View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Tue 14.8.2007 12:24 Post subject: Přestáváme kouřit |
|
|
Kdo se přidá ke mne a flambelle?
V sobotu na srazu jsem kourila hodne moc. Ale v nedeli i v pondeli jsem mela jen jednu... a dneska jeste nic...
(btw. flam, co to zvykas za dobrotu a opravdu to pomaha? ) _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Tue 14.8.2007 12:33 Post subject: |
|
|
néééééééééééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
já nechci být jediný vyvrhel společnosti. flambelle byla moje jistota. teď budu na chatě kouřit sama a jestli přestaneš i ty, tak kdo se mnou bude kouřit v práci?
neničte mi můj svět prokouřených plící! nebo si budu muset udělat dítě, což vidim jako jediný důvod proč přestat. |
|
Back to top |
|
|
flambelle Servant
|
Posted: Tue 14.8.2007 12:37 Post subject: |
|
|
gigli, vsak mas byt rada, ze uz u tebe nebudu porad loudit ne : )
lenul, lekoricovy pendrek, dneska jsem si ho zapomnela doma : - /, ale tak snad to zvladnu s tou vodou
edit: no pomaha..na tu psychickou zavislost vcelku ano, proste se musim naucit strkat do pusy neco jineho : )
po tom tydnu na koureni se navaly chuti daji vcelku zvladat _________________ All work and no play makes Jack a dull boy.
...before I go I just wanna tell you, you were fantastic...absolutely fantastic ...
...he's slim...and a little bit foxy ...
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 14.8.2007 12:40 Post subject: |
|
|
gigli - prestavam kourit hlavne kvuli tomasovi... ale i kvuli sobe... u mne to neni o fyzicke zavislosti... spis o tom, ze mi to cigaro proste chutna. a to by nemel byt takovy problem prestat... snad. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 14.8.2007 12:46 Post subject: |
|
|
chlapi pitomý! to jsem jediná na světě, která si umí dupnout a říct svýmu nekuřákovi, že ho nadále hodlám přizabíjet pasivním kouřením?
leni, u mě to taky neni o fyzický závislosti. když jedu k dědovi, který neví, že kouřim (a už ho touhle "novinkou" obšťastňovat nechci), tak tam taky týden nekouřim a je mi to úplně buřt. prostě mi to hrozně chutná a nemám nějak motivaci přestat nadobro. ale tak vám teda budu držet palce. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 14.8.2007 12:48 Post subject: |
|
|
ja uz jsem prave prestala... a vydrzela jsem to nekolik let... a pri rozchodu jsem zas zacala a uz to nezastavila... ale ted uz me nic netrapi, tak jsem se rozhodla, ze to zase utnu, nez bude pozde... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Tue 14.8.2007 14:35 Post subject: |
|
|
Flam, takže jsi to zatím vydržela? Jsi dobrá.
Leňulo tak budu držet palce a pro gigli mám radu, zajdi si na ty Bodies, tam byly vykuchané zdravé plíce, plce kuřáka a mezi těma dvěma vitrinama takový box, kam se vyhazovaly cigarety s nápisem "přestaňte kouřit teď a navždy" nebo tak nějak. _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 14.8.2007 14:37 Post subject: |
|
|
ester, mně přijdou stejně hnusný zdravý jako prokouřený plíce. tohle na mě nefunguje.
navíc nebudu přispívat na meďoura nějakýmu magorovi, co vystavuje mrtvý číňany. to se radši ukouřim. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 14.8.2007 14:42 Post subject: |
|
|
A na meďoura pro sebe? Kdo ví, kolik bys ušetřila. (Nezkoušeli jste to někdy počítat, kolik za ty cigarety dáte třeba za měsíc? To by mě jako nekuřáka zajímalo, čistě informačně. I když jde hodně o to, kolik vykouříte, to je jasne.) _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 14.8.2007 15:03 Post subject: |
|
|
do kelu já jsem fakt marná! ani meďour mě nenaláká.
fuj, ještě bych to třeba musela někdy řídit a navíc to smrdí mnohem víc než moje cigarety a sežere to nohem víc peněz.
a kolik utratim? tak já bych řekla, že vykouřim tak maximálně tři krabičky týdně, jedna za sedmdesát, takže to máš 210kč za týden. je fakt, že už jsem za svůj život musela prokouřit slušnou částku. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 14.8.2007 19:18 Post subject: |
|
|
Tyjo, víš jak bys byla bohatá? Mohla bys mít i řidiče.
Lepší motivace mě zrovna nenapadá, tak z tohoto tématu mizím a moje příspěvky tu budou jenom jako memento, že my (rozuměj neposkvrněné duše) držíme palce vašim zakouřeným plicím. _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
flambelle Servant
|
Posted: Tue 14.8.2007 19:31 Post subject: |
|
|
ester, zatim vydrzela : ), prvotni motivace byla velmi silna :p
kdybych kourila jako gigli, tak se taky rozmyslim, ja za rok prokourila skoro 20 tisíc : - /
jinak mi na koureni vadi hlavne to, jak desne smrdim _________________ All work and no play makes Jack a dull boy.
...before I go I just wanna tell you, you were fantastic...absolutely fantastic ...
...he's slim...and a little bit foxy ...
|
|
Back to top |
|
|
edit_no_90 kytky 4, meta: 4050
|
|
Back to top |
|
|
TahiaCarioca kytky 1, meta: 75
|
Posted: Tue 14.8.2007 21:00 Post subject: |
|
|
Prijmete OT od pasivniho kuraka..
Pry se lidem na koureni libi nejvic ten praminek koure.. Zkuste nejakou jinou pyromanskou zabavu.. |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Wed 15.8.2007 17:00 Post subject: |
|
|
Asi bych se mela pridat... Opet.... |
|
Back to top |