henessy to je vsetko
|
Posted: Mon 13.8.2007 13:56 Post subject: |
|
|
no tak z piatka na sobotu som spala u spoluziacky, tam bolo viac toho alkoholu,ale nebolo mi zle, nic ma nebolelo ani hlava, nic,takze toe v pohode:) a zo soboty na nedelu sme mali rodinnu oslavu tak tam som mala asi 6 fernetov citrus a 1 becherovku,ale to bolo tiez okej _________________ mejk sam faking noiz
-----Memento-----
lesik:) |
|
user_33 kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Wed 15.8.2007 5:27 Post subject: |
|
|
tak ja jsem po dvou tydnech a trech dnech porusila, protoze jsem mela svoleni od maminky (fakt), ze si muzu jednou za par tydnu dat pivo. takze jsem si dala. dve a pul piva. |
|
Smaily vždy a všude zírající SKRZ
Joined: 03 Jan 2007 Posts: 959 Location: Brno, Šumava, občas Praha
|
Posted: Sun 19.8.2007 12:34 Post subject: |
|
|
Oni všichni říkali, že mě neprásknou, ale já se teda přiznám. Včera jsem byla na srazu, dala jsem si dvě dvojky bílého a pak kofolu a v pohodě, že půjdu domů... Sheeba mi ale objednal další dvojku, pak jsem měla ještě dvě a u Rhi skleničku Portského. To máme 6 skleniček, bolí mě hlava, ale bylo to fajn a žádná katastrofa.
(spolubydlící právě rozbil skříň a zvrací na záchodě i kolem záchoda, takže přesně proto nepiju moc) _________________ Zdálo se jí, že je motýlem, a když se probudila nevěděla, jestli je člověk, kterému se zdálo, že je motýlem, nebo motýl, kterému se teď zdá, že je člověkem.
http://maureen.bloguje.cz/ |
|
henessy to je vsetko
|
Posted: Sun 19.8.2007 12:40 Post subject: |
|
|
Ja som vcera pila asi 2 piva, trocha cerveneho vina a nejaku nemecku hruskovicu alebo co to bolo. ale v pohode, nevracala som, nic _________________ mejk sam faking noiz
-----Memento-----
lesik:) |
|