View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hope Válenka Domácí
|
Posted: Mon 6.8.2007 19:06 Post subject: |
|
|
já se nemám zas tolik ráda, někdy fakt nemám ráda to jaká jsem.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Chanteau kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Mon 6.8.2007 19:13 Post subject: |
|
|
nevím..vůbec nevím. Spíš se sebou prostě "vycházím"..beru to tak jak to je.Ne že bych sama se sebou měla problém,ale zároveň nemůžu říc že bych se měla ráda. Spíš na sebe rozhodně nejsem nijak hrdá. Vím jak jsem neschopná a vím o moc svých špatných vlastnostech.Nejsem se ale schopná za to nějak upřímě nesnášet.Spíš vím jak to může vadit ostatním lidem a že ti mě třeba nemusí mít vůbec rádi. |
|
Back to top |
|
|
ariely kytky 5, meta: 6650
|
Posted: Mon 6.8.2007 19:24 Post subject: |
|
|
Já se miluju. Miluju na sobě skoro všechno, včetně špatných vlastností |
|
Back to top |
|
|
Askari Geronimo
|
Posted: Mon 6.8.2007 19:53 Post subject: |
|
|
Jsem i pro sebe prilis komplikovana na to, abych byla schopna rict, jestli se mam rada. Je toho hodne co nemusim, je toho hodne co bych nejradsi vypreparovala ze svy osobnosti a odhodila naveky, ale jaksi zpatky cesta nevede, takze se s tim musim naucit zit. |
|
Back to top |
|
|
BaBetka není svatá, je jen žena
|
Posted: Mon 6.8.2007 20:18 Post subject: |
|
|
Já se mám moc ráda (můžete si všimnout, kolikrát hodím do věty slovo já ), ale zároveň se neustále sama sebe snažím přesvědčit, že jsem fakt tak dobrá, zakrývám vlastní nejistotu, potřebuju od ostatních slyšet jak mi to sluší a jak jsem chytrá a vyjímečná, protože jinak jsem nejistá, opatrná a stažená sama do sebe.
Takže verdikt: nevím. Na jednu stranu obdivuju sama sebe, na stranu druhou jsou dny, kdy se nenávidím a nemůžu se na sebe ani podívat.. |
|
Back to top |
|
|
Skunkless kytky 4, meta: 2550
|
Posted: Mon 6.8.2007 21:58 Post subject: |
|
|
Vzhledem k tomu, že si přeju abych byla šťastná já i moji milovaní a celkem se zajímám o to, jak podobné věci fungují, ráda se mám a každý den se to znovu a znovu učím, jelikož vím, že je to důležité. Mít se ráda neznamená neklást na sebe žádné nároky ani přehlížet svoje chyby a nesnažit se s nimi neco dělat. Mít se opravdu ráda podle mě znamená si něžně, ale upřmně přiznat, s čím na sobě nejsem spokojená a podporovat se v tom být lepší a směřovat dál, dokázat si odpustit, je-li to třeba, umět se pochválit, když se mi něco povede a taky si bez uzardění a trapného pocitu umět říct "mám Tě ráda" před zrdcadlem, nemístně se nepodceňovat a taky si netvrdit, že na něco mám, když to tak není. Mít se skutečně ráda pro mě znamená chovat se sama k sobě tak, jak bych chtěla, aby se ke mě chovala nejlepší přítelkyně a tak jak se chovám já k ní. Je to hodně těžké, někdy skoro nemožné, ale přináší to výsledky, které mi za to stojí a tak i když si občas mám taky chuť nafackovat, snažím se k sobě zas a znova najít cestu. _________________ Život je fascinující..
|
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Mon 6.8.2007 22:07 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
Posted: Mon 6.8.2007 22:39 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Tue 7.8.2007 12:30 Post subject: |
|
|
Mám se ráda. Ale není to že bych se milovala. Byly doby že jsem sama sobě nerozuměla a chvílema se i nesnášela. Ale teď už se to urovnalo a mám se moc ráda. Dokážu si odpustit, pochválit se, ale zas si dokážu i vynadat. |
|
Back to top |
|
|
Zorka kytky 4, meta: 2550
|
Posted: Tue 7.8.2007 20:26 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Tue 7.8.2007 20:32 Post subject: |
|
|
nevim no.. ale mam pocit ze kdyz se ma nekdo moc rad , nepremejsli moc o svejch spatnejch strankach stava se sebestrednej.. hloupne. ja se mam oproti drivejsku docela rad myslim ale nemyslim ze bych to v s tou laskou prehanel, navic je to taky o obdobi.. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Rose Madder kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Fri 17.8.2007 14:14 Post subject: |
|
|
Můj vztah k sobě samé je dost komplikovaný. Dokážu se milovat, ale v některých chvílích i nenávidět - to když u mě začnou převažovat vlastnosti, která zatím ještě nedokážu akceptovat; když se objeví vnitřní démoni, které ještě neumím zkrotit. To jsem pak na sebe opravdu zlá. Dokážu se týrat; kolikrát se snažím ze sebe dostat maximum bez ohledu na to, jaké moje úsilí nechá následky na těle a duši. Vím, že to je špatné, ale když mám před sebou nějaký cíl, který v danou chvíli považuju za důležitý, snažím se ze sebe dostat co nejvíc a vyloženě se huntuju. _________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
|
Back to top |
|
|
Terez1990 kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Fri 17.8.2007 18:59 Post subject: |
|
|
asi se mám ráda .. jen je pro mě hodně těžké sama se sebou někdy vyjít .. někdy si přijdu hrozně komplikovaná a nevím, co se sebou. Jednu dobu jsem se nemohla smířit s tím, jak jsem, jak jsem vypadala, ale momentálně mám pocit, že jsem našla nějakou cestu sama k sobě a už se mám ráda.. a mám radost, že to tak je .. _________________ it is what it is |
|
Back to top |
|
|
|