View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Tue 14.8.2007 0:35 Post subject: Filmové scény |
|
|
Jelikož mám pár oblíbených scén z filmů... napadlo mě toto téma.
Škoda, že nejdou pouštět ukázky, ale tak ty scény můžeme popsat pokud je všichni neznají.
Můžete mluvit o dobrých scénách, stejně tak o špatných.
Začnu svýma oblíbenýma roztomilýma z kreslenejch filmů....
takže nejrozkošnější scéna pro mě byla ve filmu Wallace and Gromit, když ten film vrcholí, Gromita pronásleduje buldog a v jedné scéně jedou na dětském letadélku po střeše... ale po chvíli dojde "kredit" a letadélko zastaví. V té chvíli Gromit sáhne do kapes pro drobné, ale bohužel nemá správnou minci. V tom okamžiku zaloví i ten zlej buldog a vytáhne z kapsy svojí vyšívanou peněženčičku, usměje se (jako že stydlivě že má tu pěněženku) a z tý vyndá onu správnou minci tu vhodí do letadélka a společně letí/perou se dál
A pak z Madagaskaru.... jak ten koalák se dostane do zajetí k zvířatům co ho chtějí jako svého boha. V jedné chvíli začne mít koaláček dilema....a začne se rozhodovat "bůh/kamarádi, bůh/kamarádi, bůh/kamarádi..." to bylo hrozně roztomilý, ale už nevím jestli těm kamarádům šlo o krk nebo co tu scénu asi znáte. |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Tue 14.8.2007 7:08 Post subject: |
|
|
Zarucene vzdycky me rozbreci scena z Lazebnika sibirskeho (The Barber of Siberia)...ve ktere kadeta Tolstoje odvazeji vlakem na Sibir a nez se vlak rozjede, pribehnou na peron jeho kamaradi, vsichni breci a volaji ho...on se jim nemuze ukazat, protoze je v nakladnim vagonu spolu s dalsimi x vezni...tak zacne zpivat kus z Figarovy svatby..place uvnitr, oni placou venku...a ja placu taky
ani to nejde kloudne popsat, ale cely ten film je vazne moc krasny a dojemny |
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Tue 14.8.2007 7:43 Post subject: |
|
|
Miluju scénu z Mlčení jehnátek, kde se úchyl při hudbě promenáduje před zrcadlem, to je pro mě nepřekonatelný. _________________ |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Tue 14.8.2007 8:14 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Thu 30.8.2007 19:35; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Nightwish kytky 3, meta: 1550
|
Posted: Tue 14.8.2007 8:58 Post subject: |
|
|
dobré téma Suga
Moje zamilovaná scéna (ač je součástí filmu, není tak úplně filmová, skutečně se stala a je to právě záznam) je ve filmu Všichni moji blízcí-úplně na konci, Nicolas Winton, který zachránil velké množství malých židovských dětí před transportem do koncentračního tábora tím, že je poslal vlakem do Anglie k náhradním rodičům, byl ve stáří pozván do nějakého pořadu, kde myslím že vyprávěl o tom, co tenkrát udělal-reportérka mu oznámila,že vedle něj sedí jedno z těch dětí, které před těmi dlouhými lety zachránil (už to byla postarší žena samozřejmě), byl dost překvapený, objali se-už tak dojemné..no a pak se reportérka zeptala-je v sále ještě někdo,komu sir Nicolas Winton zachránil život? ..A postavil se celý sál...všichni, co tam byli, byli těmi dětmi, které on tehdy zachránil před koncentrákem..vždycky mi při té scéně mrazí a jsem úplně naměkko..
Taky se mi líbí scénky ze Samotářů, například když se Trojan ptá Macháčka, jestli má něco k pití, že má žízeň a něco by si dal a Macháček mu opět nabídne svoje výborný koláčky Nebo když Trojanovo žena říká, že je pyšná na to, co se jim podařilo vybudovat a že jí nevadí, že se bude občas převlékat za instalatéra. Tam je těch super scének víc.. _________________ -léta už tajím svoji příslušnost, v zemi co vyměnila hrubost za slušnost- |
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Tue 14.8.2007 9:05 Post subject: |
|
|
Já mám hrozně ráda tu scénu ze Želar, kdy Joza jde domů a uslyší zevnitř ránu jak Hanulka rozbije petrolejku a jak on tam vrazí a ona se lekne a bojí se ho že jí za to něco udělá a pak zjistí že se na ní vlastně vůbec nezlobí a vlastně je to hrozně hodnej chlap. |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Tue 14.8.2007 9:46 Post subject: |
|
|
jé, suga mi připomněla, že už jsem dlouho neviděla wallace a gromita. ten film jenom jednou, takže si to moc nepamatuju, ale strašně miluju všechny ty jejich krátký filmy. hlavně "o chloupek" s ovcema - jsou tam ovce, je tam robopes, celý je to naprosto úžasný.
kdybych teda měla vybrat scénu, tak ovce vysvobozující gromita z vězení. |
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Tue 14.8.2007 11:28 Post subject: |
|
|
Tornado_Lou wrote: | Zarucene vzdycky me rozbreci scena z Lazebnika sibirskeho (The Barber of Siberia)...ve ktere kadeta Tolstoje odvazeji vlakem na Sibir a nez se vlak rozjede, pribehnou na peron jeho kamaradi, vsichni breci a volaji ho...on se jim nemuze ukazat, protoze je v nakladnim vagonu spolu s dalsimi x vezni...tak zacne zpivat kus z Figarovy svatby..place uvnitr, oni placou venku...a ja placu taky
| tohle miluju. rvu u toho vzdycky jako zelva. cely ten film je ale uplne
velmi oblibena je z HP3, kdyz zachrani buckbeaka a harry s hermionou leti zachranit siriuse do veze, "bombardo"! a vubec ten let, ta hudba, vsechno. mam u toho vzdycky husi kuzi._________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
smouki no fear
|
Posted: Tue 14.8.2007 11:52 Post subject: |
|
|
ja miluju madagaskar uplne celej!
Jsou to marťani, krutí marťani z kruté budoucnosti..
Přišli nás zabííít,sebrat nám ženýýý a taky vzácné kovýýý
videla jsem to minimalne desetkrat:)(no ne nadarmo mi bracha uz asi rok rika Moriku) |
|
Back to top |
|
|
Piranha kytky 2, meta: 600
|
Posted: Tue 14.8.2007 12:57 Post subject: |
|
|
Madagaskar taky miluju..
Pak me bavi scena z Pernikove veze...jak si vypraveji o tech vypadcich
Jo a skoro cely film-Jedna ruka netleska...hlavně Strome kamaráde.. |
|
Back to top |
|
|
culotes kytky 5, meta: 4950
|
Posted: Tue 14.8.2007 13:13 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Tue 14.8.2007 13:19 Post subject: |
|
|
culotes wrote: | http://youtube.com/watch?v=0mk3Rt2iMDM |
!! |
|
Back to top |
|
|
culotes kytky 5, meta: 4950
|
|
Back to top |
|
|
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Tue 14.8.2007 13:49 Post subject: |
|
|
culotes wrote: | (přesně netuším co tim chceš říct.. :lol: ) |
Že to je výjimečně kvalitní scéna. |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Tue 14.8.2007 13:55 Post subject: |
|
|
to mě mohlo napadnout, že někdo vytáhne arnoštka.
njn. on je prostě boží! |
|
Back to top |
|
|
|