|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Nicoll kytky 2, meta: 550
|
Posted: Sun 5.8.2007 9:53 Post subject: |
|
|
já mám s práškama na posunutí stejné zkušenosti jako Claris hm a nejen já , každá kamarádka s tím měla problémy (ale už je to dávno, co jsem je brala, tak třeba teď budou nějaké lepší, i když... ) |
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Sun 5.8.2007 9:56 Post subject: |
|
|
Nicoll, fakt? nebyla to vyjímka fuj fuj, to byl děs...dala jsem si vložku, ušla jsem pár kroků a mohla jsem měnit zas. eh
a nemyslím si, že jsou ty prášky nějaké lepší. já je brala minulý měsíc a je to podle mě stejné svinstvo jako dřív, hormony jsou bleee _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
prosím dej, ať aspoň trochu umím ve tvých vzkazech číst.
Prosím dej, ať řeči stromů aspoň trochu rozumím,
ať vědí, že se učím a že nic neumím.
Dej, ať zlomím svoji pýchu, dej mi hledat pokoru,
když se trápím zbytečnostmi, ať pohlédnu nahoru.
Ať mi stačí dohlédnout na obzor, který jsi mi dal,
ať se smířím se vším, co jsi mi kdy vzal. |
|
Back to top |
|
|
Aduška zjisti, kdo jsi, a tím se staň.
|
Posted: Sun 5.8.2007 9:57 Post subject: |
|
|
tak nevim jestli to risknout a vykašlat se na prášky.. ted babo raď _________________ Srdce lidské má příliš mnoho snů, než aby mohlo být šťastno. |
|
Back to top |
|
|
Lujsa Srdečnice
|
Posted: Sun 5.8.2007 9:59 Post subject: |
|
|
já jsem brála prášky v únoru dost dlouho protože jsme byli na dovolené a měla jsem to tam dostat a pak jsem měla ještě lyžák, tak se mi to protáhlo asi o 14 dní, ale že bych s tím měla nějaké vážnější problémy to ani ne. Je to fakt dost individuální. |
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Sun 5.8.2007 10:00 Post subject: |
|
|
Aduška wrote: | tak nevim jestli to risknout a vykašlat se na prášky.. ted babo raď | a proč je chceš brát? já je brala, protože jsem jela na čtyřdenní festival, kde byla minimální šance na umytí, pokud jsem nechtěla platit drahou ledovou sprchu, takže u mě to mělo smysl. tam bych to fakt nedala_________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
|
Back to top |
|
|
Nicoll kytky 2, meta: 550
|
Posted: Sun 5.8.2007 10:03 Post subject: |
|
|
Claris nj, opravdu. fakt to byla hrůza (hrozně mě bolelo břicho, ms byla strašně silná přesně jak píšeš, no a pupínků jsem taky měla plné čelo )
Já taky nevěřím, že by ty hormonální prášky (ať už jakékoliv) byly nějak lepší, jen jsem to chtěla trochu odlehčit, abych na hormony jen nenadávala(ve všech tématech, kam se to jen trošku hodí)...ale stejně si myslím, že je to hnus. hormony u mě už nikdy |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Sun 5.8.2007 10:11 Post subject: |
|
|
Aduška wrote: | Claris wrote: | Aduška wrote: | tak nevim jestli to risknout a vykašlat se na prášky.. ted babo raď | a proč je chceš brát? já je brala, protože jsem jela na čtyřdenní festival, kde byla minimální šance na umytí, pokud jsem nechtěla platit drahou ledovou sprchu, takže u mě to mělo smysl. tam bych to fakt nedala |
jedu za přítelem, máme na sebe hrozně málo času a uvidíme se potom zas tak nejdřív za měsíc.. minule jsem to taky měla, byly to hnusný stresy, nic jsme si neužili.. | Aduško, tak to bych si je vzala
Nicoll, jo hormony jsou svinstvo. u mě to bylo poprvé, co jsem měla hormony a to jsem je brala jen pár dní. říkám, až budu mít chlapa, tak všechny druhy antikoncepce, jen HA ne
a nevím, jestli je to vůbec možná, když jsem to užívala jen pár dní, tak mi trošku porostly prsa a pleť už není tak moc suchá, není mastná, ale taková lepší. ale to možná vůbec není práškama _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
|
Back to top |
|
|
markee.b kytky 1, meta: 125
|
Posted: Sun 5.8.2007 10:14 Post subject: |
|
|
Claris wrote: | ty prášky na posunutí jsou vážně hnus, nejen že se mi na čele vyrazilo strašně moc pupenů, ale po vysazení jsem to po třech dnech dostala, ale jak...první den to byl humus, zničila jsem si málem oblíbenou sukní a sedačku v autě takže teď piju vodu s citronem, na zúžení cév, abych to trochu ukočírovala...
fuj, stalo se vám to taky? a jak dlouho trvá než se to tělo zas uklidní?
|
Já sem je brala minulý rok, protože jsem to měla dostat, když jsem jela na dovolenou.
Taky s tím mám špatný zkušenosti, první dva dny jsem to měla docela silný a bylo mi pěkně blbě
Ale lepší než kdybych musela řešit menses někde u moře. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 5.8.2007 12:46 Post subject: |
|
|
a špatně vám bylo až když jste to dostaly? během užívání prášků nic? _________________ Srdce lidské má příliš mnoho snů, než aby mohlo být šťastno. |
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Sun 5.8.2007 16:42 Post subject: |
|
|
Aduška wrote: | a špatně vám bylo až když jste to dostaly? během užívání prášků nic? | bála jsem se, že mi bude špatně i během užívání, ale to ne. a když jsem to dostala tak mi bylo blbě, klasické bolesti, plus mi bylo ještě trochu nevolno, protože jsem najednou ztratila fakt hafo krve_________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
|
Back to top |
|
|
missE let's go
|
Posted: Sun 5.8.2007 18:43 Post subject: |
|
|
prasky na posunuti sem brala 3x....poprve sem mela silnou menstruaci, po druhe se mi neposunula a po treti sem mela take bolesti az to pekne nebylo....malem sanitka, studeny pot, nevolnost az des.... _________________ krása tkví v oku pozorovatele |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 5.8.2007 20:16 Post subject: |
|
|
a ta pleť? během užívání nějaké problémy? a můžu se ještě zeptat na cenu? děkuju moc _________________ Srdce lidské má příliš mnoho snů, než aby mohlo být šťastno. |
|
Back to top |
|
|
missE let's go
|
Posted: Mon 6.8.2007 10:33 Post subject: |
|
|
na pleti sem nepozorovala zadne zmeny, takze v poho:) a me to stalo myslim okolo 60 kc (do ohne bych za to ruku nedala:)) _________________ krása tkví v oku pozorovatele |
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Mon 6.8.2007 10:50 Post subject: |
|
|
Aduško, já platila 80Kč. a pleť se mi zhoršila, měla jsem osypané celé čelo, jinak mám pleť čistou...ale zas se to zlepšilo _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Zdraví |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Next
|
Page 6 of 7
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|