|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Wed 11.7.2007 13:42 Post subject: |
|
|
Leňula wrote: | do mestecka ano, do arealu festivalu uz ne... tam nas nechteli na RFP pustit ani s lahvi vody... |
My na fesťáky pravidelně berem flašku vodky nebo vína._________________ . |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Wed 11.7.2007 13:45 Post subject: |
|
|
Claris, jj zítra už jedem Dneska sem ybla nakoupit nějaký jídlo, vůbec sem nevěděla co, kolik , ale teda mám pěknej strach,jet takhle do neznáma
A ty jedes na Masters zase?
Flow, jako v batohu normálně? To nějak schováte nebo jak? I na Majáles ste to protáhli? My s holkama vymýšlely uplně vtipný skrýše na jídlo po kapsach, podrsenkách |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 11.7.2007 13:47 Post subject: |
|
|
terinas, na Majáles myslim ne. Ale třeba loni na Summer uplně v pohodě a tam je to celkem přísný. I na Semtexu.
Jo normálně to dáš do batohu a obališ to bundou a zespoda to hodně podložíš. _________________ . |
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Wed 11.7.2007 13:56 Post subject: |
|
|
terinas, já jedu taky už zítra
na masters jedu podruhé, ale celkově je to už můj třetí festival
Flow, já se bojím, že ani tohle by mi na mastrech nevyšlo. prohmatávali nám důkladně tašky a museli jsme je i otevřít, i když záleželo na tom, kdo tam zrovna byl. jednou jsem šla, pustili mě, aniž by se mi aspoň do tašky podívali, tak jsem si řekla, že zkusím pronést blbou půl litrovku a samozřejmě, že prohlížel, musela jsem to hned vyhodit ale kámoška to pronesla tak, že si tu flašku dala za ponožku a jelikož měla širší džíny a holky oni neprohlíželi, tak to pronesla _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
prosím dej, ať aspoň trochu umím ve tvých vzkazech číst.
Prosím dej, ať řeči stromů aspoň trochu rozumím,
ať vědí, že se učím a že nic neumím.
Dej, ať zlomím svoji pýchu, dej mi hledat pokoru,
když se trápím zbytečnostmi, ať pohlédnu nahoru.
Ať mi stačí dohlédnout na obzor, který jsi mi dal,
ať se smířím se vším, co jsi mi kdy vzal. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 11.7.2007 14:01 Post subject: |
|
|
Claris, nám to taky důkladně prohmátávají, ale když to uděláš dobře, tak to nenajdou. Neuvidí to ani když to otevřeš a hrabat by se ti vevnitř neměli. _________________ . |
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Wed 11.7.2007 14:06 Post subject: |
|
|
no, vevnitř nehrabají...ale možná to zkusíme...i když pak by bylo škoda flašky, když bysme třeba už valili na koncert _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
|
Back to top |
|
|
Rory Guest
|
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Wed 11.7.2007 22:42 Post subject: |
|
|
Rory wrote: | Claris wrote: | teri, teď mě ještě napadlo, hodí se taky zámek na stan - takový ten klasicky FAB vykradnout stan ti můžou sice i tak, ale aspoň trošku zmenšíš riziko |
To by som nerobila.Z vlastnej skusenosti.Ten zamknuty stan zlodejov uplne laka.Vzdy mi zamknuty stan vykradli,zatial co ked som ho nechala otvoreny nic nezmizlo.Zlodeji maju asi pocit,ze si niekde blizko stanu,ked si ho mozes dovolit nezamknut a maju strach tam vliezt a prehrabavat. |
Zámek stejně nemám, tak mám o starost mín, jestli zamykat nebo ne
Ale teda holky, nahnaly jste mi hrůzu, mám fakt strach, že nás tam oberou
A celkově ze všeho mám strach Snad to dobře dopadne a v pondělí budu ve zdraví zas doma Mějte se taky pěkně a ty Claris, si to taky užij, budu na tebe myslet |
|
Back to top |
|
|
Rory Guest
|
Posted: Wed 11.7.2007 22:44 Post subject: |
|
|
teri-Hlavne sa nestrachuj a uzi si to. |
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Thu 12.7.2007 6:48 Post subject: |
|
|
teri, když jsem jela poprvní na fest, tak jsem měla taky nervy jak sviňa...na podruhé už míň a letos už jsem docela v pohodě.
Rory, já ten stan zamykám, mám tak lepší pocit a stan nám zatím nikdy nevykradli (ťuk, ťuk) a pokaždé jsme ho měli zamknutý. předloni kámoška nemohla najít klíček, tak musela rozstřihnout stan dole u zipu
jo a taky si to tam moc užij pak se podělíme o zážitky _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Thu 12.7.2007 9:23 Post subject: |
|
|
terinas wrote: | Děkuju, já jsem toziž celá zmatená z toho, tolik nových informací
Na Colours je povolená vlastní 1,5 vody na osobu
Leňulo a nenapadá tě ještě nějaká vychytávka, něco co by se mi tam mohlo hodit, kromě věcí, co holky psaly, když si ted festivalově otrkaná? |
my jsme docela ocenili kus igelitu (na stan a pak na sezeni), doporucuju ty vlhceny ubrousky, moc se osvedcily! a ucpavky do usi (lekarna, asi osm korun, ale ten spanek! )_________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Thu 12.7.2007 9:27 Post subject: |
|
|
Claris wrote: | Leňulo, ani s blbou půllitrovkou, že jo |
vubec s nicim! a nejvtipnejsi bylo, kdyz jsem jen prolezla k tem hlidacum, potrebovala jsem se jen zeptat, jestli by nas pustili s krosnami... a neuvedomila jsem si, ze mam u sebe vodu... a na ceste zpatky (asi za minutu, celou dobu jsem stala u toho hrazeni) mi slecna tu flasku vzala a vyhodila... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Thu 12.7.2007 13:11 Post subject: |
|
|
pritel jede s nejakyma deckama na nejakej festak
ptal se, jestli nechci jet taky, ale ja se bojim, ze jsem suchar a neprezila bych to tam...i kdyz bysme tam pravdepodobne byli jen jednu noc
ja vpodstate nikdy na festivalu nebyla, protoze nikdo z mych kamosu na to moc neni a ani s pritelem jsem nebyla...
myslite, ze mam jet, prezila bych to tam? treba co hygiena, vim, ze tam urcite sprcha nebude, to bych ten den prezila...ale tak celkove
(laka me na tom takovy spolecny zazitek a tak no ) |
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Thu 12.7.2007 13:17 Post subject: |
|
|
lucre, já když jela poprvé na fest, tak jsem měla hrozné nervy, že co hygiena a spadní a všecko a i když ten první fest byl fakt šílený, záchodky nevyváželi, sprchy snad žádné, tak mě to neodradilo a jela jsem znovu, takovou tu fesťákovou atmosféru nezažiješ nikde jinde a fakt to stojí za to _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 17.8.2007 17:07 Post subject: |
|
|
Kolik byste si s sebou vzali peněz na jednodenní festival? Tzn. na to co utratíte jenom vevnitř = jídlo + pití, žádný drogy _________________ . |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 3 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|