|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Smaily vždy a všude zírající SKRZ
Joined: 03 Jan 2007 Posts: 959 Location: Brno, Šumava, občas Praha
|
Posted: Wed 8.8.2007 8:04 Post subject: |
|
|
Kenzie, gratuluju, to je pokrok, já jsem četla, že když nepiješ tak víc kouříš...
Takže já jsem už u kamarádky, dala jsem si s ní ve městě malé pivo. A věčer 2 skleničky vína s jejími rodiči (zatímco všichni ostatní měli čtyři, vůbec nechápali, proč už nechci dolít), takže zatím se daří, ale dneska mě chce vzít Lenka po hospodách, chjo... _________________ Zdálo se jí, že je motýlem, a když se probudila nevěděla, jestli je člověk, kterému se zdálo, že je motýlem, nebo motýl, kterému se teď zdá, že je člověkem.
http://maureen.bloguje.cz/ |
|
Back to top |
|
|
user_33 kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Wed 8.8.2007 15:51 Post subject: |
|
|
Smaily, to jses nekde na Morave? Zemedelci hodne chlastaji Ja bych se nenechala.. vsak musi pochopit, ze se nechces opijet..
a diky, dneska jsem mela jedno cigo o poledni pauze |
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Wed 8.8.2007 17:52 Post subject: |
|
|
kenzie / ale jo pujdu, jen o neco driv ... a ze kalim no .. tak to prejde v Cechach. Neboj do konce zari jsem v praze |
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Wed 8.8.2007 18:05 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 8.8.2007 18:24 Post subject: |
|
|
Tak vyjimka potvrzuje pravidlo, vsak vy jste zemedelci vsichni (doufam, ze si nemyslis, ze to myslim vazne ) |
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Wed 8.8.2007 18:26 Post subject: |
|
|
smrtelne, smysl pro humor jsem utopila v chlastu
zrovna se chystam pozalivat zahradku |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 8.8.2007 21:06 Post subject: |
|
|
fajn, nekdy vam prijedu vypomoct |
|
Back to top |
|
|
henessy to je vsetko
|
Posted: Wed 8.8.2007 21:46 Post subject: |
|
|
poslusne hlasim jedno pivko plechovkove. a to mi nukali bavorak a vodku a odmietla som _________________ mejk sam faking noiz
-----Memento-----
lesik:) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 9.8.2007 5:20 Post subject: |
|
|
ja uz mam z toho chlastu fakt bordel v hlave. dneska se mi zdalo o shuki, jak jsem ji vezla do nemocnice (nevim proc tam byla, kdyz byla zdrava) dve flasky piva. ale nenapila jsem se. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 12.8.2007 22:58 Post subject: |
|
|
takže asi tak, stále jsem neporušila své předsevzetí, že se neopiju tak, abych o sobě nevěděla, ale dnes mám v sobě víc vína, než jsem si dovolila, ale mě se prostě hrozně stejská, achjo, kill me pls _________________ Zdálo se jí, že je motýlem, a když se probudila nevěděla, jestli je člověk, kterému se zdálo, že je motýlem, nebo motýl, kterému se teď zdá, že je člověkem.
|
Back to top |
|
|
confusia moje mysl se zparalelizovala :D
Joined: 31 May 2007 Posts: 611 Location: jedna malá planetka ve vesmíru
|
Posted: Sun 12.8.2007 23:31 Post subject: |
|
|
tak ja se k vam asi pridavam na dva tydny, nez pojedu na vodu... uz mam taky dost, tenhle vikend byl fakt sileny - to mnozstvi alkoholu v kombinaci s poctem ruznych prichuti bylo vrazedny. aspon ze uz mi nebylo spatne, odted kdyz budu chlastat, tak ne pivo ale vino. a jestli mi bude zle i po tom, tak uz nevim ja uz strasne kecam, asi bych mela jit spat...
btw - ale musim kenzie pochvalit, pze v sobotu trpelive pila jenom vodu a matovej caj _________________ Brzy přijde změna... |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Sun 12.8.2007 23:36 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 12.8.2007 23:43 Post subject: |
|
|
Ty jo, Kenzie, samou chválu na tebe slyším. Máš mou poklonu. _________________ Zdálo se jí, že je motýlem, a když se probudila nevěděla, jestli je člověk, kterému se zdálo, že je motýlem, nebo motýl, kterému se teď zdá, že je člověkem.
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 13.8.2007 5:10 Post subject: |
|
|
Ja se ani opijet nechci.. noo, dobre, mela jsem v sobotu choutky a bylo pro me tezky si nedat moje milovany pivo, ale zvladla jsem to. Nealko jsem nechtela. Diky, jsou to teprve dva tydny a dva dny, co nepiju, je to hodne tezky..
a pokracujes, nebo ne, Smaily?
Confusia - to ja bych si uz radsi dala pivo, po vine mi neni moc dobre. Ale to jsem ti rikala uz na sraze, draha
Exi, tak hlavne, ze si uvedomujes, ze pijes dost.. i kdyz na srazu by se takovych naslo vic a rekla bych, ze ty na tom jeste spatne nejsi, videla jsem te pit jen piva.. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 13.8.2007 7:19 Post subject: |
|
|
Jasně že pokračuju, nakonec to nebylo včera tak špatný, jen jsem hrála na kytaru a zpívala, což bych za střízliva nikdy neudělala, ale pamatuju si úplně všechno a špatně mi neni, takže jsem asi v normě _________________ Zdálo se jí, že je motýlem, a když se probudila nevěděla, jestli je člověk, kterému se zdálo, že je motýlem, nebo motýl, kterému se teď zdá, že je člověkem.
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 3 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|