moc intimní, snad víc než sex
|
tak to já právě tohle hrozně miluju.... já mám vůbec ráda všechny hodně intimní věci (co jsou intimnější než sex). Hrozně mě to s tím člověkem sblíží a je ten vztah mnohem lepší. Miluju, když usínám a cítím, jak voní a schoulím se k němu a cítím, jak hřeje nebo když mě v noci hladí a tak a ráno se vedle něj probudím a oba jsme rozcuchaní a máme ospalky a je to sranda... jsem se úplně zasnila |
Jéé Tohle taky miluju a teď to často zažívám. Miluju jak usínáme a on mě hladí a nebo mě drží v náručí. A to probuzení je taky hezký, už jsem si přestala dělat vrásky z toho jak po ránu vypadám a miluju jak se ještě třeba dvě hodiny pak tulíme a mazlíme. Hmm, už aby byla neděle |
aj ja chcem |
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Sat 18.8.2007 11:24 Post subject: |
|
|
jestlize by mama toho kluka neznala a ja bych o nem ani nikdy predtim nemluvila, tak bych rekla, ze jdu ke kamaradce....protoze vim, ze uz by mi to mama asi stejne nemohla zakazat, ale celou noc by se nervovala a takhle by byla aspon klidna. |
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Sat 18.8.2007 16:43 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |